- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
tülbent koymuştum pembe dantelli sütyenin üzerine onu üzerinden alıp kendi kafasına takmış....sütyen hala ütü masasının üstünde...kocama da söyledim iyi niyet arıyım mıHiç tahammül edemem ben iç camasirimi serili olsa dahi kimseye göstermeyecek şekilde asarim esimde kimseninkini gormemeli
Pişkinlikte son nokta sanırım. Rahatlıga bakın.eşimle sıkıntılı günler geçiriyoruz...bu arada eşimin davet ettiği kuzenleri geldi, ama ne biliyim...buraya apaçık tatile gelmişler ve elektrik alamadığım tipler, biri 35 yaşlarında ve karmaşık ilişkileri var, hatta bunları bana da anlatmıştı, onaylanacak gibi değil, bekar...onların evine biz geçen sene gittiğimizde banyoda dantelli iç çamaşırı görmüştük, eşim de görmüş, hata olur dedik...burada da garip hareketleri var, ne gibi, bugün her iki dantelli sütyenini (bugün geldikleri ilk gün) yıkamış ve bizim temizlik odasında, eşim de oraya girer çıkar, ilk geldi, terlemişlerdi, banyo yaptılar doğal olarak ama ne biliyim saçları ıslak ıslak sağda solda geziyor, bugün ilk gün ve banyoda allık fırçası ve butterı vardı...kocamla aramın iyi olmadığını biliyorlar, bugün denize götürdü kocam onları, ben gitmedim, içimden gelmedi...ben deevde çamaşırları serdim ve kafeye gittim, çayımı kahvemi içtim eve geldim, benim çamaşırlarımın bir kısmını ipten almışlar çekyatın üzerine sermişler...bana saygısızlık, bayağı bir tartıştık eşimin kuzenleriyle...makinada kendi çamaşırları, büyük ihtimal onları sereceklerdi, çünkü başka yer yok, neden bunu yaptınız dedim, balkonda yemek yiyorlarmış, yemek kokusu sinmesin diyeymiş güya, o zaman hepsini neden toplamadınız, siz apaçık kendi çamaşırlarını sermek için benimkileri topladınız, bu bana küfürdür dedim, tartışma çıktı, ben çok kötü bir insamışım, bana nasıl misafir ağırlanır öğreteceklermiş, yemeklerini kendileri yapmışlar evimi süpürmüşler, e ne olmuş çamaşırları da toplamışlar.sizi bir daha burada görmek istemiyorum dedim ve otele gidin dedim, eşim onları çay içmeye çıkardı...Kızlar bir akıl verin böyle mi yapılması gerek, değerlendirmeleriniz neler, kendimi kaybettim resmen çamaşırlarımı çekyat üerinde görünce, beni yok saydılar, bir de eşimin yakın akrabaları, boşanma sürecimiz var gibi eşimle, ve bunu biliyorlardı yani söylemiştim.misafirleniz ilk günden dantelli sütyenlerini yıkıyorlar mı, ha buarada yine aynı odada dantelli sarı atlet de buldum, yine aynı kişinin sanırım
Bence art niyet vartülbent koymuştum pembe dantelli sütyenin üzerine onu üzerinden alıp kendi kafasına takmış....sütyen hala ütü masasının üstünde...kocama da söyledim iyi niyet arıyım mı
benim iç çamaşırlarım beyaz ve bayağı yıpranmış bu iç çamaşırları gayet baştan çıkarıcı ve hiç kullanılmamış sanki, nasıl desem neyse anlatamadım ben derdimi, daha önce kızın yaşadıkalrını anlattığı hikayeler de eklenince ne biliyimDantelli camasirlara karsi bir zaafiniz mi var? Surekli vurgulamissiniz da. Ayrica bosanan cifte misafir olmaz tabii o ayri konu
Esinizle iliskinize uzuldum. Insallah her sey duzelir en kisa zamanda.eşimle sıkıntılı günler geçiriyoruz...bu arada eşimin davet ettiği kuzenleri geldi, ama ne biliyim...buraya apaçık tatile gelmişler ve elektrik alamadığım tipler, biri 35 yaşlarında ve karmaşık ilişkileri var, hatta bunları bana da anlatmıştı, onaylanacak gibi değil, bekar...onların evine biz geçen sene gittiğimizde banyoda dantelli iç çamaşırı görmüştük, eşim de görmüş, hata olur dedik...burada da garip hareketleri var, ne gibi, bugün her iki dantelli sütyenini (bugün geldikleri ilk gün) yıkamış ve bizim temizlik odasında, eşim de oraya girer çıkar, ilk geldi, terlemişlerdi, banyo yaptılar doğal olarak ama ne biliyim saçları ıslak ıslak sağda solda