- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
Allah Allah, takıntılı herhalde...Bugun bir kavanoz zeytin getirmis yarin kahvaltiya alirsan koy diye alamicam kimseyi kahvaltiua fln dedim.
Esimde goruyor halimi.cok bencil bi insan.hergun yardima geliyo guya.ben ona hizmet ediyorum ustune.kendi kizina kiyamiyo ama.etrafinda fir dondurmek istiyorO emri vaki yapip habersiz getiriyorsa ,sende birsey hazirlama hosgeldiniz
Mutfak orada ne istiyorsaniz yapin yiyin,kusuruma bakmayin ,yetisemiyorum ,bebeklerle deyip kestirip atin ,
Yahu size yemege gelende akil yok ,
Kayinvalidenizede diyin bu gunumde boyke yapip kalbimi kirip ah alma ,bana yemin ettirme dar gununde hastaliginda elimi surmem ,donup yuzune bakmam ,
Esinize sikayet ederse,ben yirgunluktan hasta olucam her yerim kiriliyor dedim,
Oyle bisi demedim diyin ,
Sizinki gibi kv boyle davranilmayi hakkediyor
Hergun gelmene gerek yok diyin ,annemin gelemedigi zaman haber veririm sen gelirsin ,sende evinden isinden kalma gibisine iyi yaklas uzaklassin ,cok ustune gelirse tehdit et ,hic taviz verme ,misafiri lutfen kendi evinde agirla ,destek olmak boyle olur ignele yuz vermeEsimde goruyor halimi.cok bencil bi insan.hergun yardima geliyo guya.ben ona hizmet ediyorum ustune.kendi kizina kiyamiyo ama.etrafinda fir dondurmek istiyor
Cok takintili.simdi yuzune bisey desem buyuturde buyutur.pireyi deve yapar.guzel guzel anlatiyorum.cocuklarim zebil oluyo diye.karda kista ariyo kizim dolabinda ne et var yapalim aksam girumceleride cagirdim diyor.yemeksiz normal oturmaya gelmezler.sinirimden esime actim agzimi yumdum gozumu.oda bagirdi bana yarin gidip soylucem diyeAllah Allah, takıntılı herhalde...
Sinir olurum böyle şeylere, herkes kendi evine işine baksın yahu.
Dediğim gibi hala ısrar ederse, 'ben misafirimi böyle ağırlıyorum, siz çok biliyorsanız kendiniz ağırlayın' cevabını haketmiş çoktan.
Zaten biyere cikamiyorum hava soguk iki bebekle zor oluyo.okadar kendini saydirmaya ugrasiyoki.Hergun gelmene gerek yok diyin ,annemin gelemedigi zaman haber veririm sen gelirsin ,sende evinden isinden kalma gibisine iyi yaklas uzaklassin ,cok ustune gelirse tehdit et ,hic taviz verme ,misafiri lutfen kendi evinde agirla ,destek olmak boyle olur ignele yuz verme
Aslinda esiniz size soykenir gibi iyice bir bagirsa iyi olur ,hani kv degilde bu ne devamli misafir 3 cocuga mi para yetistiricem gelen misafire mi ?Zaten biyere cikamiyorum hava soguk iki bebekle zor oluyo.okadar kendini saydirmaya ugrasiyoki.
Kabul etmeyin, bu kadar basit.Cok takintili.simdi yuzune bisey desem buyuturde buyutur.pireyi deve yapar.guzel guzel anlatiyorum.cocuklarim zebil oluyo diye.karda kista ariyo kizim dolabinda ne et var yapalim aksam girumceleride cagirdim diyor.yemeksiz normal oturmaya gelmezler.sinirimden esime actim agzimi yumdum gozumu.oda bagirdi bana yarin gidip soylucem diye
Insanlarida anlamiyorum uc cocukla hala hizmet bekliyorlar.vakit bulamayipta aksama kadar yemek bile yemedigim cok oluyor.kendini dunyanin eniyisi goruyoKabul etmeyin, bu kadar basit.
Bundan sonraki ilk emrivakisinde 'o gün programım var kabul edemeyeceğim' deyiverin.
Annenizin neredeyse hergün gelmeye çalıştığını söylemişsiniz, bırakın ikizleri annenize, 1-2 saatliğine karı koca ve büyük çocuğunuz yemeğe gidin.
Ya da ne bileyim, kuaför alışveriş vs.
Her emrivakisini geri püskürtün.
Benim kendi annem bile evime çat kapı gelemez, kaldı ki birileri misafir getirecek!
Aynı zamanda şöyle yapmayı da deneyin, doğrusu da budur zaten.
Birileri size o gün için haber vermişse kabul etmeyin, uygun olduğumda çağıracağım diye belirtin.
Böylece insanlar kendi keyiflerine göre değil, ev sahibinin durumuna göre 'misafirliğe' gidildiğini öğrenir belki.
38 haftalik dogdular kuveze girmediler biri 2900 biri 2800 du insallah sende hayirlisiyla atlatirsinAy canım benim de 6,5 yaşında bir oğlum var ve ikizlere hamileyim. Yani seneye aşağı yukarı seninkilerle aynı olacaklar.
Bir kere abartmiyorsun. Misafir ağırlamak insani çok yoruyor. Ben de doktor istirahat verdiği için kimseyi alamıyorum. Hem ev temiz olacak hem ikram onca yorgunluga da güleryüz tatlı dil. Çok zor. Bak şimdiden gerilmissin gelecekler diye. Bence esin anlayışıysa ona söyle yetisemiyorum diye, o da annesiyle konuşsun. Elin boş , çocuklar büyümüş olacak ki misafir agirlayasın yoksa strese girip çocuklara patlarsin.
Bu arada bebeklerin kaç kilo, kaçıncı haftada dogdular,kuvezde kaldılar mi?
Kircaz galiba bu gidisle.cok israr emrivaki yapiyo esim konuscak bugungüzel konuşmaktan anlamayan kvnin, kalbini kırma vakti gelmiş.eşinde seni haklı görüyo
Aynn icimden gecmedi degil.alamicam kimseyi kahvaltiya fln dedim sert sert.simdi oglu konuscak bigun.yok ben iyi niyetle dedim bilmem ne bisuru sey dicek yine beni suclu yapcak oturcakZeytini getirdiginde o zeytini ativerecektin tezgahin duvarina, ben sinirledim burada nedir bu yahu, sinir olurum anlayissizliklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?