M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sevda_yakar
-
yapılır mı yaaa ben şahsen yapmazdım...bi gün iki gün kalınıyorsa sabretsin biraz...:))
hadi yaptın banyo durumu ne olucak sonra...ben şahsen utanırım...
MİSAFİRLİĞE GİDİP KALDIĞINIZ BİYERDE ANNENİZİN KAYINVALİDENİZİN YADA BAŞKA BİREDE SİZİN İSTEĞİNİZ YADA KOCANIZIN ISRARLARI KARŞISINDA İLİŞKİYE GİRERMİSİNİZ . NEDE OLSA BANYO SORUNU OLUR KENDİ EVİNİZDEKİ GİBİ RAHAT EDEMSSİNİZ. AMA GENEDE KOCANIZIN İSTEĞİ KARŞISINDA İLİŞKİYE GİRDİNİZMİ:jeyyar:
bundan sora bize kalmaya gelen evli çiftlerin çarşaflarını 2 defa yıkıcam makinada.:1ninca:
kusura bakmayın da ben iğrenirim benim evimde o işin yapılmasından. benim çarşafımın üstünde ya bişi bulaştıysa diye istemem açıkcası. ama evli değilim büyük konuşmamak lazım. yanımda çarşaf götürürüm yatıya gitceksem, o işi yapcaksam onu sererim sora kaldırırım. ama 1 namaz vaktini geçirmeyecek kadar cünup kalmaya izin var, gecenin bilmemkaçında da elalemin evinde banyoya girilemeyeceğine göre??? erkek aklını başına alırsa tutar kendini. reglken yaklaşamıyosa bunu da öyle saymalı. çok uzun zamanlar hariç. zaten çok uzun süreli yatılı misafirlik iki taraf için de zor. her açıdan.
asla ,ne biz misafirken ne de bizde misafir varken olmaz .o ne kadar istese de benim kurallarıma uymaz olmaz yani..
Doğru valla..kaydirigubbakcemile5
Eve yatıya gelene,"sakın yapmayın hee cıssss!!!" diyecek halimiz yok..:roflol:
Ama ben de istemem benim çarşaflarımda(misafir için özel bile olsa onlar benim) sevişilmesini,banyomun kullanılmasını.. :dilcikar:
hayır birlikte olmam sadece birkaç defa kayınvalidemlerde birlikte olduk o kadar eşim istesede reddediyorum....
ne hikmetse eşimle bir yere gittiğimizde daha bi azıyo ya...
bugün gezmedeydim ne oldu ne konuşuldu birden ordaki arkadaşlarımda bu konudan yakındılar onlarinkide azıyormuş başkalarının evinde...
ne oluyo bu erkeklere be....
tut be adam kendini eve kadar mis gibi yatagın banyon varken...
elaleme maskara olacaz...:jeyyar:
nedense hep bekarlar yapmam demiş ne ilginç degil mi??? kızlar bir evlenin göreyim sizi kalkmışın duru duragı olmaz anacım bir defa yok dedim de adam karakolda solugu aldı şimdi deyip deyip gülüyoruz ne diyecektin :memur bey hanım bana vermiyor şikayetçiyim mi ? yani erkekler babanın evinde bile isterrrrr
yaparım valla ne yapmıcakmışım ben eşimle heryerde herşeyi yaparım :) hiç önemli değil mekan neresi olursa olsun biz yaptık yapıyoruz yaparızda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?