- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi sevmeksenleguzel
-
arkadaşlar merhaba;
eşimle evleneli 3 ay 20 sün oluyor. eşimin ve ailesinin çevresi çok geniş.
evimizde sürekli misafir her günümüz dolu...
bende çok severim misafiri
AMA bu seferki başka;
Eşimin halasının oğlu bizim burda okul kazandı.
bu hafta evciye çıktı. başka bi şehirden kız arkadaşı gelicekmiş bizde kalmak istiyolar.
ben kızı hiç tanımıyorum kızda beni. eşimin yeğeni baya çapkındır hergün başka kızla desem yeri.
şimde ben çok huzursum oluyorum benim evimde beni hiç tanımadan nasıl kalmayı kabul edebilirki?
bu nasıl bir zihniyet nasıl bir akıl. üstelik bu çocuk sevgilin bile değil. allahım diyecek bişey bulamıyorum.
ıyy evi cünüp edip giderler
bende aynılarını söledim biliomusun eşime bile iftira atabilir çok rahatsız oldum kaç gündür gözüme uyku girmiyordu ama halloldu ya içim rahatasla etmeyin. kızın ailesi kızımı zorla evlerinde tutuyorlar dese,yada cinsel taciz oldu kızıma dese,mahkemelerde sürünürsünüz.
kız oğlanla ayrılsa evde aramızda bir şey oldu. zorla,onlarda göz yumdu dese yine mahkeme yolları.. kız hırlımı hırsızmı bilemiyorsunuz ayrıca. evinizi özel hayatınızı bir yabancıya bırakıp gitmek. çok çok yanlış
aa. olurmu hiç. o kız . erkek çocuk herşeyi yapar ama kız asla. erkek olmak lazımmış. bak oğlanın annesi bile ben evimde ağırlarım onları diyor. kızının erkek arkadaşını evde misafir edermi yatılı.Esinizin kuzeni kiz olsaydi ve erkek arkadasi ile sizde kalmak isteseydi esinizi onay verirmiydi?
arkadaşlar merhaba;
eşimle evleneli 3 ay 20 sün oluyor. eşimin ve ailesinin çevresi çok geniş.
evimizde sürekli misafir her günümüz dolu...
bende çok severim misafiri
AMA bu seferki başka;
Eşimin halasının oğlu bizim burda okul kazandı.
bu hafta evciye çıktı. başka bi şehirden kız arkadaşı gelicekmiş bizde kalmak istiyolar.
ben kızı hiç tanımıyorum kızda beni. eşimin yeğeni baya çapkındır hergün başka kızla desem yeri.
şimde ben çok huzursum oluyorum benim evimde beni hiç tanımadan nasıl kalmayı kabul edebilirki?
bu nasıl bir zihniyet nasıl bir akıl. üstelik bu çocuk sevgilin bile değil. allahım diyecek bişey bulamıyorum.
kendi yetmiyor bir de kız arkadaşı gelcek
eşine istemediği söyle, kabul etme.
kaç gün kalcak çocuk?
malum iş için kendi yetemez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?