- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
Oldu sanırım?Konunuzu açtığınız ilk mesajdan guncelleyin ara sayfalarda takibi karışıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu sanırım?Konunuzu açtığınız ilk mesajdan guncelleyin ara sayfalarda takibi karışıyor
ImdaaatttKapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı
İngiliz misafirler yaşlı insanlarmış ve anladığım kadarıyla düşüncesiz de değiller çoluk çocukla da gelmeyeceklerdir. Mesele 'çocuklu misafir'. İngiliz misafirler çocuğu mıncıklayıp sürekli tepesinde de beklemezler. Ama o kadın 3 küçük çocuğunu peşinden sürüklüyor. Yanlış bir şey yok ki 'çocuklu' misafir kabul edemeyiz bir süre diyecek. Ha çocuklarını anasına kayınvalidesine ya da evde babasıyla bırakıp gelir o ayrı baş üstüne. Haksız mıyım?Yalana ya da bahaneye gerek yok.
Misafir kabul edemiyoruz derse diğer İngiliz yaşlı kadın nasıl gelecek? Bir şekilde yalan ortaya çıkıyor. Yalanı kapatmak için başka yalan söyleniyor. İşler iyice sarpa sarıyor. Hele de eşleri iş arkadaşı ise daha zor.
Hiç gerek yok. En güzeli müsait değilim demek.
Ne zaman iş patlamaya gelecek o zaman bu insanlar gidecek. Hayır saygı bozulmadan nasıl anlamıyorlar ya. Sanada bol sabır diliyorum canım.
Allah yardımcınız olsunEvet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-1buçuk aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.
Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.
1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.
Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin.
Ekleme:
Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı
Kadinin numarasini ver ben ariycam en sonnda cok sinir oldum ya ne arsiz..sende acma tellerini bi sure ario madem enggele watspatnda solersjn cok yogunumm bebek durmuyo ondan konusamadim dersin esim evde kimseyi istemio sizle alakasi yok de bise uydur artkImdaaatttbiri bana yüz versin kadına gönderecem ,hala yarın gorüsüruz diyo ya yeminmi ettin kadın hergün gelmeye
![]()
Bir arkadasım vardı, o zaman cocuklar küçük, 2 benim 2 de onun çocuğu vardı aynı yaşlarda, tel açar iş çıkışı ve hafta sonları, geliyoruz 10 dak derdi, dışardayım desem , nerdesiniz biz de gelelim derdi, ne desem çözümü vardı, 4 kişilik aile bana gelirler,evde ne varsa yer içerler( hep aç gelirlerdi), gece 1 de evlerine giderlerdi, ben o zamanlar hafta içi rahat edeyim diye fazladan çeşitli yemekler yapardım, hepsi biterdi, sonra buyuk bir kavga ettik sofrada, o gun bugun rahat ettim,
İnanmıycaksın ama anlatayım,Ekşın :)
Nasıl kavga ettiniz?
Yalniz yemegini yemis ondan sonra küsmüş ben olsam aninda ceker giderdim ne yüzsüzmüsİnanmıycaksın ama anlatayım,
Hafta içiydi, gene geldiler sofrayı kurdum, eşim işten çıkmış yolda, bu dedıki acıktık baslayalım, yok dedim eşim de gelsin , vayy efendim ne olacakmiş, eşim de gelince otururmuş diye bana çemkirince açtım agzımı yumdum gözümü..eşim geldiğinde kavga bitmişti ve oturduk hiç bişey yokmuş gibi yedik içtik, gece gittiler, eşime anlattım şok oldu, bidaha da 6 yıl oldu görüşmedim, ara sıra annemi yokluyo barışalım diye ama ı ıhhh![]()
Valla ben tek çocukla gıtmıyorum ya dısarda görüşelim diyorum.Acikca soyleyin uc cocukla ne isi var onunda yahu millet tek cocukla cikmaz evden ustelik yeni dogum yapmis birinin evine gidilmez oyle cat kapimi geliyor ariyormu gelicem diye
Senelerce ne cektim, kabus gibiydi, mesela bi gun komsum günü için benden tatlı istemişti, yaptım tezgahta bekletiyordum komşum gelip alacaktı,çat kapı geldiler, dur elleme komşuya indircem dediysem de akşam gene yapıp verirsin diyip daldılarYalniz yemegini yemis ondan sonra küsmüş ben olsam aninda ceker giderdim ne yüzsüzmüs
Allah kurtarmışİnanmıycaksın ama anlatayım,
Hafta içiydi, gene geldiler sofrayı kurdum, eşim işten çıkmış yolda, bu dedıki acıktık baslayalım, yok dedim eşim de gelsin , vayy efendim ne olacakmiş, eşim de gelince otururmuş diye bana çemkirince açtım agzımı yumdum gözümü..eşim geldiğinde kavga bitmişti ve oturduk hiç bişey yokmuş gibi yedik içtik, gece gittiler, eşime anlattım şok oldu, bidaha da 6 yıl oldu görüşmedim, ara sıra annemi yokluyo barışalım diye ama ı ıhhh![]()
Kurtulmussun resmen ya yuh. Ben olsam önünden ceker hemen asagi indirirdim aksama tekrar yapacak malzemen var mi ya da vaktin var mi ne biliyo terbiyesiz ya.. her yerde boylesi çıkıyor bi tane mutlakaSenelerce ne cektim, kabus gibiydi, mesela bi gun komsum günü için benden tatlı istemişti, yaptım tezgahta bekletiyordum komşum gelip alacaktı,çat kapı geldiler, dur elleme komşuya indircem dediysem de akşam gene yapıp verirsin diyip daldılar![]()
Senelerce ne cektim, kabus gibiydi, mesela bi gun komsum günü için benden tatlı istemişti, yaptım tezgahta bekletiyordum komşum gelip alacaktı,çat kapı geldiler, dur elleme komşuya indircem dediysem de akşam gene yapıp verirsin diyip daldılar![]()