• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sevmiyorum !!!

sen zaten yenidoğum yapmışsın valla bezdirme politikası uygulayacaksın madem yardıma geliyorum diyor. bir çorba yapsanda içsek diyeceksin. camlar çok kirli bende silemedim ağrım çok malum bebeğin yanından ayrılamıyorum sana zahmet bir sil diyeceksin. getir götür işi yaptıracaksın hem keyfine bakacaksın hemde bak bakalım bir daha geliyor mu kapının önünden geçmez net.

Evet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-1buçuk aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.

Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.

1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.

Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin. :kızgın:

Ekleme:
Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı
Offf bi tane de ben de. Hakkını yemeye yım çok iyiliğini de gördüm ama çok bunaltıyor beni. Hastaneden çıktığım gün damladı 3 yaşındaki çocuğuyla çocuk bağırarak konuşuyor ben de sezaryen oldum başım ağrıyor yaram acıyor sütüm yok bebek ağlıyor acemiyim üstüne bi de kızı hasta!!!! Cıkdıracaktım!!! Eşim zile basmayın diye yazı astı kapıya bu tek o basar nolcakmıs hemen sesi duymazmıs yahu ben de uyuyor olamaz mıyım??? Çocuk uyuyunca dınlenebılıyırum senin ne işin var? Biraz belli ediyorum artık mesafe koymak çook zor ya. Ben en sonunda kızına zile basmayın dedım annem bas diyo dedi annene söyle o zaman dedim 3 gündür kafam rahattı bugün yine sürekli mesaj atıyor bize gel diye isim var dedim bebeği ver o zaman diyor benim bebeğimin sen de ne işi var? Çook zooorr bilirim valla canımdan bezdıgım oluyor eşimin üstüne atıyorum bazen evden çıkmama izin vermiyor diyorum ayyy ne dolmuşum :( allah yardımcımız olsun. Ben artık zile bassalar bile kapıyı acmamaya karar verdim bebek uyuyor ya da ben de uyuyordum duymamışım falan

Aynen öyle eşim sabret diyo onun hatrına sabrediyorum yoksa zaten yapacağımı yapmıştım.. sende sıkma canını boşver bi süre sora ziyaretler azalır zaten
canım esin neden sabret diyor sana sabret diyecegini anne kız bunalıyor dinlenecek desin annesine desin. bence hiç sabretme ben olsam catlardım . nedemek saatlerce oturmak .

bana annem eskiden yok kb kv sabret derdi . bazı seylere sabrwdersina ama bazı seylere susmakta yazıktır günahtır ben zaten kafama göre davranırdım . yıllarca kaynanasından cekmiş biryle konusmus kadını anlamıs bana dediki kendini ezdirme.

hadi kv geldi kızım sen uyu biraz dedimi sana ozamn anlarım ama gelip fosur fosur oturuyorsa hayır denmeli . bunuda eain söylemeli

komşuluk iyi hoşta bazen sınırları aşıyor bu da insanı bunaltıyor o zaman komşuluktan ziyade işkence oluyor insana. başta mesafe koymak en doğrusu günaydın iyi akşamlar bitti bu yani. bir kahveyle başlar iş sonra evinden çıkmaz tüm özel hayatının içine girer. gerek yok herkesin belli akrabaları yeterince arkadaşı var fazlasına gerek yok. evliliğimizin ilk zamanlarında bende yaşadım hatta daha beteriydi eşime göz koymalara kadar o derece. ne zaman banyo yaptım çıktım herşeyi biliyor ve konuşuyor düşün. sabah 9 dedinmi kapıda kahvaltı yapalım diye. temizlik yapıcam dyorum birlikte yapalım diyor kadın tutsan ondan iyi o derece. en sonunda evi taşıdım telefonumu değiştirdim ve sonrasında kapıya koşumu geldi kahve içelim diye kibarca geri çevirmeye başladım. gayet seviyeli ilişkimiz var şuan zaten herkes çalışıyor,herkesin işi var gücü var.

canım esin neden sabret diyor sana sabret diyecegini anne kız bunalıyor dinlenecek desin annesine desin. bence hiç sabretme ben olsam catlardım . nedemek saatlerce oturmak .

bana annem eskiden yok kb kv sabret derdi . bazı seylere sabrwdersina ama bazı seylere susmakta yazıktır günahtır ben zaten kafama göre davranırdım . yıllarca kaynanasından cekmiş biryle konusmus kadını anlamıs bana dediki kendini ezdirme.

