- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
En son evime geldiklerinde 500 tl çalındı hiç kimseyi istemiyorum diye cırladım.bende sinir olurum yaf evi insanın özeli. başkalarına göre sanat galerisi mi açık büfe restorant mı suratına söylesen laf yaparlar söylemesen de laf yaparlar.
ne biçim misafir onlar utanmasa üstünden donunu mu alacaklar yuh.En son evime geldiklerinde 500 tl çalındı hiç kimseyi istemiyorum diye cırladım.
Of napsam ki kendimi merdivenlerden atıp, üstümden dozer geçirsem, ilaç falan içip kendimi jiletlesem, tarihi geçmiş süt içsem gelirler mi ki yine
bastan sona kadar senınle aynı seylerı yasıyorum yaşadığım yerde dahıl bunaEvet biraz itici bir üslubum olacak kusura bakmayın ama sevmiyorum misafir ağırlamayı. Tabi kastım yatılı misafir ve 1. dereceden akrabalarımız hariç. Günübirlik misafiri de çok severim. Derdim; bende tatil yapmaları onu da baştan belirteyim.
Tatil beldesinde oturuyorum nerdeyse bi 10 sene oldu burda yaşayalı. Önceden bekardım tabi öyle olunca arkadaşlarınız tatil yaklaşınca direk size gelmek istiyorlar. Yalan da değil güzel de ağırladım her geleni.
Şimdi evliyim uzaktan kıyıdan köşeden akrabalar falan gelir oldular.
Önümüz yaz malum. Yine gelmek isteyecekler.Ben de gelin tabi sizi ağırlamaktan çok memnun olurum diyeceğim
Sonra beni yine bir telaş saracak.Ev baştan aşağı temizlenecek onlar gelmeden, havlusu, nevresimi ayarlanacak. Buzdolabı doldurulacak ve her yeni güne kahvaltılık artı akşam yemeği düşünülecek. Gezmek isteyecekler, arabayla gezdireceğiz, denize götüreceğiz ve sabahtan akşama deniz kenarında kum oynayacağız. Gezerken acıkacaklar bir yerde oturup yemek yiyeceğiz. Hatta belki de geçmişte olduğu gibi kendi ağızlarıyla söyleyecekler bir şeyler yemek istediklerini. Bir de götürdüğüm yeri saçma bir sebepten dolayı beğenmez ve surat asarlarsa yine vay benim halime.. Neyse sonuçta onlar misafir diye hesabı yine ben ödeyeceğim.
Hep aynı yerleri gezmekten bana gına gelecekArabama da benzini fullayıp duracağım ve kumlu kumlu bindikleri için onlar gidince yıkatmaya vereceğim.
Tatilleri bitecek. Onlar evlerine dönecekler bana kirlenmiş bir ev, harcanmış kredi kartı faturası ve bozulan sinirim kalacak.
Sevmiyorum bu yüzden misafir ağırlamayı. Üzgünüm ama sevmiyorum. Herkes evinde otursun, parası olan tatilini otelde beri de yapsın. Beni de çok görmek istiyorlarsa bi uğrasın çayımı kahvemi içsinler. Buyursunlar 1 gece de misafir edeyim. Ama fazlası zor geliyor inanın. Yapmayın. Kendi keyfiniz için başkalarının düzenini bozmayın.
İyi de yerden göğe kadar haklısın öyle misafir mi olur?Evet biraz itici bir üslubum olacak kusura bakmayın ama sevmiyorum misafir ağırlamayı. Tabi kastım yatılı misafir ve 1. dereceden akrabalarımız hariç. Günübirlik misafiri de çok severim. Derdim; bende tatil yapmaları onu da baştan belirteyim.
Tatil beldesinde oturuyorum nerdeyse bi 10 sene oldu burda yaşayalı. Önceden bekardım tabi öyle olunca arkadaşlarınız tatil yaklaşınca direk size gelmek istiyorlar. Yalan da değil güzel de ağırladım her geleni.
Şimdi evliyim uzaktan kıyıdan köşeden akrabalar falan gelir oldular.
