misafir(sinirlerim tepemde)

Bayağı rahat tiplermis çamaşırini asacagi yeri sormaliydi(sütyenimi nereye asmam uygun olur diye) diğer camasir mevzusu ise eger eşiniz topladiysa nezaketen camasirlik bosalsin da misafire camasir asacak yer açılsın diye bence sorun yok.obur turlusu (kendileri bosalttiysa)yine hoş değil.
Ama ote yandan evi süpürüp ,yemek yapacak Samimiyet varsa aranizda,caamsirlarinizi da toplayıp kendine yer açması normal olur.
Bosanma mevzunuzu ciddiye almamış belli ki

Eşinizle boşanma asamasi olayinizi ayrı tutuyorum..Bir şekilde yüzsüz misafirleriniz gelmiş ama nasılsa gitceklerya biraz daha nezaketen iyi davranabilirdiniz.sonucta onlar size muhtaç konumdalar.Eevt otele gidebilirler ama yinede daha olgun davranabilirdiniz.bisekilde kurur o çamaşırlar.keske bukadar tepki gostermeseydiniz.evet benimde bı misafirim vardı geldi duşunu aldı kilotu kanepenin arkasına düşmüş.ona belli bile etmedim o durumu.esim gormesin diye çaba sarfettim sadece.geldi ve gitti.

Bayağı rahat tiplermis çamaşırini asacagi yeri sormaliydi(sütyenimi nereye asmam uygun olur diye) diğer camasir mevzusu ise eger eşiniz topladiysa nezaketen camasirlik bosalsin da misafire camasir asacak yer açılsın diye bence sorun yok.obur turlusu (kendileri bosalttiysa)yine hoş değil.
Ama ote yandan evi süpürüp ,yemek yapacak Samimiyet varsa aranizda,caamsirlarinizi da toplayıp kendine yer açması normal olur.
Bosanma mevzunuzu ciddiye almamış belli ki

Dantelli sütyene,ıslak saça takıldinızda eşinizle plaja mı gönderdiniz anlamadım? Yoldan geldilerse belki o gün kullandıkları sütyenlerdir terlemişler ve yıkayıp asmak istemişler bu normal bişey ama tabi nereye asacaklarını sormalılardı ortalığa serilmez.Bunun yanında madem gitmediniz boşanma sürecinde bile olsanız sizin sorununuz eşinizle güleryüz gösterip misafire iki tabak yemek yapmak bizim kültürümüzde olandır.Eşinize söyleseyniz dışarda yedirseydi keşke.Ben olsam rahat rahat bi cafeye gidip oturamazdım.Eşinize olan hıncınızı onlardan çıkarmışsınız onları da bi arkadaş gibi görmeye çalışsaydınız belki daha sakin olabilirdiniz.Demekki dağınık insanlar banyoda onu bunu bırakıyorlarsa ben olsam bende kızardım ama anında dışa vurmak yerine bir müddet beklemeyi denerdim heralde.

sorunlu olduğumuzu bugün öğrendiler ben anlattım eşimin yaptıkalrını ama sorun bu değil beni yok saymaları

O zaman hoş olmamış tepkiniz. Çekyattan çamaşırları toplayıp geri assaydiniz. Sarkan de ıslak bunlar niye topluyorsun ki vs diye sitem ederdiniz. O şartlar da çamaşır makinesinin içinde kalırdı kıyafetleri. Eğer oraya buraya sermek isterse ben eşyaların üstüne kıyafet serilerinden hoşlanmam diyip izin vermezdiniz gerçi onlarda kendi evleri gibi yayilmislar. Misafirlik nedir bilmiyorlar herhalde

nasıl yani şimdi gelecekler ben eve hiçbirini istemiyorum kapıyı açtı koridorda bütün herkes duydu sen çok kötü birisin dediğini
Yani çok da haksız sayılmazlar aslında. Biraz çamaşır için bunca lafa ne gerek var,hava sıcak yatağın üstünde bile kurur. Ayrıca sorunlu olduğunuzu bilmeyen insanlardan çıkarmışsınız sinirinizi. Resmen eşeğe gücünüz yetmemiş palanını dövmüşsünüz.

Burada bazı konuları okuyunca kendimi garip hissediyorum. Benim evime gelen yatılı misafir bunu yapsa farketmem bile, hadi farkettim 2 saniyeden fazla üzerinde durmam. Kovmalar vs... çok uç ya. Kolayca görmezden gelinebilecek şeyler cinnet sebebi oluyor kimine. Biraz rahatlasanız evliliğiniz bile kurtulabilir.

Ilk geldikleri gun boylelerse iki gafta kalsalar ne olur kim bilir saygisizliklarini gectim dantelli sutyen ne ya! Gelir gelmez yikamasimi gerekiomus? Ortaya serilirmi ole seyler? Ben kendi evimde sersem bile balkona uzerine bi tulbent filan atarimki disardan kimse gormesin.. kendinj asmis sizin misafirler..

yazlik bir yerdesiniz sanirim; makineden cikan camasir cekyatin uzerinde de kurur bunun icin kavga edilmez ama bence bu olay sizin icin bardagi tasiran damla olmus. Esinizle kotu giden iliskinizin acisi onlardan cikmis gibi biraz. Ama boyle kotu durumdaki bir kari kocanin evine laylaylom gelen kuzene de densiz denir yani.

Ne olursa olsun misafire laf edilmez. Hani biz misafirperverdik. Bu lafı söyleyenler bı kk okusun da görsün gerçekleri. İyi misafir iyidir önemli olan kötüyü kaldırabilmek,sabredebilmek.

sorunlu olduğumuzu bugün öğrendiler ben anlattım eşimin yaptıkalrını ama sorun bu değil beni yok saymaları
Hah bir de hoşlanmadığınız insanlarla eşinizle sorununuzu mu anlattınız?
Kusura bakmayın da bana normal gelmediniz en baştan.

Benim evimde kimse külotla gezemez, eşim bakacağından ya da kıskandığımdan değil ama bir kuralı var evimin ve kimseyi külotla görmek zorunda da değilim. Bence uyarmalıydınız. Herkes başkalarının yaşam alanına saygı duysa ve ona göre davransa hayat çok daha güzel olurdu bence. Ve bu görev de bize düşüyor. Kimse için kendinizden, kurallarınızdan taviz vermemelisiniz.

Kulot degil zaten kulot vari bir sort..
Arada anneler olunca ne denir ki?
Kiz bnden 2 yas kucuk, suan evli barkli tabi, insan nasil akil verir nasil der evimde boyle giyinme?
Bn diyemem.
Ama bidaha cagirmadim, o son gelisi oldu

Külotla gezmemiş onun kadar kısa şort ile gezmiş.

Hayatta tek bi doğru yoktur. Biraz esnek olsanız,olayların ve kişilerin iyi yönlerini görebilmeniz belki evliliğiniz bile kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…