hadi kv geldi kızım sen uyu biraz dedimi sana ozamn anlarım ama gelip fosur fosur oturuyorsa hayır denmeli . bunuda eain söylemeli

Ya olay şu gelenler bebek için geliyor zaten hani taki takıyorlar ya da giysi aliyolar o yüzden ses etmemeye çalışıyorum ama gerçekten yorgun olduğum eeeeh hediyenize de size de başlarım dicegm zamanlar oluyo çünkü mesela bebeğimi emziriyorum yatiriyorum misafir geliyo uykusu bozuluyo hop tekrar emzir memede de süt bitiyo gibi haliyle sinirim kalkiyo bi ara bi misafir topluluğunu o kadar stres yapmışım ki 2,3 gün toparlanamadim sütüm az geldi

Evet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-1buçuk aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.

Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.

1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.

Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin. :kızgın:

Ekleme:
Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı
Kimse sordu mu bilmiyorum ben mi anlamadım nasıl hem 1 bucuk aylık hem de 2 bucuk aylık iki çocuğu oluyor? Bu kadar pişkin insanlara hiç tahammül edemem eğer ben olsaydım direk yüzüne söylerdim faydandan çok zararın oluyor senin bana en büyük yardımın bir daha evime gelmemek olur derdim. Lafı dolandırıp konuşmaya gerek yok rahatsız olduğum bişey varsa olduğu gibi söylerim her zaman size de tavsiye ederim.

Kimse sordu mu bilmiyorum ben mi anlamadım nasıl hem 1 bucuk aylık hem de 2 bucuk aylık iki çocuğu oluyor? Bu kadar pişkin insanlara hiç tahammül edemem eğer ben olsaydım direk yüzüne söylerdim faydandan çok zararın oluyor senin bana en büyük yardımın bir daha evime gelmemek olur derdim. Lafı dolandırıp konuşmaya gerek yok rahatsız olduğum bişey varsa olduğu gibi söylerim her zaman size de tavsiye ederim.

Sanirim 1.5 yaşında dicekti yanlış oldu

Ne kadarlık doğum yaptın canım kaç haftalık bebişin çok zor oluyor her şeyi ile normal bebekten daha fazla ilgilenmesi gerekiyo çok hassas oluyorlar
Çok şükür biz ne zorluklar gördük.2 kayıptan sonra. Evet biraz daha fazla ilgi istiyor çok yavaş süt içiyor memeyi tutamıyor. Sürekli süt sağıyorum çok zor çok. 1 saatte azıcık sütü içiyor yoruluyor. 34+2 günlük Doğum yaptım. Herşey bu kadar zorken bebeğime kucağıma alınca unutuyorum herşeyi şükürler olsun.

sen zaten yenidoğum yapmışsın valla bezdirme politikası uygulayacaksın madem yardıma geliyorum diyor. bir çorba yapsanda içsek diyeceksin. camlar çok kirli bende silemedim ağrım çok malum bebeğin ayrılamıyorum sana zahmet bir sil diyeceksin. getir götür işi yaptıracaksın hem keyfine bakacaksın hemde bak bakalım bir daha geliyor mu kapının önünden geçmez net.
Ben bu dediklerini desem daha çok gebe kalacağım. Zaten bana yardımı dokunduğu için çok sustum.
Evimi alt üst eden insan temizliğimi nasıl yapsın. Kendi evi leş gibi zaten. Asla camlarımı sil demem.
Zaten temizlese bile 5 dk sonra çocukları yine yapıyor yapacağını. Ben arkalarından topluyorum tekrar arkamı dönüyorum. Ekmekler salatalar meyveler cipsler yerde. Aman allahım aklıma geldikçe deli oluyorum. Mutfağımda cam var dün orayı tükürüp salata sürmekten leş olmuş. Şimdi onu sileceğim. Ve sabahtan beri evi temizliyorum. Hala bitmedi.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Ben bunu hiç diyemem biliyorum.
Yanlış yazmışım 1 buçuk yaşında olacaktı.

