Misafir Sevmeyenler Kulubü-MSK

Yatılı misafir sever misiniz? (çok sevdiğiniz insanlar hariç tabi)

• Hiç gocunmadan ağırlarım. Hatta misafir ağırlamayı çok severim.

OY: 26 6,3%
  • Ağırlarım elbette ancak kalmamalarını tercih ederim.

OY: 384 93,7%

• Ankete Katılan
    410
akraba olarak eşimin kuzeni geldi ki zaten daha 1 yıl olmadı biz evleneli. diğerleri arkadaşlarım benim. tatile geliyoruz demiyolar. seni görmeye geliyoruz diyolar
Bu misafir sevmemek değil ki. Siz kullanılmak istemiyorsunuz, haklı olarak. Öyle şey mi olur yaaa. İnsanlar işlerini iyi biliyorlar.

yanı gelenlere telefonda acık acık söyle
bu sene maddı olarak sıkıntıdayız misafirlerimi istediğim gibi agırlayamayacagm ıcın yatılı herkese hayır deme kararı aldık ailemize bile
alınan kırılan gucenen gelmesın

bız bı akrabamızın yazlıgına gıderdık kucukken ama ogrencıydık yer ıcer kalırdık durummzm cok ıyı degıldı ama saolsunlar cok ısrar ederlerdı

sımdı ne zaman gıtskekki artık gunu birlık gıdıyoruz
söylemesı ayıp kahvaltılıngdan mangallık etıne köftesine içeceğine tatlkısına kadr herseyı alıp gıdıyoruz

Ay hiç te diyemem ki böyle. Sürekli konuştuğum insan. Haftada 1 arar hiç olmazsa. Gelmek istiyorum der. Geçen sene olmadı ama bu sene yine arar. Yine de bahanelerim var. En azından izin alamayacağımı, işlerimin çok yoğun olduğunu söylerim. evde de tek kalamazlar çünkü eşim evde olacak. Akıllanıyorum ben de artık. Dışarda oturtmam kimseyi. Birden olmasa da yavaş yavaş akıllanacağım ben de

ayyy seni çook iyi anlıyorum .
Benim ailemde emekli olunca küçücük deniz kenarı bir kasabaya yerleşti.
Kışın bir kere telefon açmayan insanlar Mayısta başlar aramaya e bizde yazın sıcaklarda ne yapıcaz bilemiyoruzz.
Çocuklar çok sıkılıyor bahanesi birde.
Masrafı cidden çok fazla.
Gelen 2 kişi değil aile geliyor kocaman.
Yaz sıcağında eve girdiğinde sütyeni fırlatıp oturamazsın kıyafetlerine dikkat etmen gerekir.
Normalde sadece akşamı kahvaltıyla geçiştirecekken yemek yapman gerekir.
Belki denize gitmek istemezsin ki zaten sahil kenarında oturan insanları elinin altında diye denize gitmez bile hergün. Ama misafir gün kaybetmemek için gitmek ister sende götürmek zorunda kalırsın. E az iki hafta da kalırlar.
Ayhh şimdiden içim şişti.

Bence siz en iyisi şimdiden tatil planları yapın
Annem arayanlara lioneth'in yanına gidiyorum derdi öyle kaçardı yani sende sağlam bir bahane bul canım

Bu misafir sevmemek değil ki. Siz kullanılmak istemiyorsunuz, haklı olarak. Öyle şey mi olur yaaa. İnsanlar işlerini iyi biliyorlar.
yani evet. Ya mesela çık markete tavuğunu etini yumurtanı peynirini al. Bazı insanlar öyle çakal ki.. eşimin bir arkadaşı var. yemeği ısmarlatır başkasına sonra çayınızı da ben söyliyim der. benim arkadaşlarda böyle. onlar 10 harcıyosa ben 50..

Cok haklisin.
Bu sebepten bir tanidigim yazligini satti.
Onlar tatil yapiyor olan bana oluyor diye.

Kimse kimsede kalmasin boyle tatil yerlerinde.

Karsi tarafi dusunmek lazim

Var boyle cakallar

Bizim de bir tanidik ev aldik kredi oduyoruz diye hesabi bize kitlerdi hep

Sanki bana aldi evi.

