• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sevmiyorum !!!

Bahane konusunda cok guzel akillar verilmis. Fakat ben bahane uydurmaniza karsiyim. Karsinizda yuzsuzlugun ve cakalligin sinirlarini zorlayan biri var. Direkt soylemeniz gerek. Oyle soyleyince bile sizi ugrastiracak bir tip zaten. Anlamiyorum bu pasifligi. Beni bu kadar rahatsiz etseler kapiyi acmam istemiyorum derim biter. Omur kisa hayat geciyor kalp kirmaya degmez derler ya. Bu da o hesap. Omur kisa ve bazi asalaklardan acilen kurtulmak gerek.

Canm söyle ben lohusayım zaten Yorgunum kafam çekmiyo.yalnız kalıp dinlenmek istiyorum de.söyle bitsin işkence çektirme kendine

acık acık dıyemıyorsab ben anneme gıdıceem de bır muddet gelmesın arar sorarsa acma telefnu anlar belkı bırdaha gelmez

Yaramaz çocukla geliyor düşüncesiz diyen arkadaşları ciddiye alıp da sert çıkışmanız hoş olmaz. Emin olun kuzguna yavrusu anka görünür misali herkes kendi çocuğunu uslu, akıllı, sakin zannediyor. Buradaki annelerin çoğu da öyledir eminim. Bence kadın çok iyi niyetli, öyle olmasa 50dk yola katlanmaz bir ihtiyacın var mı diye sormaz. Emin olun çocuklarının problem yarattığını fark etmiyordur ya da en azından zararından çok yararı olduğunu düşünüyordur. Tabii sizin de stresli döneminiz o yüzden istememeniz çok doğal ama varsa anneannesi babaannesi geliyor canım gerek kalmadı gibi beyaz yalanlara başvurmanız daha mantıklı. Nedense yeni anne ya da hamile herkes kendini kutsal zannediyor, hiçbir insanı kırmaya hakkınız yok bence. İyi niyetli insanları kırıp kendinizden uzaklaştırırsanız ileride pişman olursunuz. Bence kibar bir şekilde geri çevirin. Eşinizi bahane edebilirsiniz, nasılsa kendi arkadaşı, o engel olmuyorsa onu kullanıp bir bahane bulun bence.

Doktor eve misafir gelmesini yasakladı diyin
Bebegin hastalik kapmamasi icin uzun bi süre kimseyi kabul edemicem kusura bakma de

Arkadaşlar yurtdışındayım. Eşim müstakil. Kimsem yok. Yani anneme gidiyorum felan diyecek durumum yok. Şuan kar yağıyor mesaj attı sizin orda kar var mı diye. Gayet soğuk bir şekilde var dedim. Eşim çok yoğun çalışıyor ve sinirleniyor. Arabalarını felan götüremez kocası gelsin alsın diyor. Yarın geleceğim dedi ama yârin gerçekten misafirlerim var. Eşimin ortağı türkiyedeydi Yen'i görmeye gelecek bebeğimizi.
Birde İngiliz arkadaşım var 53 yaşında ama çok fit biri. Ve o yabancı kadın da dün burdaydı. Çok yanlış bebeğin ve sen dinlenmelisiniz. O uyuduğunda senin de uyuman gerekir dedi. Haftada 4-5 gün bebeği yıkamak için yardıma geleceğini söyledi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Zaten yanlızım birşey bilmiyorum. Emziremiyorum bile sağıyorum veriyorum. Offf benim için şu sıralar çok zor. Bıktım zaten. Ama diyeceğim yarın önemli misafirlerim geliyor diye. Artık kesinlikle evime almamayı düşünüyorum.

Arıyor ama ben gel demiyorum. Yarın gelecem bişey istiyor musun gelirken diyor.
Müsait degilim bu hafta cocuk rahatsız dinlenmek istiyorum cok yorgunum filan de bacım açma telefonlarını yada. Yada eşin kocasına desin eşine söyle yanlış anlama falan filan desin

Arkadaşlar yurtdışındayım. Eşim müstakil. Kimsem yok. Yani anneme gidiyorum felan diyecek durumum yok. Şuan kar yağıyor mesaj attı sizin orda kar var mı diye. Gayet soğuk bir şekilde var dedim. Eşim çok yoğun çalışıyor ve sinirleniyor. Arabalarını felan götüremez kocası gelsin alsın diyor. Yarın geleceğim dedi ama yârin gerçekten misafirlerim var. Eşimin ortağı türkiyedeydi Yen'i görmeye gelecek bebeğimizi.
Birde İngiliz arkadaşım var 53 yaşında ama çok fit biri. Ve o yabancı kadın da dün burdaydı. Çok yanlış bebeğin ve sen dinlenmelisiniz. O uyuduğunda senin de uyuman gerekir dedi. Haftada 4-5 gün bebeği yıkamak için yardıma geleceğini söyledi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Zaten yanlızım birşey bilmiyorum. Emziremiyorum bile sağıyorum veriyorum. Offf benim için şu sıralar çok zor. Bıktım zaten. Ama diyeceğim yarın önemli misafirlerim geliyor diye. Artık kesinlikle evime almamayı düşünüyorum.

