misafir(sinirlerim tepemde)

eşimin dayısının bir kızı teyze oğluyla evli bu arada neyse...

o laf gerekliydi, o benim rakibim olamaz ama benim evimde sütyen ortalıkta gezemez

Sinirini bozma bosver. Bn bile okurken sinir oldm kuzenlere . Bu zor donemde yatili misafir cekilmez. Herkes gider esinle sen kalirsin atanzdaki probleme odaklan cozum yolu dusun. Baska seyler canini skmasIN

Sinirini bozma bosver. Bn bile okurken sinir oldm kuzenlere . Bu zor donemde yatili misafir cekilmez. Herkes gider esinle sen kalirsin atanzdaki probleme odaklan cozum yolu dusun. Baska seyler canini skmasIN
boşanırım boşanmam o ayrı mevzu ama kimse benim evimde beni yok sayamaz, iç çamaşırlar göz önünde olamaz...

Kac gun kalcaklar belli mi?
önemi yok, ben şuna üzüldüm eşimin yakın akrabalarıyla ilişkilerin bu denli laçkalaşmasına üzüldüm, böyle olmamalıydı, evin hanımı gibi davranmadım evimi boşladım ve onlar da beni yok saydılar, evet rahat olun dedim ve ardından mutfakta yere oturmuşlar ve hepsi sigara içiyorlardı oysa kocaman balkon var, bunlar ters geldi bana neyse hatalı olan benim

ilişkilerde hep ipleri veriyorum başkalarına ve sınırı aştıklarında kavga ediyoruz, benim evimde ben kontrolü sağlayamadım, kısaca sorun buydu

eşimin dayısının bir kızı teyze oğluyla evli bu arada neyse...
Ya öyle kuzenle evli olan çok burda da vardır eminim.
Ama aile yapısı önemli olan.Bazi ailelerde katı kuraldır mesela kuzenle evlenmek ayıptır lafı bile olmaz bazı ailelerde nikah düşer kafası vardır mesela.
Eşinizin aile yapısı nasıl önemli olan o kardeş gibiler mi bu kuzenle?

eşim ona kardeşçe bakıyor bundan eminim öte yanda ailesinde kuzenle evlilik var

Ama esinizin kuzeni degiller mi? Yani bir nevi kardesler. Bilemedim. Bu sekilde dusunmeyin bence, size misafir agirlamayi ogretme meselesi cok daha agir. Ne yapiskan insanlarmis bosanma arifesindeki insanlara da misafirlige mi gidilir yuh artik

Uyarima ragmen hala ortada kuzen sutyeni görsem ben o sutyeni ya yakarim ya atarim.
uyarmadım uyaramam sadece üzerine tülbent örttüm en sonunda kaldırmış ama evimde önemli olan beni tanımamaları otorite kabul edilmedim kendi havalarındalar, sütyeninden bana ne aferdersiniz alt iç çamaşırından bana ne ama acayip bir rahahtlık ve bu ev benim evim olduğu halde yoksa eşime de kendime de güvenimtam...

Ev süpürüyorlar, yemek yapıyorlar, eee bunun neresi misafir? Bunları yaptıran insan çamaşır odasında -bakın salonun ortası değil çamaşır odasında- yıkanmış sütyen görünce mi ya da çamaşırlıktaki çamaşırlar çekyata serilince mi evde misafir olduğu kafasına dank ediyor?

Bir konu da şu ki; eşini hala dantelli sütyenden bile kıskanıyorsun.
hayır canım kıskanmıyorum yemin ederim sadece aşırı rahatlık battı bana, bu kadar da olmaz, ikincisi kötü niyetle yapıyorsa eşim görsün görmesin etkilensin etkilenmesin çok sinirlenirim kıskançlık değil bu beni yok saymak şu an kanunen bana ait olan adama el uzatmak, ne biliyim ama kıskanmadım sadece çok sinirlendim

ben süpürün demedim, halılar temiz yeni yıkandı, kendi pisliklerini süpürüyorlardır onlar ayrıca sadece soslanmış tavuğu tavada kızarttılar bu sadece bu, ben kimsenin hizmetçisi değilim, 5 kişiye hizmet edeceğim hafa içi çalışacağım...

iki sütyen vardı birisi yıkanmış o kurutmalıkta olan bir de ütü masasının üstünde vardı ulu orta yayılmış, kuru sütyen bak şimdi çantasına koymuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…