- 25 Nisan 2018
- 4.993
- 9.633
- 158
Aslında her yıl olurdu da bi pandemi tatili girmişti arayaÇok mu kalacak gelecekler?
Yani tatil beldesinde yaşıyorsunuz diye eviniz otel değil neticede. Her yıl böyle mi oluyor?
Bakın ben de "aile üyelerimden başkasını istemem" demişim değil miDikkat ederseniz alıntıladığınız mesajımda şu cümle yazıyor “Hiç mi dostunuz, arkadaşınız, kuzeniniz, akrabanız vs yok evinizde ağırlamak istediğiniz?” Ben özellikle eşim dostum olacak kadar yakınım kısmına vurgu yapmışım zaten, gidip eltinin arkadaşının kardeşinde yatılı kalmaktan bahsetmiyorum.
Bende sevmiyorumKızlar 7 yıllık evliyim.
Yatılı misafir korkulu rüyam gibi bi şey
Tatil yeri olan bi ilde ama merkezde yaşıyorum. Öyle çok fazla misafir gelmez yatılıya ama ben az da istemiyorumEvimde 2 günden fazla aile üyelerimden başkasını sevmiyorum dip dibe. E şimdi yaz geldi. Çok sıcak var ve eşimin akrabası ailesiyle gelecek. Benim bebeğim daha 3.5 aylık. Onlarda da 2 çocuk var.
Yemin ederim kimse için kılımı kıpırdatasım yok. Bu sıcakta yatak odasının kapısını kapatıp yatmayı düşünmek bile beni baydı (tuvalet hemen yatak odamın yanında) evde de sürekli askılı ve şortla dolaşıyorum, bebek sürekli emmek istiyo zaten.
Ay daraldım işte
(Beni sorarsanız ben 7 yılda kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimseye yatılı gitmedim.)
Beni alıntılayarak niye garip gelsin diye soru sormuşsunuz ben de açıkladım haliyle anlamadığınızı düşünerek :) Ailem ve eşimin ailesi yazmışsınız mesela. Hiç mi arkadaşınız yok?Bakın ben de "aile üyelerimden başkasını istemem" demişim değil misorun yok yani
Çok haklısınız ben de bir tatil beldesinde yaşıyorum. Evime rahat edemeyeceğim konseyi çağırıyorum. Hele ki küçük çocuk var evde o daha da zor. Ekstra bir çaba içine girmeyin derim kendinizi yormayın. Kolaylıklar diliyorum. Güneyde gece yatarken kapıyı kapatmanın ne demek olduğunu bilenlere selamlar.Kızlar 7 yıllık evliyim.
Tatil yeri olan bi ilde ama merkezde yaşıyorum. Öyle çok fazla misafir gelmez yatılıya ama ben az da istemiyorumEvimde 2 günden fazla aile üyelerimden başkasını sevmiyorum dip dibe. E şimdi yaz geldi. Çok sıcak var ve eşimin akrabası ailesiyle gelecek. Benim bebeğim daha 3.5 aylık. Onlarda da 2 çocuk var.
Yemin ederim kimse için kılımı kıpırdatasım yok. Bu sıcakta yatak odasının kapısını kapatıp yatmayı düşünmek bile beni baydı (tuvalet hemen yatak odamın yanında) evde de sürekli askılı ve şortla dolaşıyorum, bebek sürekli emmek istiyo zaten.
Ay daraldım işte
(Beni sorarsanız ben 7 yılda kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimseye yatılı gitmedim.)
Mesela yakın iki arkadaşım var ama hiç gelmediler. Gelelim deseler bilmiyorum ki rahatsız olur muyumBeni alıntılayarak niye garip gelsin diye soru sormuşsunuz ben de açıkladım haliyle anlamadığınızı düşünerek :) Ailem ve eşimin ailesi yazmışsınız mesela. Hiç mi arkadaşınız yok?
Mesela yakın iki arkadaşım var ama hiç gelmediler. Gelelim deseler bilmiyorum ki rahatsız olur muyummuhtemelen eşleriyle gelecekleri için rahatsız olup istemeyebilirim yine
Size göre olabilirİşte kastettiğim gariplik buydu. Yakın arkadaşınızın dahi evininize gelmemesi, onlardan rahatsız olabileceğinizi düşünmeniz misafir sevmemenin çok uç bir boyutu bana göre
Çok doğru söylüyorsunuz şuan annemler size geliyoruz deseler anne gelmeyin derim çünkü 42 derecede ne yapacağız evde . Günde 3 duş alıyoruz gece desen sorun klima bir odada oluyor herkes aynı odada mı yatacak . Bende yatılı misafir hiç sevmiyorum günde 3 öğün yemek temizlik perişan oluyorumBizde sıcak yerdeyiz
sıcak yerde yaşayanlar bilir evde askılı ve şortla bile aşırı sıcak oluyor
Giyinsen bide ev işi falan kan ter içinde kalıyor insan
Sürekli yapış yapış yemek yapmak bile çok kötü
Onu dahi geçtim insan o sıcakta yemek bile yapmak istemiyor birde misafir ağır geliyor gerçekten
Ekim yada mayıs misafir için gayet uygun
Diğer aylar gerçekten kendime dahi katlanamıyorum
Kac gun ? 2-3 gun idare edilir fazlasiysa musait degilim yallah oteleKızlar 7 yıllık evliyim.
Ay daraldım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?