Siz yine de çok fevri davranmayın.
Bugünler geçecek, yarınlar gelecek.

Kadının iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, sadece biraz düşüncesiz. Ben hiç kimsenin evine hem de 3 çocuğumla hem de otobüse binip yardıma gitmem mesela.

Yurtdışındayım demişsiniz. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Kesinlikle diyerek kestirip atmayın.

İyi niyetle "canım, sen taaaa oralardan yorulma, çocukların da otobüste perişan oluyor zaten, başka arkadaşlarım var yardıma gelecek, hem zaten hep yardımla yapamam ya, kendim de becermeliyim" deyip mesafe koyun.

Siz yine de çok fevri davranmayın.
Bugünler geçecek, yarınlar gelecek.

Kadının iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, sadece biraz düşüncesiz. Ben hiç kimsenin evine hem de 3 çocuğumla hem de otobüse binip yardıma gitmem mesela.

Yurtdışındayım demişsiniz. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Kesinlikle diyerek kestirip atmayın.

İyi niyetle "canım, sen taaaa oralardan yorulma, çocukların da otobüste perişan oluyor zaten, başka arkadaşlarım var yardıma gelecek, hem zaten hep yardımla yapamam ya, kendim de becermeliyim" deyip mesafe koyun.
Ben artık iyi niyetli misafir bile istemez hale geldim.
Çamaşırlarım oturma odasına asarım ben. Dün meyve suyunu oğlu bir sıktı koltuklara ve çamaşırlara annesi sadece oğlum dursana seni bir daha getirmeyeceğim. Bu kadar. Kızı da bir yandan almış bal'ı kaşıkla halıya döküp oynuyor. Şimdi saat burda 11'e 10 var bebeğim uyuyor temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar şekerli au olmuş resmen heryer yapış yapış. Gece zaten pardon sabah 5 buçukta uyudum. Dün ve bugün hala temizlik yapıyorum. İşim bitsin süt sağacağım. Sonra yemek yapacağım. Of of

Aradığında çocuklar doğal olarak biraz gürültü yapıyorlar bizimki de daha çok huysuzlanıyor. Az düzeni oturana kadar sessizlik iyi olur belki de. Anlamazsa da daha açık söylersin.

hayır diyemeyeceksen buraya yazmanın bir manası yok . kadın gecmeyi seviyor belli. bebegin küçük mikrop kapmaz insallh . acıkca söyle . ister aranız kötü olsun normal düsünceli bir insan olsa bunu düsünür düsünmüyoraa zaten hayatımda olmasın.

Canim açıkca söylemeden asla kurtulamazsın seni çok iyi anlıyorum benim yiğenimde prematüre dogdu biz aylarca yanina gitmedik onun sagligi icin bu gerekiyordu

Gelelim o sorumsuz arkadasınıza aynısı bendede vardı açikca söyledim ve oyle kurtuldum zordu kolay olmadı ama psikolojimi bozuyordu zarar görmeye başlamıştım aylarca aradı kararlı davrandim bitti

Lohusalıktan dolayı kafanın ses gürultü kaldırmadıgıni en azından bir süre kimseyle görüsmek istemedigini kendi kendine yetebilecegini soyle kararlı ol bebekli evde cocuklarla kötü zor

Kimi insan evinde durmasında kendini bi yere atsın illaki. benimde üç cocugum var ben evimde rahatım kimsede rahat edemem kimseyide rahatsiz etmek istemem

belki oda sana yardım etmek maksadıyla geliyor . canım dersin senin vocuklarda oerisan oluyor yolda . bize gerek yok kendimize bakıyoruz yorma kendini de diyebilrsn hem bizde bir alısamilım bebege gibisinden

Yaramaz çocuklu misafiri kim sever ki ben olsam direk derdim alıp opülmesi yasak yüzune doğru konuşulması yasak diye veya 1 2 ay kimseyi kabul etmiyoruz dr dedi deseydin bebeğim rahatsızlandi dr tembihledi de geldiğinde alma içeri ;)

Oldum olası evde misafir sevmemişimdir. Bana göre arkadaş ile illa buluşacaksan cafe restorant park gibi yerlerde buluşulmalı. Zaten akşama kadar evdesin. Yemek çörek börek döktürmek bana çok ters şeyler. Bu kızın kafada evde yiyelim içelim. Görüşü bana çok ters biri. Yok sende niye dövme var. Yok yeni doğmuş bebeğin olduğu yerde şampanyalar ne işi var. Sürekli böyle yorum yapıyor.

İyi ki bu platforma yazdım. Aklım başıma geldi kendime sinir oldum 3 saattir kendime sinirden ağlıyorum.
Yazdınız prematüre bebek öpülmez. Ben nasıl öpmesine izin verdim ya? Aynı odada bağırmalı çağırmalı nasıl kabul ettim kendime inanamıyorum.
Şimdiki aklım olsa kesinlikle çok şiddetli konuşacaktım. Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Resmen kafama vurdunuz oldu kendime geldim resmen.

Back
X