misafir(sinirlerim tepemde)

Bu kuzenler yirmi yıldır görüşmüyor yeni görüşmeye başladı zamanında babası bunları istemiyormuş ki haklı adam
Allah allah

Yahu ne tuhaf insanlar var hiç mi içlerinde merhamet ne bileyim vicdan kalmamış ya .

Durumu az çok biliyorlardır en azından yengecim biz geldik bak oturalim hep beraber falan deyip kaynaştirmaya calissalar .

Üzünç.

eşimle sıkıntılı günler geçiriyoruz...bu arada eşimin davet ettiği kuzenleri geldi, ama ne biliyim...buraya apaçık tatile gelmişler ve elektrik alamadığım tipler, biri 35 yaşlarında ve karmaşık ilişkileri var, hatta bunları bana da anlatmıştı, onaylanacak gibi değil, bekar...onların evine biz geçen sene gittiğimizde banyoda dantelli iç çamaşırı görmüştük, eşim de görmüş, hata olur dedik...burada da garip hareketleri var, ne gibi, bugün her iki dantelli sütyenini (bugün geldikleri ilk gün) yıkamış ve bizim temizlik odasında, eşim de oraya girer çıkar, ilk geldi, terlemişlerdi, banyo yaptılar doğal olarak ama ne biliyim saçları ıslak ıslak sağda solda geziyor, bugün ilk gün ve banyoda allık fırçası ve butterı vardı...kocamla aramın iyi olmadığını biliyorlar, bugün denize götürdü kocam onları, ben gitmedim, içimden gelmedi...ben deevde çamaşırları serdim ve kafeye gittim, çayımı kahvemi içtim eve geldim, benim çamaşırlarımın bir kısmını ipten almışlar çekyatın üzerine sermişler...bana saygısızlık, bayağı bir tartıştık eşimin kuzenleriyle...makinada kendi çamaşırları, büyük ihtimal onları sereceklerdi, çünkü başka yer yok, neden bunu yaptınız dedim, balkonda yemek yiyorlarmış, yemek kokusu sinmesin diyeymiş güya, o zaman hepsini neden toplamadınız, siz apaçık kendi çamaşırlarını sermek için benimkileri topladınız, bu bana küfürdür dedim, tartışma çıktı, ben çok kötü bir insamışım, bana nasıl misafir ağırlanır öğreteceklermiş, yemeklerini kendileri yapmışlar evimi süpürmüşler, e ne olmuş çamaşırları da toplamışlar.sizi bir daha burada görmek istemiyorum dedim ve otele gidin dedim, eşim onları çay içmeye çıkardı...Kızlar bir akıl verin böyle mi yapılması gerek, değerlendirmeleriniz neler, kendimi kaybettim resmen çamaşırlarımı çekyat üerinde görünce, beni yok saydılar, bir de eşimin yakın akrabaları, boşanma sürecimiz var gibi eşimle, ve bunu biliyorlardı yani söylemiştim.misafirleniz ilk günden dantelli sütyenlerini yıkıyorlar mı, ha buarada yine aynı odada dantelli sarı atlet de buldum, yine aynı kişinin sanırım
oh çok iyi demissin
hele ki ensest iliskilerin cogaldigi bi devirde cooook iyi yapmissiniz
illa edep illa edep...
ne alaka demeyin erkek milletine guven nolur mu Allah aşkına...

benim iç çamaşırlarım beyaz ve bayağı yıpranmış bu iç çamaşırları gayet baştan çıkarıcı ve hiç kullanılmamış sanki, nasıl desem neyse anlatamadım ben derdimi, daha önce kızın yaşadıkalrını anlattığı hikayeler de eklenince ne biliyim
bu nasıl bir düşünce tarzı ya :işsiz: siz iç giyiminize önem vermiyorsunuz diye insanlar sizin kocanıza göstermek için yeni iç çamaşırı mı almış olmak zorunda? Ben kendimi bildim bileli rengarenk, çeşit çeşit kullanırım, çevrem de bu şekilde. Altında bir anlam aramaya gerek yok. Kendine saygısı olan bir kadın iç giyimine dikkat eder. Hiç sağlıklı düşünceler değil bunlar. Kadını itham ettiğiniz şeye bakın!