Ben bu dediklerini desem daha çok gebe kalacağım. Zaten bana yardımı dokunduğu için çok sustum.
Evimi alt üst eden insan temizliğimi nasıl yapsın. Kendi evi leş gibi zaten. Asla camlarımı sil demem.
Zaten temizlese bile 5 dk sonra çocukları yine yapıyor yapacağını. Ben arkalarından topluyorum tekrar arkamı dönüyorum. Ekmekler salatalar meyveler cipsler yerde. Aman allahım aklıma geldikçe deli oluyorum. Mutfağımda cam var dün orayı tükürüp salata sürmekten leş olmuş. Şimdi onu sileceğim. Ve sabahtan beri evi temizliyorum. Hala bitmedi.
sana zamanında iyilik yapmış olabilir bana bunun karşılığı seni rahatsız edeceği şeylere susmak değil ki. benimki fikir sadece. hoşlanmadığı şeyleri yap yada kibarca kırmadan uyar onu. yoksa nereye kadar çekilir ki. sana yazık bebeğine yazık olmaz böyle.

sana zamanında iyilik yapmış olabilir bana bunun karşılığı seni rahatsız edeceği şeylere susmak değil ki. benimki fikir sadece. hoşlanmadığı şeyleri yap yada kibarca kırmadan uyar onu. yoksa nereye kadar çekilir ki. sana yazık bebeğine yazık olmaz böyle.
Zaten bu forma yazdıktan sonra aklım başıma geldi. Düne kadar sadece sinirden ağlıyordum.
Sonra kızlar bana bebeğin prematüre nasıl öperler nefes bile iyi değil diyince aklım öyle bir başıma geldi ki. Bugün diyeceğimi dedim. Daha yine zorlasa artık yavaş yavaş daha çok belli edeceğim düşüncemi.

Zaten bu forma yazdıktan sonra aklım başıma geldi. Düne kadar sadece sinirden ağlıyordum.
Sonra kızlar bana bebeğin prematüre nasıl öperler nefes bile iyi değil diyince aklım öyle bir başıma geldi ki. Bugün diyeceğimi dedim. Daha yine zorlasa artık yavaş yavaş daha çok belli edeceğim düşüncemi.
aynen en doğrusu. o senin çocugun canı yansa komşun mu üzülecek o çocuklarıyla mutlu mesut yeni komşu bulur ona sarar. ama sen bebeğine üzülüceksin hastalığıyla uğraşacaksın hiç yere ne gerek var ki. en önemlisi senin bebeğin. ve sen önemlisin. strese giriyorsun komşu yüzünden sütün gelse sütünü keser ne gerek var ki boşver o senin kadar düşünmüyor.

Haklısınız boyle mısafır gercekten sevılmez ustelık premature bebek kımse kusura bakmasın bebek herseyden onemlı
Bıdahakıne musaıt degılız deyın bence

Canım kendini geç hadi bebeğini düşün Allah korusun tükürüyor falan diyosun mikrop kapsa nolcak eğer eşinde sana destekse bidaha dediğinde dinlenicem müsait değilim çocukla zor oluyor de o düşünmüyorsa sen de düşünme yazık sana sana da

Canım kendini geç hadi bebeğini düşün Allah korusun tükürüyor falan diyosun mikrop kapsa nolcak eğer eşinde sana destekse bidaha dediğinde dinlenicem müsait değilim çocukla zor oluyor de o düşünmüyorsa sen de düşünme yazık sana sana da
Eşim zaten söyle diyor bana kızıyor niye susuyorsun. Perişan oluyorsun felan diyor. Geçen oğlu eşim eve uğradı üstüne atlıyor sonra tırnağını yüzüne götürdü ve eşim çok kızdı. Çok terbiyesiz bir hareket çok ayıp ben senin yaşında değilim diye laf söyledi. Ben hayatta öyle yapamıyorum. Eşim evin halini de görünce geri işe kaçtı hemen

Eşim zaten söyle diyor bana kızıyor niye susuyorsun. Perişan oluyorsun felan diyor. Geçen oğlu eşim eve uğradı üstüne atlıyor sonra tırnağını yüzüne götürdü ve eşim çok kızdı. Çok terbiyesiz bir hareket çok ayıp ben senin yaşında değilim diye laf söyledi. Ben hayatta öyle yapamıyorum. Eşim evin halini de görünce geri işe kaçtı hemen
Süper eşinde aynı şeyi düşünüyorsa kesin söyle açıkça

Ilk gelisinde ac kapiyi gelsin mutlaka ertesi gunde gelecektir diger uyenin dedigi gibi geline acma nedr olsa cat kapi geliyor sordugundada gece hep agladi bnde istifra edip durdum midemden rahatsizlandim de bugunde kustum dusa girdim hic etrafa bakack halim yok de oyle derken cocukta kustu de kostrdum telwfonlara bile bakamadim de surekli bahame bul .

Back
X