Misafir sevmiyorum !!!

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Onun arkadaşları var fakat kimse evine çağırmıyor.
Yazın parka çağırıyorlar.

prematüre bebeğin dikkat etmelisin hiç birşey ondan kıymetli olamaz heralde bi dolu çocukla yardım ettiği kadar zarar verir açıkca söyle ne yalan söylim bende cok rahatsız olurdum

direk söyle yüzüne karşı durumu söyle çünkü sen ne kadar ima edersen et anlamamakta ısrarlı çünkü

Aslında acıyorum bu tip insanlara Allah herkese yuvasında mutluluk, bezdirmeyecek kadar çocuk versin. Annemin de komşusu var aynı şekilde annem idare ediyor Allah rızası için ama sizin durumunuz farklı tabi bebeginiz var ve bizimkinin küçük çocuğu yok kendisi çok konuşkan zırt pirt gelen birisi. Evinde huzursuz kv bu yaşta esiyor eşi şiddet uyguluyor ama her geldiğinde giderken Özür diliyor başınızı agrittim evde duramiyorum diye. Ben o varsa anneme gitmiyorum ama özünde iyi biri bebegime hediyeler alıyor yolluyor devamli. Allah herkesin yardimcisi olsun

Rahat uyumak istiyorsan sana bi tavsiyem olabilir. Bebek yataginin minderinin altina koymak icin sensörler var, bebek eger 15 saniye boyunca nefes almayinca alarm veriyor. Bende uyuyamamistim bebegim kücükken ilk defa onu kurdugum gece rahat uyumustum. Tavise ederim, cok ise yariyor.

3 cocukla 50 dk lik yerden otobusle valla iyi cesaret evinde hic mi isi gucu yok acaba valla benimde oyle bi komsum var cocugu vok yaramaz surekli dolaplari karistiriyo yatak odasini falan annesi hic otur demiyo ben artik onlar geldiginde kapiyi acmiyorum kapinin zilinide bozdum esime yaptirtmiyorum ozellikle duymadim falan diyorum gorunce... bence aradigi zaman yarin benim baska misafirim var diyin yada acmayin telefonlarini gelincede kapiyi acmazsin olur biter

.ne işi var ya o kadar cocukla ondan gelen yardım ne olacak aradıgında acmayın

Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-1buçuk aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Bunu anlayabilmek için beynim yandı ya. Hem bir buçuk aylık, hem iki buçuk aylık bebeği nasıl var. Kaç ay arayla doğum yapmış. Yanlış yazdınız burayı değil mi?

Çokkk teşekkür ederim. Evelsi gün internetten öyle bişey sipariş verdim bekliyorum. Umarım dediğin gibi olur çok sağol :)

Valla benim eltimler kendi kayınvalidesine bize bebekler prematüre doğdu diye siz gelmeyin biz sizi çağırırız dediler ki biz en yakınıyız sizde diyebilirsiniz. Tabi onlar bizi aramadan gitmemizi beklediler gitmeyince de küstüler. Ne yapsak yaranamadık

Ya şimdi öyle bişey ki misafir ona gelme diyemiyorsun ALLAH katında günah .ama her zamanda gelinmez degil mi o yüzden onu kendinden uzaklastirman lazım ona geldiğinde çocuklarına bakması soyle senin yardımına ihtiyacım yok de bugün müsait değiliz filan de

Yok canım asla birşey yapsın istemem.
Olan düzenimi bozmasınlar yeter.
Bugün çok güzel misafir ağırladım sabah eşimle.
Eşim kahvaltı hazırladı. Bebeği görmeye gelmişler.
Yaşlı bir çift. İyi geldi normal insan yüzü görmek.
Malum Bebek ev iş derken. Bir ses bile duyduğum yok.
Bu site haricinde.
Neyse bugün tabiki de aramıştı.
Yarın içinde tekrar yine aradı.
Zaten bugün ebe gelmişti. Bebeğimi kontrole.
Bende ebe bugün geldi ve bebeği kimseye öptürmemen gerektiğini,dokunulmamasını gerektiğini söyledi.
Ben bilmiyordum ama büyük insan nefesi hiç iyi değilmiş. Bende eşime dedim gelecek olan olursa uzun bir süre alamayacağımızı söyle bebeğimiz için dedim eşime. Aynen bu şekilde dedim.
Biraz anladı biraz anlamadı. Birkaç gün götürür bu dediklerim herhalde.

Mesajla söyleme konusuna çok katılıyorum,
Benimde böyle bir komşum vardı,yan dairede ben hiç gitmediğim halde iki yaramaz çocuguyla zırt pırt sana kahve içmeye geliyorum diye arıyordu,itiraz edemiyordum,ama muhabbetindende çocuklarının yaramazlığındanda çok sıkılmıştım,
Birgün mesaj atmış yarın sana kahveye gelecem diye,bende
Ben sana bir paket kahve alayım doya doya iç evinde demiştim,o da
Ay tamam gelmem evine tamam dedi,
Biraz kırıldı ama sık sık gelmeyide bıraktı
Bir ferahlık geldiki bana anlatamam..

Bak iyi olmuş biraz kendine gelmissin Öyle zararsız misafiri herkes sever
Senin arkadaş pek kolay pes edeceğe benzemiyor gibi hadi hayırlısı :)

Sanki randevu alacak gelmek için habire soruyor önümüzdeki bi 40 yıl doluyum de bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…