Misafir sevmiyorum !!!

İşte bu kadar :)
Bi daha gelirse bence direk kapıyı açmayın.
Ben lohusa olsam muhtemelen bebek uyuduğu gibi kendimi bi kanepeye fırlatmak isterdim.
Misafirlerle uğraşmak nedir allah aşkına?Çok iyi yapmışsınız.

Şuan bile ayakta uyuyorum. Bebeğim çok ufak olduğu için yatmaya korkuyorum. Ya kafasını döner nefes alamaz diye. Eşim geldiğinde sırayla uyuyoruz resmen. Bu gece onun nöbeti ama ben öyle bile rahat uyuyamıyorum.

Anladım zor olmalı allah kolaylık versin.
Bu zor zamanlar da geçicek..
Sormadan edemicem komşu çocuğu ne alaka sizin eşinizin kucağına atlıyo ki?

yarın akşam mesaj atar sabah gelicem birşey istiyormusun diye

Ben küçükken bizim de vardi böyle komşu. Benden küçük oğlu vardı , zarar verirdi her şeye. Elektronik eşyaların kablolarını koparirdi, hiç unutmam cep telfonu çıkalı çok olmamıştı. Babamın telefonunun şarj kablosunu koparmisti. annesi hiç laf etmezdi. Bana zarar verirdi bizimkilerde ses etmezdi. Sözde yemeğe davet ederlerdi hesabı bizimkiler öderdi. Biz yemek vs cok yedirmisizdir. Beş kuruş faydalarını görmedik. Para olarak değil yani işin düştüğünde de faydaları olmayan insanlar. Ne gerek var görüşmeye . Ben acmazdim kapıyı onlara , hala sevmem onları. Görmesem aklıma gelmezler. Ne gerek var ya zarar veren insanla görüşmeye ? Yazık bebisinize,kırmadan kabul etmeyin.

Anladım zor olmalı allah kolaylık versin.
Bu zor zamanlar da geçicek..
Sormadan edemicem komşu çocuğu ne alaka sizin eşinizin kucağına atlıyo ki?
Bahsettiğim bayan komşum olmuyor çok şükür. O kızın çocuğu eve t şımarıklığından üstüne atlıyor.
Annesine göre çocuğum kocanı çok seviyorrrr. Diyor
Çocuğa saygı diye hiçbirşey vermemişler.

Iy almayın şunları eve ya.
Bahane de aramayın "ben uzunca bi süre yorgun ve meşgul olucam misafir ve gürültü çekemem ben seni belki bigün ararım" deyin.
Gıcık oldum insan biraz olsun düşünceli olur.

Amın canım cumlemızın cocuklarını bagışlasın ...az daha sabır canım dışını sık yürümeye az birazda konuşmaya başldımı herseyı unuttuyon o sevımlılıklerı herseye degıyor

Iy almayın şunları eve ya.
Bahane de aramayın "ben uzunca bi süre yorgun ve meşgul olucam misafir ve gürültü çekemem ben seni belki bigün ararım" deyin.
Gıcık oldum insan biraz olsun düşünceli olur.
Eşim,eşi ile iş yapıyor takdir edersin ki böyle söylesem
Eşi zaten hanımköylü biri. Eşimin işine yansır.
Bundan çok Emin'im.
Bu yüzden dolaylı yollardan halledebilirim bu durumu.

ne düşüncesizlik.benim oğlum da çok inatçıdır bir yere gittik mi çok yorar.annemlere bile on beş günde bir gidebiliyorum.kimseyi rahatsız edemem.ayrıca doğum yapmışsın .yardım tamam da abartmasın gidip gelmeyi.aradı mı açma canım .ya da evde değiliz de.nasılsın dediğinde rahatsızım dinleneceğim de.

Aslında bizlerde abartıyoruz misafir evin bereketi derler
Aynen öyle çok şükür :)

Aynen öyle buna benzer şeylerle zamanla ayağını keseceğim. Çok teşekkürler :)

Düşüncesiz olduğu kesin o konuda katılıyorum nıyetını kotu bulmadım dedım zaten konu sahıbı gerekenı yapmış kıbarca sepetlemış

ben olsam bu vatandaşa direkte bu kadar sık gelme hatta hiç gelme derim.hiç çekinmem söylerim bunu. çocuğunun, eşinin ve kendi sağlığından huzurundan önemli olmamalı böyle birisi. çok düşüncesiz bir insanmış.

