Misafir Sevmeyenler Kulubü-MSK

Yatılı misafir sever misiniz? (çok sevdiğiniz insanlar hariç tabi)

• Hiç gocunmadan ağırlarım. Hatta misafir ağırlamayı çok severim.

OY: 26 6,3%
  • Ağırlarım elbette ancak kalmamalarını tercih ederim.

OY: 384 93,7%

• Ankete Katılan
    410
Valla soz konusu elti olunca hersey beklenir..

Konu sahibi haklisin. Bastan sona hatta virgulune kadar haklisin. Boyle misafirligi kim ister. Gelis nedenlerini biliyorsun ve cok temiz kullaniliyorsun. Melek falan misin sen ya. Nasil dayandin bunca zaman. Ben asla kabul etmezdim. Soyle diyebilirsin yani ben şöyle derdim. Gelecek misiniz, haber verin bulusalim. -Kusura bakma canim eşim yatili misafir kabul etmiyor ama geldiğinizde haber ver bulusalim goruselim. -Ya yazin cok gelen giden oluyor. Esim artik yatili misafir istemiyor. Problem oluyor ama haber ver goruselim. Yada en net ve en guzeli yatili misafir icin uygun degilim

kesinlikle

Bel fitigim varmis dr is yapma dedi kusura bakmayin kimseyi kabul edemiyorum.ameliyat olmalisin dedi ama maddi sıkıntımız var calismak zorundayim.ama isterseniz size pansiyon ayarlayabilirim

Biraz farkli olacak ama... bir kuzenim var evlendi beni hep çağiriyor evine gidiyorum bende yetmiyor israr üstüne israr ediyor bu gece kal gitme. Haydaa evde iki kisisiniz evli ciftsiniz ne diye kalayim. Hadi kaldim diyelim ne olacak... bahane uydurmak zorunda kaliyorum hep. Yani yatılıya kalmak istemeyenlerde var ısrar etmeyin insanlar bir tuaf valla

pansiyon mu isletiuorsunuz misafir mi agirliyorsunhz belli segil:) evet hep yazlikcilarin sa boyle olur:) herkes tatile gelir yazlikcilar butun yaz yazlikta kalip bir gun tatil yapamazlar:) kesinlikle haklisiniz, hele hele cok yakinlariniz disindakilerin resmen sizi somurmesi cok koyar cidden:) ay sinirim bozuldu guluyorum burda:) az ote gidiversinler yahu bu nedir

Gelenlere şehir dışında olacağız deseniz ben olsam derim millet tatil yapacak diye borç ödeyecek değilim hatta ciddi ciddi o paraya başka yere gider tatil yaparım

Görgü kurallarından bi’ haber olmayan insanlardan şaşırmayınız. Uslup, görgü, yetiştirilme tarzı ile alakalı bunlar.
Bir çok tatil beldesinde çeşit çeşit çok arkadaşım bulunmakta. Hatta eski erkek arkadaşım tatil yerinde oturuyordu. Adamın evi var fakat yanına gittiğimde evinde değil otelde kaldım.
Arkadaşlarımın bulunduğu tatil yerlerine gidince otelde kalıyorum.
Birde bunun işlek caddede oturması var. Çarşının içinde oturunca çarşıya inen “ay wc m geldi bi girebilir miyim” kısmı var. Bahanelere sığının.

Devir oyle bi devir olduki.. eskiden insanlar rahatsiz etmeyim diye dusunurken.. simdi nerde yer icer yatariz bedavadan diye hesap yapar olmus. Ilgincler gercekten. Bu kdr yuzsuz nasil olabiliyo insanlar?

90’larda ki yazlıkçılar dizisi geldi aklıma , orda Meliha hanım vardı beleşçi misafirleri bitmezdi ,kadın akşama kadar yemek pişir bulaşık yıka satıp kurtulacağım şu yazlığı derdi . Bir anda onu anımsadım :)

hatırladım. Ya bi de bizim ev öyle deniz kenarında falan değil, hatta deniz yürüyüş mesafesinde de değil. Ama bedava sirke baldan tatlı geliyor sanırım

