Misafir sevmiyorum 🤦‍♀️

Yatılı misafir sevmeyenlerden biri de benim. Ne başka yerde yatılı kalmayı ne de yatılı misafir almayı severim. En yakın arkadaşım olsa bile geriliyorum ve kimseye bu yüzden teklif etmem, kimsenin teklifine de evet demem. Bebeğinizin rahatsız olduğunu belirtin, pandemiyi bahane edin. Umarım siz söylemeye gerek kalmadan vazgeçerler.

Bakın ben de "aile üyelerimden başkasını istemem" demişim değil mi sorun yok yani

Bende sevmiyorum şakayla karışık söylerim ve herkes bilir gelip kalmazlar

Bakın ben de "aile üyelerimden başkasını istemem" demişim değil mi sorun yok yani
Beni alıntılayarak niye garip gelsin diye soru sormuşsunuz ben de açıkladım haliyle anlamadığınızı düşünerek :) Ailem ve eşimin ailesi yazmışsınız mesela. Hiç mi arkadaşınız yok?

Çok haklısınız ben de bir tatil beldesinde yaşıyorum. Evime rahat edemeyeceğim konseyi çağırıyorum. Hele ki küçük çocuk var evde o daha da zor. Ekstra bir çaba içine girmeyin derim kendinizi yormayın. Kolaylıklar diliyorum. Güneyde gece yatarken kapıyı kapatmanın ne demek olduğunu bilenlere selamlar.

Bende hiç sevmem kolay kolay kimseye de gitmem . Hele bu yaz vakti , sıcakta hiç çekilmez .
Yanı kiramayacaginiz insanlar mi bilmiyorum ama ben olsaydim önceden yapılan bir plan değilse kabul etmezdim .

Birimde memleketimiz tatil beldesi . Bilirim böyle gelmek isteyen es dost akrabayı . Eskiden is yapmayınca cok severdim ama sindi hiç istemiyorum

Beni alıntılayarak niye garip gelsin diye soru sormuşsunuz ben de açıkladım haliyle anlamadığınızı düşünerek :) Ailem ve eşimin ailesi yazmışsınız mesela. Hiç mi arkadaşınız yok?
Mesela yakın iki arkadaşım var ama hiç gelmediler. Gelelim deseler bilmiyorum ki rahatsız olur muyum muhtemelen eşleriyle gelecekleri için rahatsız olup istemeyebilirim yine

Mesela yakın iki arkadaşım var ama hiç gelmediler. Gelelim deseler bilmiyorum ki rahatsız olur muyum muhtemelen eşleriyle gelecekleri için rahatsız olup istemeyebilirim yine

İşte kastettiğim gariplik buydu. Yakın arkadaşınızın dahi evininize gelmemesi, onlardan rahatsız olabileceğinizi düşünmeniz misafir sevmemenin çok uç bir boyutu bana göre

Kendi evime çıkayım annem babam dışında kimseyi evde yatılı yatırmayacağım, hiç hoşlanmıyorum. Ben davet ediyorsam zaten istiyorumdur onun dışında keyfi gezmeye gelen akraba vs çekemem hiç. Eskide kalmalı artık bu tür şeyler, milletin çoluğunun çocuğunun tatil beldesi olamam hiç.

Bizde sıcak yerdeyiz
sıcak yerde yaşayanlar bilir evde askılı ve şortla bile aşırı sıcak oluyor
Giyinsen bide ev işi falan kan ter içinde kalıyor insan
Sürekli yapış yapış yemek yapmak bile çok kötü
Onu dahi geçtim insan o sıcakta yemek bile yapmak istemiyor birde misafir ağır geliyor gerçekten
Ekim yada mayıs misafir için gayet uygun
Diğer aylar gerçekten kendime dahi katlanamıyorum

Bende hiç sevmem yatılı misafir. 7 yıllık evliyim ilk yıllarda kabul ediyordum ama baktım Ankaraya gelen bizi otel gibi kullanıyor artık kimseyi kabul etmiyorum ailem dışında. Bende siz gibi kimseye yatılı gitmiyorum, bi şehirde işim olunca otelde kalıyorum gidip baskalarini rahatsiz etmiyorum. Anne baba kardeş fln değilse keşke kabul etmeseydiniz

Çok doğru söylüyorsunuz şuan annemler size geliyoruz deseler anne gelmeyin derim çünkü 42 derecede ne yapacağız evde . Günde 3 duş alıyoruz gece desen sorun klima bir odada oluyor herkes aynı odada mı yatacak . Bende yatılı misafir hiç sevmiyorum günde 3 öğün yemek temizlik perişan oluyorum

valla bende istemem yatili misafir hele su coronada ha anne baba kardes ayri onlar ev adami zaten ama kuzen muzen cekemem

Kac gun ? 2-3 gun idare edilir fazlasiysa musait degilim yallah otele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…