Bence Arayı boz bacım bak bebeğin büyüdükçe zorlaşacak sinirlerin kaldırmaz vallahi! Not bende misafir sevmiyorum misafirden sonra üç gün yatıyordum belim ağrıyordu ailem kocam Ve ailesi dahil koca çeneliler hep eleştirdiler Yen'i eve taşınınca en az haftanın bir günü ağırladım iki yıl dayanabildim yürüyemez oldum belimden üç kere ameliyat oldum şimdi de açık açık söylüyorum gel-me-yin is-te-mi-yi-rum diye ben onların yemeğine çayına temizliğine yetişemem artık

4 yıl önce bende benzer şeyler yaşadım ve bende sizin gibi hayır diyemeyen içime atan biriyim. Bayanla evlerimiz yakın ve uzaktan tanışıyorduk sonra çocuklarımız aynı sınıfta okula başladılar. ilk haftalar çocuğunu getirdi götürdü sonra okul çıkışlarında benim getirmemi istedi yani konuşmasında geçici bir süre içindi bu teklif küçük çocuğu olduğu için. Bende nasıl olsa gidip geliyorum ve bir süreliğine diye kabul ettim.Sonra aradan 3 ay geçti 1. dönem bitti, kış geldi yağmur çamur, yola ansızın çıkan arabalar vs. ve sağlık sorunlarım var + zaten çocuğumun çantası ağır ben taşıyorum bide onun çocuğununkini taşıyorum. Herşeyi geçtim çocuk garip garip gidip geliyor okula birde emanet insan kendi çocuğuna zor bakıyor yolda kaza geçirsek suçlusu ben olacağım. daha bana diyorki ben onu tenbihlerim akıllı gider glir seni üzmez!!! Neyse okuldan geliyorum yemek vs hallediyorum tam ödevlere oturuyoruz zırt bir mesaj 'ödevler şunlar şunlar demi, şu dersin ödevi nasıl olacak ki' gibi sorular.. Yahu kitabı açıp baksa zaten ne olduğunu anlayacak ama zahmet etmiyor telefondan ben söylüyorum ve bu arada sinirlerim tavan yapıyor kendi çocuğumun ödevlerini yaptıramıyorum. bazı arkadaşlar benden daha çok sinir oluyordu ama birşey diyemiyordum artık sabahlara kadar sinirden uyuyamıyordum ve sabrım yeterince taşmıştı.ben buna yavaştan bahaneler üretmeye başladım ki anlasın diye. Kibarca kırmadan ne söylediysem benim hep önümü kesti her teklifimi çürüttü duygu sömürüsü yaptı. sonra birgün önümüze hızlı şekilde bi araba çıktı o an herşey olabilirdi bikaç veli ile beraber gidiyorduk okula araba çıkınca çocuklar her biryana koştu hangisine bakacağımızı bilemedik.Ve şu varki herkes önce kendi çocuğuna koştu açıkça söyledim daha bana ben tenbihlerim, sakın emanet gibi düşünme deyip duruyor. olmuyor anlamıyor açık açık mesajda yazdım. benim çocuğum bile bana emanetken ben senin çocuğuna daha fazla göz kulak olamam eşine söyle bi çaresine baksın sen gelemiyorsan servise versin çocuğu ne ben zan altında kalayım nede çocuğun perişan olsun ben artık çocuğunu okuldan alamayacağım dedim.. öyle deyince itiraz edemedi eşiyle konuştu tamam bakacağız çaresine babası artık gelip alacak okuldan dedi ve ertesi gün çocuğu ben okuldan almadım babasıda gelip almayı unutmuş!!! babasını arayıp hatırlatmışlar öyle gelmiş..birdaha da ben almadım keşke daha önce açıkça söyleyebilseymişim ama buda bana tecrübe oldu artık kimseyi kırmamak için kendime eziyet etmiyorum açıkça söylüyorum söyleyemezsem yazıyorum hallediyorum kafam rahat artık. şuan 1,5 aylık bebeğim var istemediğim kişiye açık açık söyleyip öptürmüyorum, gripseniz gelmeyin diyorum. gelecek kişilerin durumuna göre uyarıda bulunuyorum.

Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama bazı insanlar iyilikten anlamıyor açıkça söyle, yüzüne söyleyemiyorsan mesaj yaz. eşlerinizin iş yapıyor olması senin ona katlanacağın anlamına gelmez. ki eşinde zaten söyle diyormuş riskli bir durum olsaydı eşinde idare et falan derdi. yani eşin için bile olsa katlanma onlar kendileri halletsin sen mesafe koymana bak.benimde 3 çocuğum var ama hiçbir yere çıkamıyorum hayret ettim bu kadına gerçekten.Dobra olmak en doğrusu şu durumda çünkü çocuğun hasta olsa yine sen çekeceksin çocuğun çekecek ve dönüşü olmayan şeyler olabilir bebeğin pramatürmüş Allah korusun daha çok savunmasız. İnşallah biran önce çözüme ulaşırsın Allah yardımcın olsun