Valla işte aslında çok çok ta gelen olmadı. şikayet ettiğim bana gelen sefer sayısı 4, bir de günübirlikçi gelip etrafı gezdirdiklerim oluyor ama tek günün bile faturası yüksek oluyor bana. hem maddi hem manevi.. hadi onlara katlanıyosun ama artık 1 kez bile dayanmak istemiyorum. Geldiğinde hareketinden hoşlanmadığım bir arkadaşımı bir sonraki sene gelmesin diye aramadım. Artık evliyim ben çalıştığım sürece de gelemezler konu kapanır diye düşünüyorum. Ben işteyken evde eşimle yalnız kalacak değil ya...?

yazlıkçı olsam daha iyi en azından ben de izinliyimdir hadi ağırlarım bi nebze.. ama ben çalışıyorum burda, neyse galiba benim yüzüm çok yumuşak. Neyse artık evli olduğum için artı çalıştığımdan gelemezler. izin de alamam onlar için

haklısınız mesela benim de bir arkadaşım var. düğünü olacaktı bana baya bi ısrar etti illa gelin bende kalın diye. ben de dedim, düğünün var olmaz ben gelir giderim. ben şahsen kimseyle uğraşmak istemem. Ben gitmedim diğer arkadaşlarım da gitmedi ben de daha rahat edeceklerini bildikleri için. Yani merak ettiğim gerçekten kal kal diye ısrar edenler evde yeterince iyi ağırlıyor mu.. ayrıca zaten başka yerde kalmayı da sevmem. ısrar edilmesi hoş değil haklısınız

değmiyor biliyorum. İnsanın yaptığı enayilik yanına kar kalıyor. Neyse şimdiye kadar 2 kez geldiler zaten, günübirlik gelip gün boyu gezdirdiklerimi saymıyorum. Şimdi evliyim arkadaşlarıma set çekebilirim. Ama bir de eşim var şimdi. Geçen ısrar ede ede kuzeni ve eşini çağırdı buraya. 2 gün kaldılar ama o da pişman oldu çağırdığına, ki o kuzenini çok sevmesine rağmen.

çok güzel diziydi aklıma getirdin teşekkürler

Maşallah,sizin hizmetler baya bolmuş. Bi akrabamiz geçtiğimiz yaz israr kiyamet bizi davet etti. Gitmemek için ne kadar dirensekte kusmesine dayanamayip gitmek zorunda kaldik. Normalde misafir ne isterse o olur değil mi ? Bizde öyle olmadı. Biz biraz gezelim diyoruz (kendi arabamizla gittik) olmaz sahile gidelim... 5 6 gün kaldık ve her gün aynı sahile gittik. Başka hiç bir şey yapmadık. Sırf onların gönlü olsun diye. Kahvaltı dışında yemek yenmiyordu. Öğlen atistirmalik bir şeyler yiyorduk akşam hiç bir şey yemiyorduk. Artık gerçekten acliktan bayilacak kivamdaydim. Hayır 2 dakika yalnız kalamiyoruz ki gidip bir şeyler yiyelim. En son elimize bi fırsat geçti. Hemen bi kafeye oturduk,siparis verdik ki ev sahiplerinden biri aradı. ''Nerdesiniz ? Bende gelicem.'' Reddetme gibi bi sansin yok. Durumu bi şekilde izah ettik,içten ice kirildi farkettim ama yapacak bir sey yok. Durumu olmayan insanlarda degiller ayrica yemege çok düşkünler. Bizde giderken elimiz bos gitmemistik. Bol bol et almıştık mesela. Köy peynirleri,koy ekmekleri vs... Bari goturduklerimizden yeseydik Ama bin pişmanım. Bir daha asla isterse yıllarca kussun konusmasinlar asla gitmem.

kesinlikle çok haklısın.
benim de tatil beldesinde yaşayan 20 yıllık bir arkadaşım var. her sene gideriz zaten kendisi özellikle ısrar eder çağırır. kaldı ki kışın da onlar bize gelir.
fakat ben her gidişimde elim kolum dolu giderim. dolabını doldururum. ayrıca hafta içi o işe gittiğinde akşam yemeğini hazırlarım. evi derler toparlarım kesinlikle arkamda dağınıklık bırakmam. zaten oraya giderken tatil amaçlı değil tatil dönüşü 2-3 gün uğramak ve birbirimizi görmek amaçlı gideriz. kısacası insanların biraz karşı tarafa maddi manevi anlayışlı olması lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…