bu nasıl bir düşünce tarzı ya :işsiz: siz iç giyiminize önem vermiyorsunuz diye insanlar sizin kocanıza göstermek için yeni iç çamaşırı mı almış olmak zorunda? Ben kendimi bildim bileli rengarenk, çeşit çeşit kullanırım, çevrem de bu şekilde. Altında bir anlam aramaya gerek yok. Kendine saygısı olan bir kadın iç giyimine dikkat eder. Hiç sağlıklı düşünceler değil bunlar. Kadını itham ettiğiniz şeye bakın!
Misafirlikte sütywnini alenen ütü masasının üsrüne koymuyorsan sorun tok

Misafirliğini bilmeyen misafir tipi.. Eşimin kardeşi gibi gördüğü arkadaşı bizimle kalıyor eşimle iş kurdular buraya yerleşecek ev tutana kadar bizimle kalacak adam banyoya bile girmiyor hamamda yıkanıyor ne bileyim çamaşır yıkayacağım seninkileri de sepete atabilirsin diyorum çekiniyor vermiyor sürekli ev işlerine yardım etmeye çalışıp hiç benden hizmet beklemiyor gece koridorda karşılaşırız üzerim müsait olmaz diye odasından bile çıkmıyor sağolsun çok anlayışlı. Böyle olunca 2 aydır bizde olması ve daha 1-2 ay daha sürecek olması gözüme batmıyor.

Ben sizi haklı buldum kuzen de olsa mahrem sonuçta dikkat edecek öyle ıslak saçla dolaşılmaz öyle çamaşır ortada bırakılmaz

bence eşinizin kuzenlerini sevmediğiniz için bu kadaar her hareketleri sizde konu oldu yoksa her gelene böyle yapıyorsanız iyi ki sizin gibi bir akrabam yok diye dua ederdim.insanların giydiği iç çamaşırlarına karısamazsınız ister g-string giyer ister slip ister tanga yada dantelli... sizin aceleyle kurumasını beklediğini çamasırları almaları kendı çamasırlarını asmaları hoş olmamıs sizin giysilerin kuruduktan sonra onlar makıneye atmalıydı ben olsam öyle yapar sizden fikir alırdım. ayrıca bence yanlıs dusunuyorsunuz evın içinde ıslak saçla gezmeleri, dudak balmını unutması ,iç çamasır olayı falan eşinize karsı bastan cıkarmak gibi kasten yapıyor gibi soyluyorsunuz ve farkındamısınız ama onlar kuzen içiniz çok kararmıs bence

Kuzenler
bence eşinizin kuzenlerini sevmediğiniz için bu kadaar her hareketleri sizde konu oldu yoksa her gelene böyle yapıyorsanız iyi ki sizin gibi bir akrabam yok diye dua ederdim.insanların giydiği iç çamaşırlarına karısamazsınız ister g-string giyer ister slip ister tanga yada dantelli... sizin aceleyle kurumasını beklediğini çamasırları almaları kendı çamasırlarını asmaları hoş olmamıs sizin giysilerin kuruduktan sonra onlar makıneye atmalıydı ben olsam öyle yapar sizden fikir alırdım. ayrıca bence yanlıs dusunuyorsunuz evın içinde ıslak saçla gezmeleri, dudak balmını unutması ,iç çamasır olayı falan eşinize karsı bastan cıkarmak gibi kasten yapıyor gibi soyluyorsunuz ve farkındamısınız ama onlar kuzen içiniz çok kararmıs bence
Kuzenlerden biri kuzeniyle evli bu hareketleri yapan da otuz beş ysşında ve evlenmek istiyor.biz boşanacağız ya adam bingo...evli adamlarla çuktığını kensi anlattı iç çamaşırları ortalârda kafayıbticwm ya