Önümüz yaz malum. Yine gelmek isteyecekler.Ben de gelin tabi sizi ağırlamaktan çok memnun olurum diyeceğim
Sonra beni yine bir telaş saracak.Ev baştan aşağı temizlenecek onlar gelmeden, havlusu, nevresimi ayarlanacak. Buzdolabı doldurulacak ve her yeni güne kahvaltılık artı akşam yemeği düşünülecek. Gezmek isteyecekler, arabayla gezdireceğiz, denize götüreceğiz ve sabahtan akşama deniz kenarında kum oynayacağız. Gezerken acıkacaklar bir yerde oturup yemek yiyeceğiz. Hatta belki de geçmişte olduğu gibi kendi ağızlarıyla söyleyecekler bir şeyler yemek istediklerini. Bir de götürdüğüm yeri saçma bir sebepten dolayı beğenmez ve surat asarlarsa yine vay benim halime.. Neyse sonuçta onlar misafir diye hesabı yine ben ödeyeceğim.
Hep aynı yerleri gezmekten bana gına gelecekArabama da benzini fullayıp duracağım ve kumlu kumlu bindikleri için onlar gidince yıkatmaya vereceğim.
Tatilleri bitecek. Onlar evlerine dönecekler bana kirlenmiş bir ev, harcanmış kredi kartı faturası ve bozulan sinirim kalacak.
Sevmiyorum bu yüzden misafir ağırlamayı. Üzgünüm ama sevmiyorum. Herkes evinde otursun, parası olan tatilini otelde beri de yapsın. Beni de çok görmek istiyorlarsa bi uğrasın çayımı kahvemi içsinler. Buyursunlar 1 gece de misafir edeyim. Ama fazlası zor geliyor inanın. Yapmayın. Kendi keyfiniz için başkalarının düzenini bozmayın.
hayır direkt olarak arayana bu yaz müsait değiliz kusura bakmayın başka sefere deyip kestirip atın. gelecek yaza bile demeyin onu söz olarak kabul ederler çünkü.onlar bize göre ayarlamaya çalışıyor. hani deseler ki haftaya oraya gelicez müsait misiniz.. tüh derim valla o hafta müsait değilim.
Ben daha çok detaya girmedim bile. Bi yere biraz bişiler içelim ve atıştıralım diye oturttum. Fiyat ve lezzet açısından bildiğim yerdi. Oturduk bana biri surat yapıyo. neymiş efendim orda bişi varmış ta çocuğunun da alerjiis varmış ta niye buraya oturmuşuz. Salaklık bende ki "iyi madem kalkıyoruz" demedim. Ondan sonraki sene de özellikle hiç aramadım ki gelmesinler diye. Hakikaten de tatile gittiler hiç uğramadılar. İnsan eşek olunca afedersin, semer vuran çok oluyo..İyi de yerden göğe kadar haklısın öyle misafir mi olur?
insan kendi kendine olduğu rahatlığı başka ne verebilir ki.. Ailem bile gelse temizliği yemeği düşünmek zorunda kalıyorum. Bir de çalışınca zor oluyoKim sever ki yaa hele sizin durumunuzda ise. Ben gercekten severek misafir agirlayanlara hayretle bakiyorum ve tebrik ediyorum. İnanin ben de oyle olmayi isterdim. Ama cok yakinim dahi gelse beni sinir stres basiyor.
Aslında iyi olmuş bosver bak hem niyeti görmüş oldun, hem de ayağını kesmiş oldun. Hastalık, çalışıyor olmak, ya da yazın komple misafirlere ayrılmış olması güzel bahanelere aslında.Ben daha çok detaya girmedim bile. Bi yere biraz bişiler içelim ve atıştıralım diye oturttum. Fiyat ve lezzet açısından bildiğim yerdi. Oturduk bana biri surat yapıyo. neymiş efendim orda bişi varmış ta çocuğunun da alerjiis varmış ta niye buraya oturmuşuz. Salaklık bende ki "iyi madem kalkıyoruz" demedim. Ondan sonraki sene de özellikle hiç aramadım ki gelmesinler diye. Hakikaten de tatile gittiler hiç uğramadılar. İnsan eşek olunca afedersin, semer vuran çok oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?