eşimle sıkıntılı günler geçiriyoruz...bu arada eşimin davet ettiği kuzenleri geldi, ama ne biliyim...buraya apaçık tatile gelmişler ve elektrik alamadığım tipler, biri 35 yaşlarında ve karmaşık ilişkileri var, hatta bunları bana da anlatmıştı, onaylanacak gibi değil, bekar...onların evine biz geçen sene gittiğimizde banyoda dantelli iç çamaşırı görmüştük, eşim de görmüş, hata olur dedik...burada da garip hareketleri var, ne gibi, bugün her iki dantelli sütyenini (bugün geldikleri ilk gün) yıkamış ve bizim temizlik odasında, eşim de oraya girer çıkar, ilk geldi, terlemişlerdi, banyo yaptılar doğal olarak ama ne biliyim saçları ıslak ıslak sağda solda geziyor, bugün ilk gün ve banyoda allık fırçası ve butterı vardı...kocamla aramın iyi olmadığını biliyorlar, bugün denize götürdü kocam onları, ben gitmedim, içimden gelmedi...ben deevde çamaşırları serdim ve kafeye gittim, çayımı kahvemi içtim eve geldim, benim çamaşırlarımın bir kısmını ipten almışlar çekyatın üzerine sermişler...bana saygısızlık, bayağı bir tartıştık eşimin kuzenleriyle...makinada kendi çamaşırları, büyük ihtimal onları sereceklerdi, çünkü başka yer yok, neden bunu yaptınız dedim, balkonda yemek yiyorlarmış, yemek kokusu sinmesin diyeymiş güya, o zaman hepsini neden toplamadınız, siz apaçık kendi çamaşırlarını sermek için benimkileri topladınız, bu bana küfürdür dedim, tartışma çıktı, ben çok kötü bir insamışım, bana nasıl misafir ağırlanır öğreteceklermiş, yemeklerini kendileri yapmışlar evimi süpürmüşler, e ne olmuş çamaşırları da toplamışlar.sizi bir daha burada görmek istemiyorum dedim ve otele gidin dedim, eşim onları çay içmeye çıkardı...Kızlar bir akıl verin böyle mi yapılması gerek, değerlendirmeleriniz neler, kendimi kaybettim resmen çamaşırlarımı çekyat üerinde görünce, beni yok saydılar, bir de eşimin yakın akrabaları, boşanma sürecimiz var gibi eşimle, ve bunu biliyorlardı yani söylemiştim.misafirleniz ilk günden dantelli sütyenlerini yıkıyorlar mı, ha buarada yine aynı odada dantelli sarı atlet de buldum, yine aynı kişinin sanırım