Misafir olarak kaldığınız bir yerde eşinizle ilişkiye girer misiniz?

MİSAFİR OLARAK KALDIĞINIZ YERDE İLİŞKİYE GİRDİNİZİMİ

• EVET

OY: 137 51,5%
  • HAYIR

OY: 129 48,5%

• Ankete Katılan
    266
yaparım valla ne yapmıcakmışım ben eşimle heryerde herşeyi yaparım :) hiç önemli değil mekan neresi olursa olsun biz yaptık yapıyoruz yaparızda :))

bu yazinin altina imzami atarim ancak aynen arkadasim aynennnn evliler sadece kendi evlerinde yapacaklar diye bir kuralmi var asla herzaman her yerde:lepi:

aslında ortaya çok hoş fanteziler çıkıyo öyle demeyin :) eşimle heryerde mutluyum ben napayım o bensiz ben onsuz duramıyoruz ayol :)

eşimle kayınvalidem ve babamda kalıyoruz biz genelde.
uzun süre kaldığımız içinde gidince haliyle oluyor..
ama abdest durumu işkence..
eşim sabahtan yıkanıyor.bende ancak şüphe çekmemek için akşama kalıyorum..o arada da namaz abdesti ile idare ediyorum.
her tuvalet sonrası namaz abdesti gir al filan dumur oluyorum yani..

canım pardon ama boy abdesti almadan normal abdest alınmıyor diye biliyorum ama :uhm:

evt canum saru bocugum benım bıldıgımde 2 namaz vaktı gecmeyecek sekılde gusul abdestı alınması gerekırmıss ynı bu sekılde bılıyroumm

canım zevk işi bu nerde ne zaman geleceği belli olmaz gelincede yaparız zaten gittiğimiz yer samimi olduğumuz birinin evidir samimi olmadığın birinin evindede yatılmazki

biz yatıya gitmiyoruz bi yere sevmiyorum altımızda araba olunca her saat eve dönebiliyoruz geç saate kadar bile otursak...40yılda bir eltimde kalıyoruz bir gece o da...ama h.sonuna denk geldigi için istesekte abdest aldıracak kadar ileriye gitmeyiz.cilve dozunda diyim :) o da 1kere oldu gerçi de yazıyım didim...
tek uzun süreli kaldıgımmız yer memleket annemlerin evi..orda da mecburen oluyor ama biizm her sabah duş alma huyumuz var zaten annemlerde benim her sabah kafamı yıkamama bekarlıgımdan alışık saçlarım yaglı oldugu için onun için sorun olmuyo ayy diyorum kafamdan akan suyla vucudumda yıkansın hemen bi abdest hehe...
valla zevk için yapanları tebrike diyorum hiç rahat edemiyorum ben ses mi çıkıcak yatak mı gıcırdıcak bişiy mi olcak..olmasın daha iyi anam...

:1ninca:ben başkasının evinde hayatta yapamam
ama azıcık oynaşma gıdıklama dokanma olabilir yanii:jeyyar:
o zaman daha iyi oluyor
ama tabii uzun süre kalınacaksa bir yerde bu dediklerim olmaz o zaman sonu daha beter olur valla:jeyyar:

bende ilk defa bu bayramda kayınvalidemde yaptım hem iyi hem kötü ne biileyim ne yaptın diye soracaklamış gibi geliyo bin türlü şey uydur işin yoksa 15 gün kaldık iki defa yaptık ama işkence kolay kolay başkasının evinde uzun vadeli kalınmasın en iyisi allah kaynanası ile bir evde olanlara yardımcı olsun zor iş valla benim kaynanası gibi olanlara daha çok yardımcı olsun banyoda bir tek saç görse bile gelip der sen banyomu yaptın saç var banyoda diye ve beni deli eder ayyyyy zaten bu bayram hep onun yanında idim delirdim o ayrı bi dert neyse konu dagilmasın

adam yapışsın yakana bakalım kaçma gibi bir şansın olacak mııı

gercektende erkekler misafirlikte daha çok azıyolar

ay allah yardımcın olsun afedersinde çok munasebetsizmiş kaynanada öle şey sorulurmuya evli barklı insanlkarsınız sonucta kocanın annesinin evi ne istersen onu yaparsın gerçekten işin zor

beni kocamın misafirlige gidince damarlarındaki kana bişeyler olur hiç olmadıgı kadar performans yerinde oluyo gelde olmaz de şimdi...

oldu
neden olmasin ki ?
yaptik yikandim abdestimizi de aldik
yeni evlendim sira Turkiye"de iken nerde yapmadik kikaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: yaptik yikandik sonra Fransa'ya geldik annemlerin evinde kaldik bi 7 ay falan ordada mi beklicektim hemi ? kafamçokkarıştı

ben bekarım ama sanırım utanmam sıkılmam hatta farklı ortam, duyulma korkusu falan daha da tahrik edici ve heyecan verici olabilir.......
deneyince yazarım bikaç sene beklemeniz lazım ama...

ayy aklıma geldi bak şimdi çok utandım ...

bi keresinde çok istedik yaptık ama sonrası hiç iyi değildi meğerse tam adet olacakmışım o gece. bi baktık çarşaf kan gecenin bi yarısı çarşaf çitiledik allahtan leke kalmadı.. sonuç olarak : can isteyince neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…