Mis Gibi Menengiç Kahvesi (Resimli)

off of off:69:
ölürüm biterim menengiç kahvesine:69:başka türlü içmem kahve:19:
hele sade türk kahvesi:52::19:damak tadı işte napıyım.sevemiyorum tadını:63:
menengiç kahvesi aktarlarda var hanımlar...
15 tl en babası
kesinlikle denemelisiniz:69::68:

ben bunu bi yerde içtim pınar çok ağır ve sert geldi banabilmiyorumkismile

yok pınar o değil o zaman bak bunu da merak ettim şimdi
denerim bi sağol
bu arada pınar kim kuzum :))

:60: :60: :60:
harbiden pınar değilmi adın?:60:
abla pınar diyip diyip duruyo:60:

yok değill nerden çıktı anlamadım :60::60::60::60::60::60:
puhahahahh çok pis koptum:60: :60: :60: :60:
şu an sesle gülüyorum off yaa:)))))mevzuya bak ya:60: :60:
leylek kızma sakın:80:ama çok güldüm aga ben buna:60: :60:

Son düzenleme:
b1756915686_1037438593678_1335.jpg

bana menengiçi anlat pınaaaarrrr:88::4::60::52:

bi kez içip çok beğenmiştim bi daha da içmedim.baktım ki bakkalda var bizim :D

zaten bakkal gibi dğl mübarek her şey var

Menengiç kahvesine bayılırım. İlk defa urfa da içtim. int. siparişle bir kavanoz aldım ama ne yapsam urfada içtiğim gibi olmuyor. acı ve pütürlü oluyor..nasıl olacak,çok mu menengiç koyuyorum acaba :26: pütürlü mü oluyor sizin ki de? :44:

Bu arada kısa bilgi verelim; menengiç yabani Antep fıstığı ağacına denir (Aşılandığında Antep fıstığı olur).. yabani yemişler toplanıp öğütülür.macun kıvamında,yağlı bir yapısı var. Bıttım sabunu da menengiçten yapılır.. Bıttım, menengiçin diğer adıdır,zaten..Kafeinsizdir ve özellikle kışın boğazı yumuşatır..şifalıdır. :34:

Menengiç kahvesine bayılırım. İlk defa urfa da içtim. int. siparişle bir kavanoz aldım ama ne yapsam urfada içtiğim gibi olmuyor. acı ve pütürlü oluyor..nasıl olacak,çok mu menengiç koyuyorum acaba :26: pütürlü mü oluyor sizin ki de? :44:

Bu arada kısa bilgi verelim; menengiç yabani Antep fıstığı ağacına denir (Aşılandığında Antep fıstığı olur).. yabani yemişler toplanıp öğütülür.macun kıvamında,yağlı bir yapısı var. Bıttım sabunu da menengiçten yapılır.. Bıttım, menengiçin diğer adıdır,zaten..Kafeinsizdir ve özellikle kışın boğazı yumuşatır..şifalıdır. :34:

Karıştırarak yaparsanız pütürlü olmuyor.:34:

Merhaba
Ben yarı yarıya yapıyorum..:34:Ben büyük çay fincanları ile yapıyorum..:31:Yarım fincan su yarım fincan süt ekliyorum güzel oluyor tavsiye ederim:34:

tesekkurler,
bir sutlu, bir yarı yarıya, bir de sadece suyla yaptım tadını ölçüsünü anlayabilmek icin ama lezzetinde hep birseyler eksik...
dısarda ictigim gibi olmadı.
sizin dediginizi tekrar deneyecegim, bir de aklıma geldi kahve kreması oluyor ya onu da katarak denesek nasıl olur acaba...? :)

Teşekkürler canım paylaşım için harika görünüyor,çok severim bu kahveyi mutlaka deneyeceğim.

Back
X