misafir(sinirlerim tepemde)

Bu nasıl iş ya
Bugun bu misafirlere noluyor böyle

Hiç tahammül edemem ben iç camasirimi serili olsa dahi kimseye göstermeyecek şekilde asarim esimde kimseninkini gormemeli

Eve misafir geliyor çamaşırları ortada sizin ıslak çamaşırı kaldırıp kenara koyuyorlar kendileri makinayı falan doldurup çalıştırıyorlar

İyi sizin kendi evinizde yaşamanıza musade etmişler sağolsunlar...
Tartışmaya nasıl dönüştü keşke hemen şimdi gidin diye kovmasaydiniz kaç gün kalacaklardı haberiniz yok muydu

Hiç tahammül edemem ben iç camasirimi serili olsa dahi kimseye göstermeyecek şekilde asarim esimde kimseninkini gormemeli
tülbent koymuştum pembe dantelli sütyenin üzerine onu üzerinden alıp kendi kafasına takmış....sütyen hala ütü masasının üstünde...kocama da söyledim iyi niyet arıyım mı

Pişkinlikte son nokta sanırım. Rahatlıga bakın.

özür dilediler, kocam diletti ben dedim ki''evet kocamla sorunlarımız var ama sonuçta kocam, biz namuslu insanlarız, kocamı sadece elimde tutmaya uğraşıyorum, ve onu boşamayacağım...bazı sevmediğim şeyler oldu dedim...açık açık, çünkü bana daha önce anlattığı aşk hikayeleri hiç de masum değildi...ne biliyim babam da o kıza dikkat et deyince bir de bu hareketleri görünce bilemedim

Dantelli camasirlara karsi bir zaafiniz mi var? Surekli vurgulamissiniz da. Ayrica bosanan cifte misafir olmaz tabii o ayri konu
benim iç çamaşırlarım beyaz ve bayağı yıpranmış bu iç çamaşırları gayet baştan çıkarıcı ve hiç kullanılmamış sanki, nasıl desem neyse anlatamadım ben derdimi, daha önce kızın yaşadıkalrını anlattığı hikayeler de eklenince ne biliyim

Esinizle iliskinize uzuldum. Insallah her sey duzelir en kisa zamanda.
Onun disinda sonuna kadar haksizsiniz. Yaz gunu ic camasirlari terlemis olabilir, yikamis bunda bir sey yok ki.
Islak saclarla gezmesi allik fircasinin banyoda olmasindan falan neden bahsettiniz bunlar cok alakasiz ayrica. Ben misafirde bir sorun goremedim yalnizca sizin sinirleriniz bozuk

Pardonda sende hata kibar dille yatili misafir kabul etmeseydin bunlar olmazdi. Esinle aranzdaki problemi bilmeleri cook kotu olmus . Yarn birgun aranz belki iyi olcak esinle ama bu insanlar evinzde olup biteni abarta abarta baskalarina anlatmis olcak. Diyelimki bosanmak uzeresin. O zamanda dicektin esine " bnden ayrilinca kimi cagiriyosan cagir diye.
Imkanin varsa gonder evden baya yuzsuz insanlarmis.
Bide evde ki dantelli ic camasirlarina takilma esinin onlarla yuzmeye gitmesine takil bnce.

bu asılmamış arkadaşım ütü masasının üzeirne koymuş ve hafif nemli doğal mı ütü masası çamaşır odasında temizlik malsemelerimiz var doğal mı

ne biliyim birincisi kuzenleri ikincisi haşemaları vardı yani umrumda olmadı açıkçası

Yani siz nerdesiniz bunlar yaşanırken, beni hiçr saydılar diyorsunuz ama aralarına da hiç katılmıyorsunuz, evde yoksunuz ev süpürüp yemek yapıp çamaşır işine girişiyorlar napsınlar peki ? Oturun evinizin hanımı olun sahip çıkın bence

ben haksızım peki arkadaşlar konu kapansın, sütyenimi oraya buraya bariz misafirlikte koyan görmedim, ben koymam, regl olsam peçeteye sarar poşete koyar dışarı atarım pedimi bile, konu kapansın...bunlar bu davranışları sergileyecek kadar rahat bir aile yapısından gelmiyorlar...bir dengesizlik gördüm ben ama sanırım yanılmışım...

Mune ablayı etiketle konu kapansın istiyorsan cnm

Ya bu kocayı elde tutmak nedir?
Hiç hoş bir tabir değil açıkçası.Evlilik böyle bir şey değil olmamalı.
Tamam kız biraz rahat bi tip olabilir libidosu yüksek bi tip de olabilir.
Ama sonuçta eşinizle kuzenler değil mi bi nevi kardeş yani bana göre kuzen kardeş demektir.
Ne bileyim kuzenini de ayartmaya falan calismiyordur herhalde.
Eğer öyleyse de bırakın ayartsin zaten kocanizin ne halt olduğunu görürsünüz.
Bir iki dantelli iç çamaşırına tav olup kuzeniyle cinsellik yasayacak adam tam
da bosanilacak adamdir zaten.

Sorun deil o zmn .. keske arayi duzeltsen esinle kizlara postayi koysanz
olay ne biliyor musun, kocama o kadar güveniyorum ona bakmaz, ve kendime güveniyorum tabi, benim rakibim asla olamazlar, tut ki ben karısıyım zaten ama evli bir adamın evinde bu rahat davranışlar beni açmadı, bence yanlış...yapılmamalı, aile yapılarına bakıyorum, annesi babası nur yüzlü temiz insanlar, bunlar o dediğiniz evde mini şortla gezen tipler değil dış görünüşte ama ne biliyim öfffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…