Kızlar 7 yıllık evliyim.
Yatılı misafir korkulu rüyam gibi bi şey
Tatil yeri olan bi ilde ama merkezde yaşıyorum. Öyle çok fazla misafir gelmez yatılıya ama ben az da istemiyorumEvimde 2 günden fazla aile üyelerimden başkasını sevmiyorum dip dibe. E şimdi yaz geldi. Çok sıcak var ve eşimin akrabası ailesiyle gelecek. Benim bebeğim daha 3.5 aylık. Onlarda da 2 çocuk var.
Yemin ederim kimse için kılımı kıpırdatasım yok. Bu sıcakta yatak odasının kapısını kapatıp yatmayı düşünmek bile beni baydı (tuvalet hemen yatak odamın yanında) evde de sürekli askılı ve şortla dolaşıyorum, bebek sürekli emmek istiyo zaten.
Ay daraldım işte
(Beni sorarsanız ben 7 yılda kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimseye yatılı gitmedim.)
Niye garip olsun ki ?Misafir sevmeyebilirsiniz özellikle de uzun süreli misafirlik bir yerden sonra bıktırıyor anlayabilirim bunu ama misafirin korkulu rüya olması uç bir durum. Hiç mi dostunuz, arkadaşınız, kuzeniniz, akrabanız vs yok evinizde ağırlamak istediğiniz? 7 koca sene boyunca kimseye yatılı gitmemekte garip geldi.
Niye garip gelsin ki? Birine gidip kalmak benim hayat konforuma uymuyorMisafir sevmeyebilirsiniz özellikle de uzun süreli misafirlik bir yerden sonra bıktırıyor anlayabilirim bunu ama misafirin korkulu rüya olması uç bir durum. Hiç mi dostunuz, arkadaşınız, kuzeniniz, akrabanız vs yok evinizde ağırlamak istediğiniz? 7 koca sene boyunca kimseye yatılı gitmemekte garip geldi.
Niye garip olsun ki ?
18 yıllık evliyim gittigim şehirde otele giderim yine birinin evine yatili kalmayi tercih etmem
Niye garip gelsin ki? Birine gidip kalmak benim hayat konforuma uymuyorKendi eşim dostum olacak kadar yakınımsa zaten zorun yok
ben de sevmem arkadaş dost ağırlamayı severim ama böyle benim hanemde bu kadar uzun süre beni de gerer. umarım mustakbel kocam böyle dertler açmaz başımaKızlar 7 yıllık evliyim.
Yatılı misafir korkulu rüyam gibi bi şey
Tatil yeri olan bi ilde ama merkezde yaşıyorum. Öyle çok fazla misafir gelmez yatılıya ama ben az da istemiyorumEvimde 2 günden fazla aile üyelerimden başkasını sevmiyorum dip dibe. E şimdi yaz geldi. Çok sıcak var ve eşimin akrabası ailesiyle gelecek. Benim bebeğim daha 3.5 aylık. Onlarda da 2 çocuk var.
Yemin ederim kimse için kılımı kıpırdatasım yok. Bu sıcakta yatak odasının kapısını kapatıp yatmayı düşünmek bile beni baydı (tuvalet hemen yatak odamın yanında) evde de sürekli askılı ve şortla dolaşıyorum, bebek sürekli emmek istiyo zaten.
Ay daraldım işte
(Beni sorarsanız ben 7 yılda kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimseye yatılı gitmedim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?