- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Excited_00
-
Aileler disinda kimseyi idare edemem, ailelere de gereken yerde musait degilim baska zaman gelin diyebilirim.
Hanimlar lutfen artik hayir demeyi bi ogrenin... İnanin cok rahat edeceksiniz. Bir de bebegin erken dogmus, diyemedin mi evde steril ortam olmasi şartiyla dr eve gonderdi yoksa mikrop kaparmis ve baya zaman kimseyi kabul edemeyecem diye.
Sadece hayir diyeceksin bu kadar çile çekene kadaaaaaaar
haklısın zaten lojusa kadına hemen bebek görmeye gitmwkte yanlısYa olay şu gelenler bebek için geliyor zaten hani taki takıyorlar ya da giysi aliyolar o yüzden ses etmemeye çalışıyorum ama gerçekten yorgun olduğum eeeeh hediyenize de size de başlarım dicegm zamanlar oluyo çünkü mesela bebeğimi emziriyorum yatiriyorum misafir geliyo uykusu bozuluyo hop tekrar emzir memede de süt bitiyo gibi haliyle sinirim kalkiyo bi ara bi misafir topluluğunu o kadar stres yapmışım ki 2,3 gün toparlanamadim sütüm az geldi
Çok üstüme gelmeyin lütfen.
Gerçekten nefret ediyorum bu huyumdan.
Ne zaman en son dereceye gelir o zaman patlıyorum.
Buda bir huy galiba.
Bekarken komşumuzu kapıdan kovmuşluğum var.
Ama işte ne bileyim. Çok gebe kaldım kıza.
Ama artık almayacağım evime. Aklım başıma burda geldi.
Ayyy benimde böyle kardeşim yakınımda olsaydı yemek temizlikte yapmasın yanımda olsaydı otursaydı karşımda yeterdi.Ablam 17 şubatta doğum yaptı. ilk hafta her gün gidip evini temizleyip yemeğini yapmaya çalıştım. Ama simdi gün aşırı gidip evini temizliyorum, yemeğini yapıyorum ve çıkıyorum. İki çocuk da bende var. Kalsam daha çok yük oluyorum,ben çıkıyorum o yatiyor, dinleniyor. Ablam kalın demesine rağmen kalmiyorum hiç... Ki çocuklarım uslu ama yinede lohusa kadın dinlensin diye düşünüyorum. Arkadaşınız bi garip... Dinlenmem lazim deyin,ses kaldiramiyorum deyin, bebek prematüre korkuyorum enfeksiyondan deyin, anlasın bi zahmet...
Bunu yapamam her akşam arıyor öyle geliyor geldiği yer otobüs ile 50 dk yı buluyor kapıyı açmamak bilemedim.
Ben bu durumlarda direkt laf carpma metodunu uyguluyorum.
Sanki baska birisinden sikayet ediyormuş gibi konuşuyorum o kişiye. "Ya x cok anlayissiz hergun geliyo benim yalnız kalmaya dinlenmeye hakkim yok mu yoruluyorum" falan diyorum. Baskasindan bu sekilde ona bahsedince o da benle bir olup haklisin diye konusuyor. Ama bi daha da ayni seyi yapmıyor mesela. Mesaji aliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?