Misafir Sevmeyenler Kulubü-MSK

Yatılı misafir sever misiniz? (çok sevdiğiniz insanlar hariç tabi)

• Hiç gocunmadan ağırlarım. Hatta misafir ağırlamayı çok severim.

OY: 26 6,3%
  • Ağırlarım elbette ancak kalmamalarını tercih ederim.

OY: 384 93,7%

• Ankete Katılan
    410
minnos26 Kuzum bu yaz size geleceğiz nasıl da özledim seni uygun musunuz?

- Değilim canım ya. Bu yaz için eşim yurtdışında tatil ayarlamış.

- Değilim canım iş yerinden izin alamadım sizi istediğim gibi agirlamayinca huzursuz oluyorum başka zaman olur mu?

- Değilim canım. Biliyorsun bebek bekliyorum ve beni anlamanı istiyorum.

- Değilim. Bu yaz için farklı düşüncelerimiz var evi tadilata alacağız...

Ya da hiç uğraşma " biz size geleceğiz" de gör bak sonrasına :)

ama çok zor böyle siz yoruluyorsunuz

ve bir şey söyleyeyim mi onlar bunun farkında da değil

zaten işe gidiyor tüm gün bizi görmüyor bile diyorlar

kendi kendinize geriliyorsunuz hayır deyin ne olur size de yazık

yani işte onlar yaz başında yazın gelicez sen ne zaman müsaitsin diyorlar. her haftaya birşey uydurayım bari hafta içi zaten ben çalıştım onlar gezdi. işin bi yanı da biz tatile gelicez demiyolar ki, seni görmeye geliyoruz diyorlar
yine de bir köşeye sıkıştıracak yine gelecekler diye tırsıyorum.

Üslubunuz kötü degil aksine cok doğru konuşuyorsunuz. Eminim burada da size yapilan zorbalık gibi zorbalik yapan bedavaci misafir görünümünde tatilciler vardir. Yazdığınız rahatsizliktan ders çıkarır kendilerine çeki düzen verirler sizde açık bir dille bahaneler one sürerek bu işten biran önce kurtulursunuz:)

Evde fare var yavruları da varmış bulamıyoruz deyin.
Akrepler de çoğaldı bu sene yatak döşek içinden çıkıyorlar deyin..

Açık açık söyleyeceksiniz yoksa anlamazlar oturduğum site havuzlu ilk taşındığımızda geliyorlardı baktı olacak değil daha havuz kapanmadan yaz sezonu annem açık açık yüzlerine söyledi havuz vs için geliyorsanız gelmeyin yoksa kapım açık dedi,kimse gelmiyor artık zaten 1 kişiye söylesen yeter gerisinin kulağına gider ama cidden zor oluyordu temizlik,3 öğün yemek hazırla,üstlerini başlarını kurut ev curcuna gibi.

Ayyyy hiç sevmediğim şey. Geceliği 100 liraya pansiyonlar var.

Paraya kıyamayıp gelip akrabaya çöreklenmeyi seviyor Türk milleti.

Ben olsam kabul etmem. Çalışıyorum, misafir ağırlayamıyorum diyebilirsiniz rahatlıkla.

Ya da arayıp geleceğiz dediklerinde “ben size bir pansiyon ayarlayayım” diyebilirsiniz.

akraba olarak eşimin kuzeni geldi ki zaten daha 1 yıl olmadı biz evleneli. diğerleri arkadaşlarım benim. tatile geliyoruz demiyolar. seni görmeye geliyoruz diyolar

Siz bu kadar saçma sapan şekilde misafir ağırlarsanız tabi sevmezsiniz. Neden tüm maliyeti siz çekiyorsunuz öyle saçma şey mi olur, geliyorsa dolabı bir zahmet kendisi doldurmayı teklif etsin, yemek yenilen yerin parasını siz niye veriyorsunuz tam tersi sizinkini ödemeyi teklif etmeler lazım. Misafir ağırlama konusunda saçmalamada Nirvana yapmışsınız sizinki ağırlama değil de başka birşey.

almam mi officecim seve seve alirim
bende sevmem misafir , yakin arkadas ve anne baba kardes haric hayatta kimseyi davet etmem , kimseye de gitmem
disarida gorusuruz arkadaslarla , cok da rahat hayir derim bu arada :)

Yurt disinda yasiyorum ve arkadaslarimi özledigim icin sık sık istanbula gidiyorum. Kizlar evin anahtarini verip ne halin varsa gör takıl kafana göre demelerine ragmen. Rahat edemiyorum. Param cok olsa valla otelde kalirim...

Evde fare var yavruları da varmış bulamıyoruz deyin.
Akrepler de çoğaldı bu sene yatak döşek içinden çıkıyorlar deyin..
süper bir yorum. daha da laftan anlamıyorlarsa

bende sevmiyorum kocamda işten yorgun gelmeme rağmen insanları başıma toplama derdinde. 33 yaşında 6 aylık hamile bir kadınım ne hizmeti yapıcam insanlara.2 kişi oturmaya belki de 2 den fazlasını kaldıramıyorum.kocam şaka gibi bu konuda sanki 4 sene mesleğimin gereği okulu değil de otel işletmeciliği okudum.hiçbir zaman kayınvalidem kadar enerjik değilim.bilmesine rağmen neyin derdinde hani köşeye kenara çekip konuşmakla bir yere varamadım. odun indirsen kafasına yarım aklıda gider.

ağzına sağlık annenin valla çok iyi yapmış. ya bi de çocukları var. çekilecek dert değil

inşallah öyle olur. çok teşekkür ediyorum

ağzına sağlık annenin valla çok iyi yapmış. ya bi de çocukları var. çekilecek dert değil
Hiç sorma çocuklar var yetişkinlerde geliyor biri der karnım acıktı ne yapalım birisi köfte ister,diğeri tavuk,bir diğeri başka şey :) mecbur yaptı yoksa hem maddi hem manevi olarak çökerdi,şimdi eve gelen misafir olmuyor mu oluyor ama havuzun h sini bile söylemezler havuz için gelen yok artık.

Çok sınır bozucu. Bence eşinin akrabaları gelmek isterse kendi ailenin sende kalıp tatil yapacağını söylersin. Senin akrabaların gelmek istersede tam tersini yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…