misafir(sinirlerim tepemde)

20 yıldır görüşülmüyor ama kadın evli erkekle ilişkisini tutup size anlatıyor sizde kalkıp evinize geldikleri an kocanızla boşanma aşamasında olduğunuzu anlatıyorsunuz..

kadın haşemalı diye ve eşinize güvendiğinizden plaja beraber yolluyorsunuz ama babanız bu kadına dikkat et dediği için kafanızda karışık..
kadın haşemalı diye ve eşinize güvendiğinizden plaja beraber yolluyorsunuz ama kadın nasıl olsa bunlar boşanacak ben evlenirim diye düşünüyor diyorsunuz..

konudaki herkes birbirinden tuhaf..

Kız sadece biraz görgüsüz. Allah aşkına hangi aklı başında erkek iç çamaşırı için kuzeniyle ilişki yaşar. Temizlik odasına koymuş, sanki salona koymuş gibi davranıyosunuz.

Ayrıca hiç bişeyle ilgilenmeyen, beni ağırlamayan, misafirperverliği hizmetçilik olarak gören ev sahibine çamaşırı nereye asayım diye sormazdım.

Insanlar benim evimi süpürmeye kalksa nolursa olsun ellerinden o süpürgeyi alır, süpürülmesi gerekiyorsa süpürür, temizse kapatıp gerek yok derdim.

Yani siz nasıl bir ev sahibiyseniz karşı tarafta sizden hallice bir misafir.

Ben anlamadım evde minicik şortla gezip plajda haşema mı giyiyorlar?
Tesettürlü mü bu insanlar? Tesettürlülerse siz tesettürlüyseniz dikkat etmeliler.
Şunu anladım ve sanırım doğru anladım,ailede akraba evliliği var bu sebeple aralarında birşey olabileceğini düşünüyorsunuz. Bu sebeple kuzen kardeştir diyemiyorsunuz ve dikkatli olmalarını bekliyorsunuz.
Ayrıca ben birini evden kovsam,o kişide gitmeyip birde üstüne yüzsüz yüzsüz bana "sana misafir nasıl ağırlanır öğreteceğim "dese bende sinir olurum. Beni biri kovsa anında toplar pılımı pırtımı giderim,bir dahada yüzüne bakmam. Aşırı yüzsüzler bu bir gerçek.
Hadi herşeyi geçtim,sütyeni falan kenara bıraktım. Siz açık açık aranızın bozuk olduğunu belirtmişsiniz eşinizle,bunu söylemeniz yeter,evinizi terketmeleri için. Hala kalmak anlamsız.
Siz şurada hatalısınız. Madem evliliğinizi kurtarmaya çalışıyorsunuz,o zaman sizde denize gitmeliydiniz,evinizi böyle boş bırakmamalıydınız. Tabiki hizmet etmeyebilirsiniz/etmek istemeyebilirsiniz anlarım bu anlamda sizi,o zaman iş verebilirdiniz. Ben yemek yapıyorum,sende masayı kuruver dersiniz yada ben toz alıyorum sen süpür der geçersiniz.
Sütyen konusunda da uyarabilirdiniz. Üzerine tülbent örtmüşsünüz oda alıp kafasına takmış ya"ben görünmesin diye örttüm o tülbenti,sen almış kafana takmışsın,bu evde biz böyle şeyleri uluorta asmıyoruz,sende dikkat edersen iyi olur"diyebilirdiniz. Bu kavga etmek yerine iyi bir alternatif olurdu.

