Misafir toplayan kv

Bugun bir kavanoz zeytin getirmis yarin kahvaltiya alirsan koy diye alamicam kimseyi kahvaltiua fln dedim.
Allah Allah, takıntılı herhalde...
Sinir olurum böyle şeylere, herkes kendi evine işine baksın yahu.
Dediğim gibi hala ısrar ederse, 'ben misafirimi böyle ağırlıyorum, siz çok biliyorsanız kendiniz ağırlayın' cevabını haketmiş çoktan.

Esimde goruyor halimi.cok bencil bi insan.hergun yardima geliyo guya.ben ona hizmet ediyorum ustune.kendi kizina kiyamiyo ama.etrafinda fir dondurmek istiyor

Esimde goruyor halimi.cok bencil bi insan.hergun yardima geliyo guya.ben ona hizmet ediyorum ustune.kendi kizina kiyamiyo ama.etrafinda fir dondurmek istiyor
Hergun gelmene gerek yok diyin ,annemin gelemedigi zaman haber veririm sen gelirsin ,sende evinden isinden kalma gibisine iyi yaklas uzaklassin ,cok ustune gelirse tehdit et ,hic taviz verme ,misafiri lutfen kendi evinde agirla ,destek olmak boyle olur ignele yuz verme

Cok takintili.simdi yuzune bisey desem buyuturde buyutur.pireyi deve yapar.guzel guzel anlatiyorum.cocuklarim zebil oluyo diye.karda kista ariyo kizim dolabinda ne et var yapalim aksam girumceleride cagirdim diyor.yemeksiz normal oturmaya gelmezler.sinirimden esime actim agzimi yumdum gozumu.oda bagirdi bana yarin gidip soylucem diye

Zaten biyere cikamiyorum hava soguk iki bebekle zor oluyo.okadar kendini saydirmaya ugrasiyoki.

O bi kavanoz zeytin verdiğinde sen de bi kalıp peynir verseydin al bununla sen kahvaltıya alırsın deseydin ya:))

Madem eşin halinden anlıyor ve takmamanı söylüyor ise takma,ama eşini de bu olaya karıştırıp ağzının tadını bozma.
Kayınvalidene sürekli ısrarla hayır de.Ararsa açma eve geldiğinde çocuklar durmadı açım de iki kap yemek koy da yiyelim de
Çat kapı gelen misafire çaydan fazla lükstür.hiç lükse kaçma.

Zaten biyere cikamiyorum hava soguk iki bebekle zor oluyo.okadar kendini saydirmaya ugrasiyoki.
Aslinda esiniz size soykenir gibi iyice bir bagirsa iyi olur ,hani kv degilde bu ne devamli misafir 3 cocuga mi para yetistiricem gelen misafire mi ?
Bir daha kimseyi cagirma ,agirlama diye ,gelene cay bile verme diye ,bu da bir muddet ayaklarini keser diye dusunuyorum ,sende dersin annen cagiriyor ona soyle

Kabul etmeyin, bu kadar basit.
Bundan sonraki ilk emrivakisinde 'o gün programım var kabul edemeyeceğim' deyiverin.
Annenizin neredeyse hergün gelmeye çalıştığını söylemişsiniz, bırakın ikizleri annenize, 1-2 saatliğine karı koca ve büyük çocuğunuz yemeğe gidin.
Ya da ne bileyim, kuaför alışveriş vs.
Her emrivakisini geri püskürtün.
Benim kendi annem bile evime çat kapı gelemez, kaldı ki birileri misafir getirecek!
Aynı zamanda şöyle yapmayı da deneyin, doğrusu da budur zaten.
Birileri size o gün için haber vermişse kabul etmeyin, uygun olduğumda çağıracağım diye belirtin.
Böylece insanlar kendi keyiflerine göre değil, ev sahibinin durumuna göre 'misafirliğe' gidildiğini öğrenir belki.

Insanlarida anlamiyorum uc cocukla hala hizmet bekliyorlar.vakit bulamayipta aksama kadar yemek bile yemedigim cok oluyor.kendini dunyanin eniyisi goruyo

Kendi yemek yapıp niye getirmiyor yardım öyle yapılır yada erken gelip yemek yapsın size..

Ay canım benim de 6,5 yaşında bir oğlum var ve ikizlere hamileyim. Yani seneye aşağı yukarı seninkilerle aynı olacaklar.

Bir kere abartmiyorsun. Misafir ağırlamak insani çok yoruyor. Ben de doktor istirahat verdiği için kimseyi alamıyorum. Hem ev temiz olacak hem ikram onca yorgunluga da güleryüz tatlı dil. Çok zor. Bak şimdiden gerilmissin gelecekler diye. Bence esin anlayışıysa ona söyle yetisemiyorum diye, o da annesiyle konuşsun. Elin boş , çocuklar büyümüş olacak ki misafir agirlayasın yoksa strese girip çocuklara patlarsin.

Bu arada bebeklerin kaç kilo, kaçıncı haftada dogdular,kuvezde kaldılar mi?

Istemedigini kesin bir dille belli et.

O getirdigi bir kavanoz zeytini misafirlerin onune koy, yanina da cay demle. Hadi afiyet olsun de. Sanki kahvalti sirf zeytinle oluyor da. Toplayip yemege getirdiklerine de kuruyemis cips cekirdek falan ver. Sanki yemekten haberin yokmus gibi. Kaynanan da aciz falan derse milleti yemege sen topladin niye kendi evinde doyurmadin dersin. Bi kac kere ayar ver bakalim rezil olmaktan korkup bir daha yapiyor mu.

Zeytini getirdiginde o zeytini ativerecektin tezgahin duvarina, ben sinirledim burada nedir bu yahu, sinir olurum anlayissizliklardan

38 haftalik dogdular kuveze girmediler biri 2900 biri 2800 du insallah sende hayirlisiyla atlatirsin

Zeytini getirdiginde o zeytini ativerecektin tezgahin duvarina, ben sinirledim burada nedir bu yahu, sinir olurum anlayissizliklardan
Aynn icimden gecmedi degil.alamicam kimseyi kahvaltiya fln dedim sert sert.simdi oglu konuscak bigun.yok ben iyi niyetle dedim bilmem ne bisuru sey dicek yine beni suclu yapcak oturcak

valla öyle de böyle siz suçlusunuz
makina olamadğınız için
kötü olun da suçlu olun en azından enayi yerine konulmazsınız
üstelik kusura bakmayın da 3 çocuklu eve sürekli misafir çağrılıyorsa o ailenin rızkına göz dikilmiş demektir
yok dolapta ne et var vs bunlar oğlumun parasını ben yiyeyim modları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…