Misafir Sevmeyenler Kulubü-MSK

Yatılı misafir sever misiniz? (çok sevdiğiniz insanlar hariç tabi)

• Hiç gocunmadan ağırlarım. Hatta misafir ağırlamayı çok severim.

OY: 26 6,3%
  • Ağırlarım elbette ancak kalmamalarını tercih ederim.

OY: 384 93,7%

• Ankete Katılan
    410
Sevmemekte sonuna kadar haklısın. Bana okurken fenalık geldi taşınma sebebi

Size gelenler yuzsuzmus.
Oglen yemek ismarlatmak falan...
Misafir misafirligini bilse eli bos gelmez, ev sahibine yardim eder, kendini yuk konumuna sokturmaz yani.

Cok sinir bozucu bir durum
Sizi resmennenayi yerine koyuyorlar misafire can kurban o ayri mesele
Ama bunlar basbayağı bedava tail yapıyorlar

İmkaninkz varsa siz gidin bir kac kez hatta.sizin evde ne yapiyolarsa aynisini sizde onlarda yapın
Bunu yapamazsaniz da en azindan musait degilim diyin.

Sizinki misafir sevmemek degil. Misafir seviyorsunuz ama yapiskanlar sürüsu evinize coreklenip tatili sizin ustunuze yikmislar. Kim olsa gina gelir bu durumdan

Vallahi ben misafir severim. Sevdiğim samimi olduğum içten biriyse gelsin de vakit geçirelim diye can atarım, fakat sizinki misafirlik değil resmen çöreklenme. İnsan utanır yahu vallahi kendi kardeşim bile olsa utanırım ben böyle çökmekten. Kan emici parazitler ay allah aşkına buyrun gelin falan demeyin böyle tiplere ya. Gitsin parası nereye yetiyosa orda tatil yapsın yoksa da yapmayıversin.

Ay biz gidiyoruz tatile deli gibi çağırıyorlar biz eşimle asla gitmiyoruz.
Gitsek dahi hesapsa kendimiz öderiz. Yolsa bizim arabayla gideriz. Yok yani 3kuruşa 5köfte.
Kendim yapmam bir kere. Böyle olması lazım canım onlar düşünmüyorsa sen zorla düşündür bence.

Haklisiniz bu şartlarda gelen insana misafir denilemez zaten.. Ye iç gez toz para harcama ohh ne âlâ.. Bu adam kullanmaya girer.. Kendinizi kullandirtmayin daha fazla

Misafir berekettir der giderim

Ben yatılı misafir ağırladığımda çok yoruluyorum. Anne baba kardeş falan hiç sorun değil istedikleri kadar kalsınlar ama arkadaşlar olunca eşli oluyor. hem yorgunluk, hem gerginlik, kılık kıyafet rahat hareket edememe, duş alamıyorsun, sürekli bi ne ikram edeyim nasıl memnun edeyim düşüncesi... Dünya sorun. Ben misafirler gittikten sonra hiçbişey yapmadan direkt sızıyorum resmen iki üç saat uyuyup kendime gelebiliyorum.
Kendim kalmayı da sevmiyorum yatılı. Bu seferde aynı şeyleri yaşatıyor olmak sıkıntı veriyor. Rahat edemiyorum.
Anlatırken darlandım yeminlen

Konuyu okumadan oy vermiştim ankete her türlü agirlarim diye
Konuyu okuduktan sonra oyumu değiştirdim ve kalmamalarini tercih ederim dedim.
Bizim planımız var deyip yazın tadını çıkarmak en güzeli sanırım

Misafirliğe gitmeyi de gelip yatılı kalmasını da hiç sevmiyorum. Rahat hareket edemiyorsun yorgunluk oluyor.
Sizin misafirler bildiğiniz sizi enayi yerine koymuş , bu sene böyle bir hataya düşmeyin . Bahane uydurun sürekli.

Niye bu kadar kendinden veriyorsun ki
Şöyle düşün kimin evine gittin de ağırlandin
Kime bana su yemekleri yapin diye haber yolladın
Eger sen yapmiyorsan onlar niye sana yapiyor

Ayrıca bu misafirler sizi kullanıyor
Gelmek için aradiklarinda uygun değiliz deyin
Kaç kişi biliyorum bitmek bilmeyen misafirler nedeniyle güzelim yazliklarini satan
Denizin dibinde çok rahat yerlerde çalıştığı halde tayin isteyen

İnsanların rahatlığı beni deli ediyor
Kimsenin evinde 3 günden fazla kalmışlığım yoktur

Konu sahibi senin tutumunda hatalı
Hem sinirleniyorsunuz hem her seyi söylene söylene yapıyorsunuz

Bir çok insan fikit vermiş uyugulayabileceginiz cok şey var
Ama yok ben onu diyemem yok yüzüm tutmaz vs. Derseniz bu misafirler artarak devam eder

Müsait değiliz deyin

Okurken icim daraldi inaki, cok sabirlisinda.. ama kimse icin bu kadar fedakarliga degmiyor..hem evde yedir hem disarda yediklerini ode.. kusura bakma ama kullaniliyorsun. Insan bu kadar iyiligin altinda ezilir, eli kolu dolu gelir, mutfak also s verisini, benzine, disarda yenilenleri oder. Eger yapmiyolarvhersey size kaliyorsa kabul etmeyin, bir bahane uydurun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…