- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
nasıl yani şimdi gelecekler ben eve hiçbirini istemiyorum kapıyı açtı koridorda bütün herkes duydu sen çok kötü birisin dediğiniValla bu olayda sende dahil hepiniz haksizsiniz
Hepiniz malesef saygisizsiniz bu benim fikrimnasıl yani şimdi gelecekler ben eve hiçbirini istemiyorum kapıyı açtı koridorda bütün herkes duydu sen çok kötü birisin dediğini
sorunlu olduğumuzu bugün öğrendiler ben anlattım eşimin yaptıkalrını ama sorun bu değil beni yok saymaları
Yani çok da haksız sayılmazlar aslında. Biraz çamaşır için bunca lafa ne gerek var,hava sıcak yatağın üstünde bile kurur. Ayrıca sorunlu olduğunuzu bilmeyen insanlardan çıkarmışsınız sinirinizi. Resmen eşeğe gücünüz yetmemiş palanını dövmüşsünüz.nasıl yani şimdi gelecekler ben eve hiçbirini istemiyorum kapıyı açtı koridorda bütün herkes duydu sen çok kötü birisin dediğini
Hah bir de hoşlanmadığınız insanlarla eşinizle sorununuzu mu anlattınız?sorunlu olduğumuzu bugün öğrendiler ben anlattım eşimin yaptıkalrını ama sorun bu değil beni yok saymaları
Benim evimde kimse külotla gezemez, eşim bakacağından ya da kıskandığımdan değil ama bir kuralı var evimin ve kimseyi külotla görmek zorunda da değilim. Bence uyarmalıydınız. Herkes başkalarının yaşam alanına saygı duysa ve ona göre davransa hayat çok daha güzel olurdu bence. Ve bu görev de bize düşüyor. Kimse için kendinizden, kurallarınızdan taviz vermemelisiniz.Bnm evime kuzenim degil annemin cok yakin arkadasinin kizi geldi,kiz bildiginiz kilot vari sortla gezdi evimde gik demedim kiza, insan misafire ne diyebilir ki?esime sadece bakarsan gozunu oyarim dedim,enazindan yanimda bakmadi yalnizda birakmadim tam 1 hafta.
Bn sizi bu konuda haksiz buldum, dantelli camasirini yikayan hele kuzense hic okadar laf dalasina girmemeliydiniz.
Esinizi uyarsaniz kafiydi bnce
Benim evimde kimse külotla gezemez, eşim bakacağından ya da kıskandığımdan değil ama bir kuralı var evimin ve kimseyi külotla görmek zorunda da değilim. Bence uyarmalıydınız. Herkes başkalarının yaşam alanına saygı duysa ve ona göre davransa hayat çok daha güzel olurdu bence. Ve bu görev de bize düşüyor. Kimse için kendinizden, kurallarınızdan taviz vermemelisiniz.
Benim evimde kimse külotla gezemez, eşim bakacağından ya da kıskandığımdan değil ama bir kuralı var evimin ve kimseyi külotla görmek zorunda da değilim. Bence uyarmalıydınız. Herkes başkalarının yaşam alanına saygı duysa ve ona göre davransa hayat çok daha güzel olurdu bence. Ve bu görev de bize düşüyor. Kimse için kendinizden, kurallarınızdan taviz vermemelisiniz.
Hayatta tek bi doğru yoktur. Biraz esnek olsanız,olayların ve kişilerin iyi yönlerini görebilmeniz belki evliliğiniz bile kurtulur.Benim evimde kimse külotla gezemez, eşim bakacağından ya da kıskandığımdan değil ama bir kuralı var evimin ve kimseyi külotla görmek zorunda da değilim. Bence uyarmalıydınız. Herkes başkalarının yaşam alanına saygı duysa ve ona göre davransa hayat çok daha güzel olurdu bence. Ve bu görev de bize düşüyor. Kimse için kendinizden, kurallarınızdan taviz vermemelisiniz.
Yanlış mı alıntıladınız acaba :)Hayatta tek bi doğru yoktur. Biraz esnek olsanız,olayların ve kişilerin iyi yönlerini görebilmeniz belki evliliğiniz bile kurtulur.
Pardon ya bdv okuya okuya devreleri yakmışım :)Yanlış mı alıntıladınız acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?