eşimle sıkıntılı günler geçiriyoruz...bu arada eşimin davet ettiği kuzenleri geldi, ama ne biliyim...buraya apaçık tatile gelmişler ve elektrik alamadığım tipler, biri 35 yaşlarında ve karmaşık ilişkileri var, hatta bunları bana da anlatmıştı, onaylanacak gibi değil, bekar...onların evine biz geçen sene gittiğimizde banyoda dantelli iç çamaşırı görmüştük, eşim de görmüş, hata olur dedik...burada da garip hareketleri var, ne gibi, bugün her iki dantelli sütyenini (bugün geldikleri ilk gün) yıkamış ve bizim temizlik odasında, eşim de oraya girer çıkar, ilk geldi, terlemişlerdi, banyo yaptılar doğal olarak ama ne biliyim saçları ıslak ıslak sağda solda geziyor, bugün ilk gün ve banyoda allık fırçası ve butterı vardı...kocamla aramın iyi olmadığını biliyorlar, bugün denize götürdü kocam onları, ben gitmedim, içimden gelmedi...ben deevde çamaşırları serdim ve kafeye gittim, çayımı kahvemi içtim eve geldim, benim çamaşırlarımın bir kısmını ipten almışlar çekyatın üzerine sermişler...bana saygısızlık, bayağı bir tartıştık eşimin kuzenleriyle...makinada kendi çamaşırları, büyük ihtimal onları sereceklerdi, çünkü başka yer yok, neden bunu yaptınız dedim, balkonda yemek yiyorlarmış, yemek kokusu sinmesin diyeymiş güya, o zaman hepsini neden toplamadınız, siz apaçık kendi çamaşırlarını sermek için benimkileri topladınız, bu bana küfürdür dedim, tartışma çıktı, ben çok kötü bir insamışım, bana nasıl misafir ağırlanır öğreteceklermiş, yemeklerini kendileri yapmışlar evimi süpürmüşler, e ne olmuş çamaşırları da toplamışlar.sizi bir daha burada görmek istemiyorum dedim ve otele gidin dedim, eşim onları çay içmeye çıkardı...Kızlar bir akıl verin böyle mi yapılması gerek, değerlendirmeleriniz neler, kendimi kaybettim resmen çamaşırlarımı çekyat üerinde görünce, beni yok saydılar, bir de eşimin yakın akrabaları, boşanma sürecimiz var gibi eşimle, ve bunu biliyorlardı yani söylemiştim.misafirleniz ilk günden dantelli sütyenlerini yıkıyorlar mı, ha buarada yine aynı odada dantelli sarı atlet de buldum, yine aynı kişinin sanırım
Canım karşı tarafın ne mal olduğu malum sen daha boşanmadın denıze gondermemen gerekırdı esınle ayrıca çok sınırlendıgını bellı etmıssın keske sakınce ama güçlü kararlı bır duruş sergıleyerek evımı terketmenızı ıstıyorum fln deseydın de sınırlerı boZulsaydı ole defolup gıtselerdı,esınle bosanmaya kararlıysan eger ozmn bosver ıyıkı saydırmışsın

Sakin olun ne olmuş yani abartacak kadar bişi yokki bence bu biraz kızlara yaptığınız kıskançlık gibi geldi

Sizin çok ciddi sorunlarınız var bunu kabul edin.
İnsanlar sorunlarınızı bilmiyor ve geldiği gün öğreniyor
hemen bingo kocamı ayartmaya çalışıyor diyorsun

Çamaşırların çok eskiymiş ve kuzeninkiler yeniymiş buna çok takmışsın bence sorun onunkiler değil seninkilerin eski olması ve kocanın yeni çamaşır gördüğünde kendini kaybedeceğini düşünmen

Ayrıca sen onları geldiği gibi evde birşeye tutmayıp pislik muamelesi yaparsan onlarda seni birşeye takmayıp dik alasını yaparlar.

Bnm evime kuzenim degil annemin cok yakin arkadasinin kizi geldi,kiz bildiginiz kilot vari sortla gezdi evimde gik demedim kiza, insan misafire ne diyebilir ki?esime sadece bakarsan gozunu oyarim dedim,:halay: enazindan yanimda bakmadi:işsiz: yalnizda birakmadim tam 1 hafta.
Bn sizi bu konuda haksiz buldum, dantelli camasirini yikayan hele kuzense hic okadar laf dalasina girmemeliydiniz.
Esinizi uyarsaniz kafiydi bnce
ay siz de bence fazla rahat davranmışşınız ve fazla rahat davranmasına izin vermişşiniz.. ne demek annemin bilmem neyininin neyi eve gelip evde mini şort vs ile takılacak.!!!:KK57::oha:bana acayip şekilde anormal geldi.

Bosaniyorsunuz ama aynı evdesiniz eşinle. Bosaniyorsunuz ama hala yok şunun donunu görmesin yok dantelli diye sutyenini eşim görmesini istemem diye yoruluyorsunuz. Hay maşallah ama denize gönderiyorsunuz çok tuhafsiniz. Kiskanmissiniz sanki kızı biraz . Allık fırçası lavaboda ee ne olmuş lavobadaysa unutmuş olabilir insanlık hali ,insanları evden kovacak kadar büyük şeyler değil bunlar. Eğer bu kadar buçuk şeyleri düşünüyorsanız kocanizla kendinizin nasıl bir büyük yola girdiğinizi düşünün .

Keske... ama anlamakta zorluk çekiyorum biraz. Ben halamın çocuklarıyla, 32 yaşıma geldim, aynı yatakta bile yatarım. Kardeşim onlar benim. Iç çamaşırı görseler bakmazlar bile gözlerine sokulmadığı sürece senin eşinde görmemiş. İkidebir 35 yaşında bekar diyorsun bende bekarim henüz. Birde kahveni çayını evinde neden içmedin zaten tek kalmışsın orasinida anlamadim. Canım kızma ama senin sinirlerin bozulmuş. Sabah olsun kuzenleri tekrar kovarsın tatlı bir dille. Sen niye evini bırakıp gidiyosun. Hiçte gitmem :63:
:oha:

