misafir ama biraz tuhaf :(((

ne münasebet ya
adam resmen eve kız atacak sizde ortalıgı onlara bırakmış olacaksınız
hiçbir yere gitmeyin
yada onlar gelmesin

Yahu.biz vajinusmusuz esimizle iliskiye giremiyorz diye agliyalim, elin adami taa bilmem nerden gelip evli olmadigi zibidinin biriyle cattirr cattirr sevisecek elin evinde ya.adalet mi su.allahim onlara verme de bize ver su cesareti be.

eşin çözüm bulmazsa kaynanan yada çocuğun ailesiyle konuş.böyle bir durum olsa oğluma karşı çıkarım

eşiniz bunu nasıl kabul etmiş onu hiç anlayamadım eşinizle uygun bir dilde konusup istemedigini belirtseniz arkadaşlar cok dogru demiş bu ne münasebet böyle yarın birgün daha kötü sonuclar dogurabilir evinizde istememek de en doğal hakkınız.

ben bunu asla kabul etmıyorum
esımde bılır teklıf dahı edemez..

esımın bı arkadaşı vardı,bızde yenı evlydk..
tmm kız arkadaşıyla geldı kalmaya ılk
ben ınadına ıkısıne ayrı yatak açtım..tabı gece bırlesmıstır o

neyse zaman sonra o kızdan ayrıldı
tuttu başka kızla yıne gelmek ıstıyo..
bu sefer açtım ağzımı yumdum gözümü kocama..
benım evım seymı dıye

kuralım net:sadece evlı arkadaş kabul edıyorum

Bi sorun ciksa nerdeydiniz deseler sizin ev belirtilcek.hiiicc kabul etmeyinnnn..bana kalirsa evde oturun da diyemicem direk.gelemezler deyin.Bole isler sonrasinda iyi niyetlilierin basina patlar...

aşiret falan mı bunlar ne Allah aşkına? Valla bende severim misafiri ama ayda yılda bir gelip çayını içip, yemeğini yiyip gideni makbuldür. kabul etmek zorunda değilsiniz.

yorularınız için çok teşekkür ederim. konuyu halletmeye çalışıyorum diye biraz geç cvp verdim kusura bakmayın
kayınvalidemle konuştum oda sizler gibi bana hak verdi gelsinler bizde kalsınlar sizde ne işleri var dedi.
eşimede uygun bi dille anlattım haklısın dio bende annenlere gideriz orda bırakırız dedim tamam dedi.
şehir dışına gitceğimiz 2 hafta önceden belliydi yani eşimin yeğeni geliyor rahat etsin diye değil.
şimdi biraz rahatladım sizlerde destek oldunuz sizlerdende güç aldım olayı kavga haline getirmeden istediğimi aldım

bende aynılarını söledim biliomusun eşime bile iftira atabilir çok rahatsız oldum kaç gündür gözüme uyku girmiyordu ama halloldu ya içim rahat

Bende bu tarz bir şey yaşamıştım . Evinde sen olmadan başkasının hele de tanımadığın birinin kalması uygun değil. Erkekler anlamıyor işte Eşinle konuş. Her şeyi geçtim allah korusun doğal gaz vs den zehirlendiklerini düşünün bütün sorumluluk sizde

Erkekler pek ince düşünemediği için evet demiştir. Ancak kabul edilebilir bir durum değil. Eşine kaygılarından bahset ve onu sert bir dille uyar ki yaptığı salaklığı anlasın.

Esinizin kuzeni kiz olsaydi ve erkek arkadasi ile sizde kalmak isteseydi esinizi onay verirmiydi?
aa. olurmu hiç. o kız . erkek çocuk herşeyi yapar ama kız asla. erkek olmak lazımmış. bak oğlanın annesi bile ben evimde ağırlarım onları diyor. kızının erkek arkadaşını evde misafir edermi yatılı.
amanın. ben namussuzmuyum der öyle olsa.
kızda oda hapsiyle cezalandırılır üstelik. tokat yemediyse

Son düzenleme:

kendi yetmiyor bir de kız arkadaşı gelcek
eşine istemediği söyle, kabul etme.
kaç gün kalcak çocuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…