Ahlak anlayışlarımı farklıbyni ben bekarkwn wvli adamla çıkmadım internet vasıtsıyla erkek arkadaş da bulmadım bunlrı ypan ben seğilim

benim iç çamaşırlarım beyaz ve bayağı yıpranmış bu iç çamaşırları gayet baştan çıkarıcı ve hiç kullanılmamış sanki, nasıl desem neyse anlatamadım ben derdimi, daha önce kızın yaşadıkalrını anlattığı hikayeler de eklenince ne biliyim
Sende onlardan giy kız kocanın hoşuna gider :KK31:

Ahlak anlayışlarımı farklıbyni ben bekarkwn wvli adamla çıkmadım internet vasıtsıyla erkek arkadaş da bulmadım bunlrı ypan ben seğilim
Evli adamlarla görüştüğünü neden ilk mesaja yapıştırmadınız ki. Bu kadından her şey beklenir çünkü ahlaksız. Şüpheleriniz doğru da olabilir. Eşinizle neden bozuksunuz çok merak ettim. Sizi kaale almıyorlar belli ki kikirdeyerek özür dilemişler eşiniz ciddi bi uyarı yaparsa kendilerine çekidüzen verirler. Ama adam ayrı yatıyormuş sizi gözden çıkarmış sanki.

onlar sizi yok saymamış da sanki siz orda yokmus gibi davranmışsınız. sonuçta misafirler yoldan geldiler ve daha geldikleri ilk gün anladığım kadarıyla yemeklerini bile kendileri yapmışlar. denize gidiyirlar eşlik etmiyorsunuz eve geliyorlar siz yoksunuz. evliliğiniz kötü gidiyor olabilir ama bunda onların bir kabahati yok ve zaten durumu yeni öğrenmişler. birtek çamaşır konusunda hatalılar size söylemeleri gerekirdi.

Sizin gibi bi ev sahibinin evinde 1 dakika durmazdım!! Okurken sinir bindi tepeme ne çok dantelli dantelli diye vurgulamışsınız bence bana biraz çekemiyorsunuz gibi geldi, siz misafirlerinizle hiç ilgilenmemişsiniz ki her şeylerini kendileri yapmak zorunda kalmışlar pes.

Boşanmak üzere olan bi çifte misafir kalmak doğru değil orası ayrı mesele, ama saçma sapan detaylara kapılıp evinize gelen misafirleri paylamak da hangi kültürde var bilmiyorum.

Kwşke beni anlasaydın arkadaşım
Keske... ama anlamakta zorluk çekiyorum biraz. Ben halamın çocuklarıyla, 32 yaşıma geldim, aynı yatakta bile yatarım. Kardeşim onlar benim. Iç çamaşırı görseler bakmazlar bile gözlerine sokulmadığı sürece senin eşinde görmemiş. İkidebir 35 yaşında bekar diyorsun bende bekarim henüz. Birde kahveni çayını evinde neden içmedin zaten tek kalmışsın orasinida anlamadim. Canım kızma ama senin sinirlerin bozulmuş. Sabah olsun kuzenleri tekrar kovarsın tatlı bir dille. Sen niye evini bırakıp gidiyosun. Hiçte gitmem :63:

Basta soylemeniz gereken detaylari aralarda soylemissiniz.
Kuzenler 20 yildir gorusmuyorlar, rahatsiz oldugunuz kuzen evli adamlarla iliski yasiyor, basi kapali olmalarina ragmen (denize hasemayla giriyorlar diyorsunuz cunku) evde ic camasirlarini ulu orta yerlere birakmalari fazla garip.
Zaten bas acik olsa da garip ama kapali bi insan bazi seylere daha onem verir kabulunden yola cikarak soyluyorum.
Bavulunuzu toplayip giden taraf siz olmamalisiniz bence