herkeste bir problem var bu hikayede. sinirin yazma tarzından bile belli oluyor. eşinle aranda olanlar seni bağlar. hem misafir kabul ediyorsunuz aylar öncesinden hem de geldiğinde yok ıslak saç yok dantelli iç çamaşırı yok benim çamaşırlarımı topladılar vs kıldan tüyden bahanelerle insanların tatillerini zehir ediyorsunuz. ha bana böyle saygısızlık yapan, davet etmesine rağmen beni ağırlamayan (ağırlamaktan kastım hizmet etmesi değil ama bir güler yüzü eksik eden, kendimi huzursuz etmeme sebep olan) kişinin evinde bir dk bile durmam bir daha da asla yüzüne bakmam ama bilemezsiniz herkesin durumu farklıdır, belki de bütçeleri izin vermiyordur planlarını orda kalacaklarına göre yapmışlardır...ne olursa olsun insanlara bunu yansıtmamalıydınız. ha kimseyi ağırlayacak durumda değilseniz de baştan onlar gelmeden bunu belirtmeliydiniz, ayıp vallahi...

Bnm evime kuzenim degil annemin cok yakin arkadasinin kizi geldi,kiz bildiginiz kilot vari sortla gezdi evimde gik demedim kiza, insan misafire ne diyebilir ki?esime sadece bakarsan gozunu oyarim dedim,:halay: enazindan yanimda bakmadi:işsiz: yalnizda birakmadim tam 1 hafta.
Bn sizi bu konuda haksiz buldum, dantelli camasirini yikayan hele kuzense hic okadar laf dalasina girmemeliydiniz.
Esinizi uyarsaniz kafiydi bnce
Ben bu misafir sonucta her seyine göz yummaliyiz düsüncesini sacma buluyorm bizimde bir hayatimiz kurallarimiz var asil misafir misafirligini bilmeli bence.

boşanma sürecindeki birinin evine gezmeye mi gelinirmiş canım nasıl bir mantık bu. Süreci hızlandırmak istiyorlar heralde.
eşinden utanmıyorlarsa sen de rahat ol. at don külot ne varsa ortalığa.

Cok ilginc..bosanma asamasindasiniz ve yatili misafir kabul ediyorsunuz...madem ettiniz camasir vs bunlari sorun etmemeliydiniz..bence sorun sizde...sizin sinirleriniz zaten bozuk ne yapsalar batar size bu donemde...

Usenmeden tum yorumlari okudum ve inanilmaz sinirlendim gerildim yorum yapmadan gecemedim

Arkadasim senin ciddi derecede psikolojik sorunlarin var , ve destege ihtiyacin var, Hem kocani ayartmaya calistigini dusunuyorsun ki bu anlattigin sahis KUZEN ne kadar igrenc bir hayati olursa olsun kuzenine karsi kesinlikle katilmiyorum baska duygular besledigini , ikincisi 20 yildir gorusmuyoruz diyorsun ama masallah kizin tum gecmisini biliyorsun hangi arada derede ve sen nasil bir guven verdinde bu kiz sana hayat hikayesini evli insanlarla beraber oldugunu v.s. anlatti, ucuncusu madem ayarttigini dusunuyorsun o denize giderken tek neden gonderdin kendin gitmedin, evdeki dantelli sutyenden kiskaniyorsun denizdede giyecegi mayo bikini kiskanan ondanda kiskanir , surekli dantel sutyenden iccamasirindan bahsetmissin neymis efendim utu masasina sermis sen kendin diyorsun hic ilgilenmedim agirlamadim , sen kiza yikadigi camasiri nereye asacagini soylemezsen utu masasinada serer odayada serer sen evi hanimi olarak evinin kurallarini anlatmamissinki kiz napsin , ve son olarak esefle KINIYORUM....Bide utanmadan hic ilgileenmedim, kendi yemeklerini yaptilar ortaligi temizlediler diyorsun okadar ilgilenmemissinki kendi camasirlarini makinaya atmak zorunda kalmislar ve birde ustune diyorsunnki 5 kisinin hizmetciligini yapamam nasil bir zihniyet bu siz evinize gelen misafire bu tabiri kullaniyorsaniz esinizede diyorsunuzdur senin hizmetciligini yapamam diye misafir bu ya zor zamanlariniza denk gelsede asla kabul etmiyorum 5 kiside olsa 10 kiside olsa bu evde beni yok saydilar demeyi biliyorsunuz sen asil gelen misafirleri yok saymissin evde deger vermemissin ilgilenmemissin ve sen yok saydigin icin ilgilenmedigin icin evlerinde nasil davraniyorlarsa oyle davranmislar tum yorumlarini okudum takildigin ve vurguladigin konular sacma sapan ve ruh halinin cok bozuk oldugu belli sen o evliligi kurtarmak istiyorsan ilk once ciddi destek al sonrasinda kocani elde tutmaya calis bir misafire bu sekilde tabirde bulunan kimbilir esine neler yapiyordur YAZIK....

Saygisiz...

Back
X