Miroslava Duma’nın stili,

Bayıldım!
Çok 'tarz' gerçekten. :97:
Özellikle de ayakkabılarını çok beğendim.
Kalın topuklar favorimdir her zaman.

Bu ayakkabıyı çok kullanmış. Harika görünüyor.

Buna diyecek kelimem yok.

farklı ve uç görünmek adına berbat kılıklara bürünen tiplerden biri...

Ben dolgu topuk ayakkabılar dışındaki seçimlerinin çoğunu beğendim.

Kendisi de çıtı pıtı güzel bir hanım. Yüzü küçük ve çocuksu. İşte bu sevimli minyon yapısından dolayı kıyafetlerin üzerine oturmadığını düşünüyorum. Gösterişli, bol kumaşlı ve bol aksesuarlı tercihleriyle sanki yetişkin gibi görünme oyunu oynayan küçük kız görüntüsü verdi bana. Aynı kıyafetleri mankenlerin ya da daha olgun görünümlü kişilerin üzerinde görsek bambaşka olurdu bence. nitekim giydikleri tam moda çekimlerinde kullanılan türde kombinler. Belki minyon yapısının haricinde bu kıyafetlerin günlük hayatta eğreti, kostümsü durmasının da etkisi vardır. Aynı moda çekimlerindeki gibi, bakıp bazı parçalardan, renk kombinlerinden vs ilham alınabilecek fotoğraflar olmuş :):128:

Çok ama çok güzel ve farklı bir stili var kesinlikle..
Kendisi ve vucudu gösterişli olmadığı için çoğu kıyafeti taşıyamamış ama sonuç olarak hatunun her karesinden kalite akıyor..

Ah işte para var huzur var böyle bir kadın bile harika görünebiliyor.
Bu arada göz yapılarımız çok benziyor hatunla oda düşük göz kapaklı kücük gözlere sahip ama göz makyajı ve eyeliner sürmesi dikkatimi çekti kim yapmışsa başarılı ( en azından benden başarılı ben onu bile yapamıyorum )

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel bir kadın
Farklı olmayı farklı görünmeyi, kendine yakıştırmayı bilenlerden.
O ayakkabıları, çantaları ise tam bir zevk örneği.
Çok iyi kesinlikle, muazzam

aslında giydikleri o kadar şatafatlı o kadar gösterişli kıyafetler değil,fakat kıyafetleri çok iyi taşımış.hani derler ya cuk oturmuş üstüne diye,gerçekten böyle olmuş.süper görünüyor o yüzden.ben beğendim valla çok hoşuma gitti.
boyu kaç bu arada 1.50 falandır heralde.
boyun güzellikte hiç önemli olmadığının en güzel kanıtı bu kadın.
ben çok takıyordum boy meselesini hatta ben kendimi 1.58 zannediyordum 1.63 çıktım mutlu olduydum bide lan.

boyu bu kızın 1.52 cm. 5 feetmiş. bir feet 30,5 cm. ona göre hesaplarsak. 152 cm.

Son düzenleme:
kesinlikle bir tarzı var bazı resimlerde çok beğendim tarzını bazılarında nıçççç olmamış dedim.Birde o yüksek dolgu topuklar bana direk şunu düşündürttü boyu çok kısa...yani dolgusuz topuklu halleri çok daha iyiydi.Veee bacaklarla yüzüne hiç sözüm yok çok güzel kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…