- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Excited_00
-
İşte bu kadar :)Ekleme:
Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı
Şuan bile ayakta uyuyorum. Bebeğim çok ufak olduğu için yatmaya korkuyorum. Ya kafasını döner nefes alamaz diye. Eşim geldiğinde sırayla uyuyoruz resmen. Bu gece onun nöbeti ama ben öyle bile rahat uyuyamıyorum.İşte bu kadar :)
Bi daha gelirse bence direk kapıyı açmayın.
Ben lohusa olsam muhtemelen bebek uyuduğu gibi kendimi bi kanepeye fırlatmak isterdim.
Misafirlerle uğraşmak nedir allah aşkına?Çok iyi yapmışsınız.
Anladım zor olmalı allah kolaylık versin.Şuan bile ayakta uyuyorum. Bebeğim çok ufak olduğu için yatmaya korkuyorum. Ya kafasını döner nefes alamaz diye. Eşim geldiğinde sırayla uyuyoruz resmen. Bu gece onun nöbeti ama ben öyle bile rahat uyuyamıyorum.
Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı
Artık her geleceğim dediğinde bir bahanem olacak kesinlikle.yarın akşam mesaj atar sabah gelicem birşey istiyormusun diye
Bahsettiğim bayan komşum olmuyor çok şükür. O kızın çocuğu eve t şımarıklığından üstüne atlıyor.Anladım zor olmalı allah kolaylık versin.
Bu zor zamanlar da geçicek..
Sormadan edemicem komşu çocuğu ne alaka sizin eşinizin kucağına atlıyo ki?
Iy almayın şunları eve ya.Bahsettiğim bayan komşum olmuyor çok şükür. O kızın çocuğu eve t şımarıklığından üstüne atlıyor.
Annesine göre çocuğum kocanı çok seviyorrrr. Diyor
Çocuğa saygı diye hiçbirşey vermemişler.
Amın canım cumlemızın cocuklarını bagışlasın ...az daha sabır canım dışını sık yürümeye az birazda konuşmaya başldımı herseyı unuttuyon o sevımlılıklerı herseye degıyorHep düşük kiloda ve pramatüre bebeklerde kolik oluyor şuan bende o stresli günlerdeyim 3aylık ama geçmedi Rabbim evlatlarımızı bize bağişlasın ağrısını acısını yaşatmasın bna da şükür
Eşim,eşi ile iş yapıyor takdir edersin ki böyle söylesemIy almayın şunları eve ya.
Bahane de aramayın "ben uzunca bi süre yorgun ve meşgul olucam misafir ve gürültü çekemem ben seni belki bigün ararım" deyin.
Gıcık oldum insan biraz olsun düşünceli olur.
Aynen öyle çok şükür :)Amın canım cumlemızın cocuklarını bagışlasın ...az daha sabır canım dışını sık yürümeye az birazda konuşmaya başldımı herseyı unuttuyon o sevımlılıklerı herseye degıyor
Aynen öyle buna benzer şeylerle zamanla ayağını keseceğim. Çok teşekkürler :)ne düşüncesizlik.benim oğlum da çok inatçıdır bir yere gittik mi çok yorar.annemlere bile on beş günde bir gidebiliyorum.kimseyi rahatsız edemem.ayrıca doğum yapmışsın .yardım tamam da abartmasın gidip gelmeyi.aradı mı açma canım .ya da evde değiliz de.nasılsın dediğinde rahatsızım dinleneceğim de.
Düşüncesiz olduğu kesin o konuda katılıyorum nıyetını kotu bulmadım dedım zaten konu sahıbı gerekenı yapmış kıbarca sepetlemışKendi evi kirlenip dağılmasın diye, kocası gündüz uyuduğu için rahatsız etmesinler diye gelir. İyi niyet bunun neresinde çocukları her yeri döküp saçıyormuş konu sahibesi dikişli haliyle pisliğini temizliyormuş. İyi niyetliyse hem çocuğuna sahip çıkacak hem gelince batırdıkları yerleri silip süpürüp düzenleyip öyle gidecek. Böyle insanlar safa yatıyorlar yardım ediyorum ayağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?