geziyor, bugün ilk gün ve banyoda allık fırçası ve butterı vardı...kocamla aramın iyi olmadığını biliyorlar, bugün denize götürdü kocam onları, ben gitmedim, içimden gelmedi...ben deevde çamaşırları serdim ve kafeye gittim, çayımı kahvemi içtim eve geldim, benim çamaşırlarımın bir kısmını ipten almışlar çekyatın üzerine sermişler...bana saygısızlık, bayağı bir tartıştık eşimin kuzenleriyle...makinada kendi çamaşırları, büyük ihtimal onları sereceklerdi, çünkü başka yer yok, neden bunu yaptınız dedim, balkonda yemek yiyorlarmış, yemek kokusu sinmesin diyeymiş güya, o zaman hepsini neden toplamadınız, siz apaçık kendi çamaşırlarını sermek için benimkileri topladınız, bu bana küfürdür dedim, tartışma çıktı, ben çok kötü bir insamışım, bana nasıl misafir ağırlanır öğreteceklermiş, yemeklerini kendileri yapmışlar evimi süpürmüşler, e ne olmuş çamaşırları da toplamışlar.sizi bir daha burada görmek istemiyorum dedim ve otele gidin dedim, eşim onları çay içmeye çıkardı...Kızlar bir akıl verin böyle mi yapılması gerek, değerlendirmeleriniz neler, kendimi kaybettim resmen çamaşırlarımı çekyat üerinde görünce, beni yok saydılar, bir de eşimin yakın akrabaları, boşanma sürecimiz var gibi eşimle, ve bunu biliyorlardı yani söylemiştim.misafirleniz ilk günden dantelli sütyenlerini yıkıyorlar mı, ha buarada yine aynı odada dantelli sarı atlet de buldum, yine aynı kişinin sanırım
bu asılmamış arkadaşım ütü masasının üzeirne koymuş ve hafif nemli doğal mı ütü masası çamaşır odasında temizlik malsemelerimiz var doğal mıHiç tahammül edemem ben iç camasirimi serili olsa dahi kimseye göstermeyecek şekilde asarim esimde kimseninkini gormemeli
ne biliyim birincisi kuzenleri ikincisi haşemaları vardı yani umrumda olmadı açıkçasıPardonda sende hata kibar dille yatili misafir kabul etmeseydin bunlar olmazdi. Esinle aranzdaki problemi bilmeleri cook kotu olmus . Yarn birgun aranz belki iyi olcak esinle ama bu insanlar evinzde olup biteni abarta abarta baskalarina anlatmis olcak. Diyelimki bosanmak uzeresin. O zamanda dicektin esine " bnden ayrilinca kimi cagiriyosan cagir diye.
Imkanin varsa gonder evden baya yuzsuz insanlarmis.
Bide evde ki dantelli ic camasirlarina takilma esinin onlarla yuzmeye gitmesine takil bnce.
Sorun deil o zmn .. keske arayi duzeltsen esinle kizlara postayi koysanzne biliyim birincisi kuzenleri ikincisi haşemaları vardı yani umrumda olmadı açıkçası
Mune ablayı etiketle konu kapansın istiyorsan cnmben haksızım peki arkadaşlar konu kapansın, sütyenimi oraya buraya bariz misafirlikte koyan görmedim, ben koymam, regl olsam peçeteye sarar poşete koyar dışarı atarım pedimi bile, konu kapansın...bunlar bu davranışları sergileyecek kadar rahat bir aile yapısından gelmiyorlar...bir dengesizlik gördüm ben ama sanırım yanılmışım...
Ya bu kocayı elde tutmak nedir?özür dilediler, kocam diletti ben dedim ki''evet kocamla sorunlarımız var ama sonuçta kocam, biz namuslu insanlarız, kocamı sadece elimde tutmaya uğraşıyorum, ve onu boşamayacağım...bazı sevmediğim şeyler oldu dedim...açık açık, çünkü bana daha önce anlattığı aşk hikayeleri hiç de masum değildi...ne biliyim babam da o kıza dikkat et deyince bir de bu hareketleri görünce bilemedim
olay ne biliyor musun, kocama o kadar güveniyorum ona bakmaz, ve kendime güveniyorum tabi, benim rakibim asla olamazlar, tut ki ben karısıyım zaten ama evli bir adamın evinde bu rahat davranışlar beni açmadı, bence yanlış...yapılmamalı, aile yapılarına bakıyorum, annesi babası nur yüzlü temiz insanlar, bunlar o dediğiniz evde mini şortla gezen tipler değil dış görünüşte ama ne biliyim öfffffffffffffffffSorun deil o zmn .. keske arayi duzeltsen esinle kizlara postayi koysanz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?