Usenmeden tum yorumlari okudum ve inanilmaz sinirlendim gerildim yorum yapmadan gecemedim
Arkadasim senin ciddi derecede psikolojik sorunlarin var , ve destege ihtiyacin var, Hem kocani ayartmaya calistigini dusunuyorsun ki bu anlattigin sahis KUZEN ne kadar igrenc bir hayati olursa olsun kuzenine karsi kesinlikle katilmiyorum baska duygular besledigini , ikincisi 20 yildir gorusmuyoruz diyorsun ama masallah kizin tum gecmisini biliyorsun hangi arada derede ve sen nasil bir guven verdinde bu kiz sana hayat hikayesini evli insanlarla beraber oldugunu v.s. anlatti, ucuncusu madem ayarttigini dusunuyorsun o denize giderken tek neden gonderdin kendin gitmedin, evdeki dantelli sutyenden kiskaniyorsun denizdede giyecegi mayo bikini kiskanan ondanda kiskanir , surekli dantel sutyenden iccamasirindan bahsetmissin neymis efendim utu masasina sermis sen kendin diyorsun hic ilgilenmedim agirlamadim , sen kiza yikadigi camasiri nereye asacagini soylemezsen utu masasinada serer odayada serer sen evi hanimi olarak evinin kurallarini anlatmamissinki kiz napsin , ve son olarak esefle KINIYORUM....Bide utanmadan hic ilgileenmedim, kendi yemeklerini yaptilar ortaligi temizlediler diyorsun okadar ilgilenmemissinki kendi camasirlarini makinaya atmak zorunda kalmislar ve birde ustune diyorsunnki 5 kisinin hizmetciligini yapamam nasil bir zihniyet bu siz evinize gelen misafire bu tabiri kullaniyorsaniz esinizede diyorsunuzdur senin hizmetciligini yapamam diye misafir bu ya zor zamanlariniza denk gelsede asla kabul etmiyorum 5 kiside olsa 10 kiside olsa bu evde beni yok saydilar demeyi biliyorsunuz sen asil gelen misafirleri yok saymissin evde deger vermemissin ilgilenmemissin ve sen yok saydigin icin ilgilenmedigin icin evlerinde nasil davraniyorlarsa oyle davranmislar tum yorumlarini okudum takildigin ve vurguladigin konular sacma sapan ve ruh halinin cok bozuk oldugu belli sen o evliligi kurtarmak istiyorsan ilk once ciddi destek al sonrasinda kocani elde tutmaya calis bir misafire bu sekilde tabirde bulunan kimbilir esine neler yapiyordur YAZIK....
Saygisiz...