4 yıl önce bende benzer şeyler yaşadım ve bende sizin gibi hayır diyemeyen içime atan biriyim. Bayanla evlerimiz yakın ve uzaktan tanışıyorduk sonra çocuklarımız aynı sınıfta okula başladılar. ilk haftalar çocuğunu getirdi götürdü sonra okul çıkışlarında benim getirmemi istedi yani konuşmasında geçici bir süre içindi bu teklif küçük çocuğu olduğu için. Bende nasıl olsa gidip geliyorum ve bir süreliğine diye kabul ettim.Sonra aradan 3 ay geçti 1. dönem bitti, kış geldi yağmur çamur, yola ansızın çıkan arabalar vs. ve sağlık sorunlarım var + zaten çocuğumun çantası ağır ben taşıyorum bide onun çocuğununkini taşıyorum. Herşeyi geçtim çocuk garip garip gidip geliyor okula birde emanet insan kendi çocuğuna zor bakıyor yolda kaza geçirsek suçlusu ben olacağım. daha bana diyorki ben onu tenbihlerim akıllı gider glir seni üzmez!!! Neyse okuldan geliyorum yemek vs hallediyorum tam ödevlere oturuyoruz zırt bir mesaj 'ödevler şunlar şunlar demi, şu dersin ödevi nasıl olacak ki' gibi sorular.. Yahu kitabı açıp baksa zaten ne olduğunu anlayacak ama zahmet etmiyor telefondan ben söylüyorum ve bu arada sinirlerim tavan yapıyor kendi çocuğumun ödevlerini yaptıramıyorum. bazı arkadaşlar benden daha çok sinir oluyordu ama birşey diyemiyordum artık sabahlara kadar sinirden uyuyamıyordum ve sabrım yeterince taşmıştı.ben buna yavaştan bahaneler üretmeye başladım ki anlasın diye. mesajyazmasın diye mesaj hakkım yok artık cevap yazamam dedim. Kibarca kırmadan ne söylediysem benim hep önümü kesti her teklifimi çürüttü duygu sömürüsü yaptı. sonra birgün önümüze hızlı şekilde bi araba çıktı o an herşey olabilirdi bikaç veli ile beraber gidiyorduk okula araba çıkınca çocuklar her biryana koştu hangisine bakacağımızı bilemedik.Ve şu varki herkes önce kendi çocuğuna koştu açıkça söyledim daha bana ben tenbihlerim, sakın emanet gibi düşünme deyip duruyor. olmuyor anlamıyor açık açık mesajda yazdım. benim çocuğum bile bana emanetken ben senin çocuğuna daha fazla göz kulak olamam eşine söyle bi çaresine baksın sen gelemiyorsan servise versin çocuğu ne ben zan altında kalayım nede çocuğun perişan olsun ben artık çocuğunu okuldan alamayacağım dedim.. öyle deyince itiraz edemedi eşiyle konuştu tamam bakacağız çaresine babası artık gelip alacak okuldan dedi ve ertesi gün çocuğu ben okuldan almadım babasıda gelip almayı unutmuş!!! babasını arayıp hatırlatmışlar öyle gelmiş..birdaha da ben almadım keşke daha önce açıkça söyleyebilseymişim ama buda bana tecrübe oldu artık kimseyi kırmamak için kendime eziyet etmiyorum açıkça söylüyorum söyleyemezsem yazıyorum hallediyorum kafam rahat artık. şuan 1,5 aylık bebeğim var istemediğim kişiye açık açık söyleyip öptürmüyorum, gripseniz gelmeyin diyorum. gelecek kişilerin durumuna göre uyarıda bulunuyorum.

Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama bazı insanlar iyilikten anlamıyor açıkça söyle, yüzüne söyleyemiyorsan mesaj yaz. eşlerinizin iş yapıyor olması senin ona katlanacağın anlamına gelmez. ki eşinde zaten söyle diyormuş riskli bir durum olsaydı eşinde idare et falan derdi. yani eşin için bile olsa katlanma onlar kendileri halletsin sen mesafe koymana bak.benimde 3 çocuğum var ama hiçbir yere çıkamıyorum hayret ettim bu kadına gerçekten.Dobra olmak en doğrusu şu durumda çünkü çocuğun hasta olsa yine sen çekeceksin çocuğun çekecek ve dönüşü olmayan şeyler olabilir bebeğin pramatürmüş Allah korusun daha çok savunmasız. İnşallah biran önce çözüme ulaşırsın Allah yardımcın olsun

Eşinin akrabası olsa neyse de bu cektiginize degecek bir insan olduğunu sanmıyorum. Direkt söyleyin bir süre yalnız kalmak istiyorum diye.

Bu nasil bir kadin Yaa uç çocuk doğurmuş insan kendinden bilmeli uykusuzlugu yorgunluğu... Eminim evini b.k götürüyor dur pasakliliktan, kadin titiz olsa bu çocuklar düzenli yer içer kirletmez kurcalamazdi dolaplari, üstelik sorumsuz yapma etme demiyor çocuklarına, boyle insanlar hep baskalarina sararlar canim, hep bi bahaneyle uzaklastir senden bu kadini, belli ki kimsesi yok sana geliyor surekli, bu kadar zarar veriyor üstüne de yardima geldim diyor ya pes! Neyin yardimi bu evi kirletip dagitma yardim miymiş, en nefret ettiğim insan bu iste?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…