eşimle sıkıntılı günler geçiriyoruz...bu arada eşimin davet ettiği kuzenleri geldi, ama ne biliyim...buraya apaçık tatile gelmişler ve elektrik alamadığım tipler, biri 35 yaşlarında ve karmaşık ilişkileri var, hatta bunları bana da anlatmıştı, onaylanacak gibi değil, bekar...onların evine biz geçen sene gittiğimizde banyoda dantelli iç çamaşırı görmüştük, eşim de görmüş, hata olur dedik...burada da garip hareketleri var, ne gibi, bugün her iki dantelli sütyenini (bugün geldikleri ilk gün) yıkamış ve bizim temizlik odasında, eşim de oraya girer çıkar, ilk geldi, terlemişlerdi, banyo yaptılar doğal olarak ama ne biliyim saçları ıslak ıslak sağda solda geziyor, bugün ilk gün ve banyoda allık fırçası ve butterı vardı...kocamla aramın iyi olmadığını biliyorlar, bugün denize götürdü kocam onları, ben gitmedim, içimden gelmedi...ben deevde çamaşırları serdim ve kafeye gittim, çayımı kahvemi içtim eve geldim, benim çamaşırlarımın bir kısmını ipten almışlar çekyatın üzerine sermişler...bana saygısızlık, bayağı bir tartıştık eşimin kuzenleriyle...makinada kendi çamaşırları, büyük ihtimal onları sereceklerdi, çünkü başka yer yok, neden bunu yaptınız dedim, balkonda yemek yiyorlarmış, yemek kokusu sinmesin diyeymiş güya, o zaman hepsini neden toplamadınız, siz apaçık kendi çamaşırlarını sermek için benimkileri topladınız, bu bana küfürdür dedim, tartışma çıktı, ben çok kötü bir insamışım, bana nasıl misafir ağırlanır öğreteceklermiş, yemeklerini kendileri yapmışlar evimi süpürmüşler, e ne olmuş çamaşırları da toplamışlar.sizi bir daha burada görmek istemiyorum dedim ve otele gidin dedim, eşim onları çay içmeye çıkardı...Kızlar bir akıl verin böyle mi yapılması gerek, değerlendirmeleriniz neler, kendimi kaybettim resmen çamaşırlarımı çekyat üerinde görünce, beni yok saydılar, bir de eşimin yakın akrabaları, boşanma sürecimiz var gibi eşimle, ve bunu biliyorlardı yani söylemiştim.misafirleniz ilk günden dantelli sütyenlerini yıkıyorlar mı, ha buarada yine aynı odada dantelli sarı atlet de buldum, yine aynı kişinin sanırım
Tovbee, dantel de dantel :KK53:

Kimseye git denmez..daha nazik olup; Misafir agirlayacak psikolojide degilim kizlar lutfen anlayisli olun ve dantelli donlarınızı da sütyenlerinizi de alıp haydi yallah evlerinize denir.

" Kuzen ya o kardeş ya kardeş " yok ensest ilişki diyenler olmuş.
Herkesin hayatında kuzen kardeş gibi değil.
Ensest ilişki diyenlerde ağır saçmalamış.
Kardeş olarak buyumedikleri aile ve ortamlar var.
Herkes kendi hayat tarzına göre yorum yapıyor , ustunede azarlama moduna giriyor.
Sanki sizlerle aynı hayatı var herkesin.
Bu forumda bile akrabasiyla evli onlarca kişi var.

...

Bu eve gelen kadın misafirin evli erkeklerle birlikte olma, iliskilerindeki yanlışlıklar konu sahibini işkillendirmiş.

Ayrıca kimin evi olursa olsun ilk gün bari insan çekinir eve bu şekilde yerleşmekten.

Son düzenleme:
Tepkinizi cok abarti buldum. Peki siz onlara sordunuz mu camasiriniz var mi yikayalim mi falan diye. Misafire oncelik veririm ben boyle durumda. Ise giderken giderken giyecek kiyafetleri son gune birakmam mesela, misafir gelcek de diye kendimi hazirlar ona gore camasirini osunu busunu dusunurum. supuruyorlarmis yemek yapiyorlarmis, yardimci da oluyorlar yani. cok alakasiz bir seye patlamissiniz.

Back
X