- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
eşimin dayısının bir kızı teyze oğluyla evli bu arada neyse...Ya bu kocayı elde tutmak nedir?
Hiç hoş bir tabir değil açıkçası.Evlilik böyle bir şey değil olmamalı.
Tamam kız biraz rahat bi tip olabilir libidosu yüksek bi tip de olabilir.
Ama sonuçta eşinizle kuzenler değil mi bi nevi kardeş yani bana göre kuzen kardeş demektir.
Ne bileyim kuzenini de ayartmaya falan calismiyordur herhalde.
Eğer öyleyse de bırakın ayartsin zaten kocanizin ne halt olduğunu görürsünüz.
Bir iki dantelli iç çamaşırına tav olup kuzeniyle cinsellik yasayacak adam tam
da bosanilacak adamdir zaten.
o laf gerekliydi, o benim rakibim olamaz ama benim evimde sütyen ortalıkta gezemezYa bu kocayı elde tutmak nedir?
Hiç hoş bir tabir değil açıkçası.Evlilik böyle bir şey değil olmamalı.
Tamam kız biraz rahat bi tip olabilir libidosu yüksek bi tip de olabilir.
Ama sonuçta eşinizle kuzenler değil mi bi nevi kardeş yani bana göre kuzen kardeş demektir.
Ne bileyim kuzenini de ayartmaya falan calismiyordur herhalde.
Eğer öyleyse de bırakın ayartsin zaten kocanizin ne halt olduğunu görürsünüz.
Bir iki dantelli iç çamaşırına tav olup kuzeniyle cinsellik yasayacak adam tam
da bosanilacak adamdir zaten.
Sinirini bozma bosver. Bn bile okurken sinir oldm kuzenlere . Bu zor donemde yatili misafir cekilmez. Herkes gider esinle sen kalirsin atanzdaki probleme odaklan cozum yolu dusun. Baska seyler canini skmasINben haksızım peki arkadaşlar konu kapansın, sütyenimi oraya buraya bariz misafirlikte koyan görmedim, ben koymam, regl olsam peçeteye sarar poşete koyar dışarı atarım pedimi bile, konu kapansın...bunlar bu davranışları sergileyecek kadar rahat bir aile yapısından gelmiyorlar...bir dengesizlik gördüm ben ama sanırım yanılmışım...
boşanırım boşanmam o ayrı mevzu ama kimse benim evimde beni yok sayamaz, iç çamaşırlar göz önünde olamaz...Sinirini bozma bosver. Bn bile okurken sinir oldm kuzenlere . Bu zor donemde yatili misafir cekilmez. Herkes gider esinle sen kalirsin atanzdaki probleme odaklan cozum yolu dusun. Baska seyler canini skmasIN
Kac gun kalcaklar belli mi?boşanırım boşanmam o ayrı mevzu ama kimse benim evimde beni yok sayamaz, iç çamaşırlar göz önünde olamaz...
önemi yok, ben şuna üzüldüm eşimin yakın akrabalarıyla ilişkilerin bu denli laçkalaşmasına üzüldüm, böyle olmamalıydı, evin hanımı gibi davranmadım evimi boşladım ve onlar da beni yok saydılar, evet rahat olun dedim ve ardından mutfakta yere oturmuşlar ve hepsi sigara içiyorlardı oysa kocaman balkon var, bunlar ters geldi bana neyse hatalı olan benimKac gun kalcaklar belli mi?
Ya öyle kuzenle evli olan çok burda da vardır eminim.eşimin dayısının bir kızı teyze oğluyla evli bu arada neyse...
eşim ona kardeşçe bakıyor bundan eminim öte yanda ailesinde kuzenle evlilik varYa öyle kuzenle evli olan çok burda da vardır eminim.
Ama aile yapısı önemli olan.Bazi ailelerde katı kuraldır mesela kuzenle evlenmek ayıptır lafı bile olmaz bazı ailelerde nikah düşer kafası vardır mesela.
Eşinizin aile yapısı nasıl önemli olan o kardeş gibiler mi bu kuzenle?
Ama esinizin kuzeni degiller mi? Yani bir nevi kardesler. Bilemedim. Bu sekilde dusunmeyin bence, size misafir agirlamayi ogretme meselesi cok daha agir. Ne yapiskan insanlarmis bosanma arifesindeki insanlara da misafirlige mi gidilir yuh artikbenim iç çamaşırlarım beyaz ve bayağı yıpranmış bu iç çamaşırları gayet baştan çıkarıcı ve hiç kullanılmamış sanki, nasıl desem neyse anlatamadım ben derdimi, daha önce kızın yaşadıkalrını anlattığı hikayeler de eklenince ne biliyim
uyarmadım uyaramam sadece üzerine tülbent örttüm en sonunda kaldırmış ama evimde önemli olan beni tanımamaları otorite kabul edilmedim kendi havalarındalar, sütyeninden bana ne aferdersiniz alt iç çamaşırından bana ne ama acayip bir rahahtlık ve bu ev benim evim olduğu halde yoksa eşime de kendime de güvenimtam...Uyarima ragmen hala ortada kuzen sutyeni görsem ben o sutyeni ya yakarim ya atarim.
Hiç buradan bakmamistim olayaBir konu da şu ki; eşini hala dantelli sütyenden bile kıskanıyorsun.
hayır canım kıskanmıyorum yemin ederim sadece aşırı rahatlık battı bana, bu kadar da olmaz, ikincisi kötü niyetle yapıyorsa eşim görsün görmesin etkilensin etkilenmesin çok sinirlenirim kıskançlık değil bu beni yok saymak şu an kanunen bana ait olan adama el uzatmak, ne biliyim ama kıskanmadım sadece çok sinirlendimBir konu da şu ki; eşini hala dantelli sütyenden bile kıskanıyorsun.
ben süpürün demedim, halılar temiz yeni yıkandı, kendi pisliklerini süpürüyorlardır onlar ayrıca sadece soslanmış tavuğu tavada kızarttılar bu sadece bu, ben kimsenin hizmetçisi değilim, 5 kişiye hizmet edeceğim hafa içi çalışacağım...Ev süpürüyorlar, yemek yapıyorlar, eee bunun neresi misafir? Bunları yaptıran insan çamaşır odasında -bakın salonun ortası değil çamaşır odasında- yıkanmış sütyen görünce mi ya da çamaşırlıktaki çamaşırlar çekyata serilince mi evde misafir olduğu kafasına dank ediyor?
sorunlu olduğumuzu bugün öğrendiler ben anlattım eşimin yaptıkalrını ama sorun bu değil beni yok saymaları
iki sütyen vardı birisi yıkanmış o kurutmalıkta olan bir de ütü masasının üstünde vardı ulu orta yayılmış, kuru sütyen bak şimdi çantasına koymuş...Ev süpürüyorlar, yemek yapıyorlar, eee bunun neresi misafir? Bunları yaptıran insan çamaşır odasında -bakın salonun ortası değil çamaşır odasında- yıkanmış sütyen görünce mi ya da çamaşırlıktaki çamaşırlar çekyata serilince mi evde misafir olduğu kafasına dank ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?