Kredi oduyosan gelme boyle ortamlara

Mesafe koyduk da cozuldu konu

en kötü pansiyona gitseler günü 50 tl.. yeme içme de hariç. ama gidip 20 tl lik alışveriş yapmazlar. bu sene ben de öyle bişi planlıyorum. en güzel bahanem de çalışıyorum izin alamam olacak. yani bir de o güzelim izni mi niye siz geliyorsunuz diye harcayayım kii..

Misafir ağırlamayı sevmiyorum ve ağırlamıyorum

Sevdiklerimi zaten çağırıyorum gelin kalın diye ama bazı insanlar arayıp geliyoruz diyor o zaman içten içe cinnet geçiriyorum. En iyisi bahane sıralamak “aa o tarihlerde biz de burada olmayacağız, banyoyu o tarihlerde kırdırıp baştan yaptıracağız gelirseniz duş alamazsınız bahçeye işersiniz, iş yerinde çok yoğunum, o tarihlerde cenifır ve ailesi gelecekti siz başka zaman gelin” gibi gibi

Tatil beldesinin laneti Madem tatile çıkıyorsunuz gidin bir otelde kalın. Otelde kalacak paranız yoksa da evde küveti doldurun orada yüzün işte. Hiç sevmiyorum böyle gelen misafirleri.

Valla bu yaz cok yakij bir arkadasim tayil beldesinde ..bende kal..diye israr etmesine ragmen
..benim ergen oglan rahatsiz oluyor sizi de rahatsiz etmeyelim biz otelde kalalim gunduzleri gorusurz..diye teklifi redddettim.

Oyle de yaptik..1 hafta otelde kaldk gunduzleri aksamlari ara ara gorustuk.

Iyi niyeti suistimal etmemek lazim

kesinlikle.
Dayımlar 3 çocuklu aile mesela evimizde bol bol yer var ki çok severiz ama kalmazlardı bizde yok çok kalabalığız çocuklar gürültü yapar der heen yakınımzdaki pansiyona giderlerdi annem yalvar yakar yemeğe çağırır ona rağmen herkesin elleri poşet dolu içeri girerlerdi.
Yani insanların niyeti belli oluyor.
Biz bir günlüğüne bile ısrar eden yakın akrabalara elimiz kolumuz dolu gideriz ama nerdee o düşünce.
Birde çalışan insansınız direk evden de çalışıyorum hiçbirşeye zamanım yok yaa deyip sızlanın zaten soramazlar

Kabul etmeyin sizin üzerinizden bedava tatil yapıyorlar bizim tatil planımız var üzgünüm deyin maddi manevi yorulyorunuz

Kaynanamlar gelecek musait degiliz ben seni ararim
.diyceksin veeeeee aramayacaksin

Misafirin yatılısından da günü birlik geleninden de saatlik geleninden de nefret ediyorum.
Bir pazarım var onunda içine ediyorlar.
Bazen pazarları bile çalışıyorum sırf gelmesin kimse diye.
Yeni evliyim misafirden kusucam.
Bu pazar 3 aile geliyor ev görmeye.
Of ne güze akşama kadar uyuyacaktım

bende sinir olurum yaf evi insanın özeli. başkalarına göre sanat galerisi mi açık büfe restorant mı suratına söylesen laf yaparlar söylemesen de laf yaparlar.

Basligi gorunce bi kizdim.
Ama sizinkiler misafir degil ki yiyici akbabalar.
Hani buyuk sehirde yasarsin hastalik bisey olur kisa sureli kalmasi gerekir amenna ama bu ne boyle hersey dahil tatil yapmaya gidiyorlar baskasinin evine. Hayir demeyi ogrenin

Sizinki misafir agırlamak degil bildiginiz 5 yıldızlı otel imkani sunuyorsunuz evinizde. 5 yildizli otellerde gezdirme de yok. Bu nedir ya. Ben de normal yatili misafir agirlamayi sevmiyorsunuz sandim basligi okuyunca. Insanlar size beleş tatil yapmaya geliyor. Kesinlikle bi engel koyun. Bu yaz burda olmayacagiz gibisinden. Gerci nu seferde anahtari verin evinizde kalalim derler mi ki yuzsuzluk yapip? Valla bi cozum bulmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…