Kendide yapar getirir ama bende isim bitsin biraz dinleneyim diyorum.dedigim dedik hic insani anlamiyor.hersey dort dortluk olucak.bulasik yika yemek yap hizmet et cok bunaldimAbartmıyorsun çok haklısın ama açık açık söylediğin halde anlamayan birine ne yapılabilir bilemiyorum. Akşama sizde yiyeceğiz diyip geldiği zaman yemek göremese ne yapar mesela :)
Esime diyorum bak anneni kirmak istemiyorum israr etmesin diye.insanin ruhuna yapisiyo resmen.yapmazsan suclu oluyosun.her allahin gunu bi yemek davasiBirlikte yemekleri azaltın.
Misafir ağırlamak istiyorsa kv evinde ağırlasın sen evinde ağırla annem bana yardıma gelecek deyin.
Gelmiyo zaten okadar biktimki.dogduluk gelen herkesi onun tarafindan hepsini yemekli agirladik.sonra hep kapiya kadar bulasikla kaldim uc cocuklaKesinlikle ilna olma kabul etme yoksa sonu gelmez.
Aynn alistirdim.ama artik kaldiramiyorum.guzel guzel soyledim yetisemiyorum diye.kendi dudugunu caliyo boynaSiz alıştırmışsınız baştan şimdide anlamıyor. Israr kıyamette kopsa almayın böyle yaptıkça, başka türlü kurtulamazsınız.
Benden habersiz gorumcemi flnda cagirdigi cok oluyo.ayni sehrin icinde zirta pirta yemek olmuyo.gelirsin oturur cayini kahveni icer gidersin.yemek diyince elim ayagim titriyo artik.Belki de sizden habersiz kendisi çağırdı
Aynn alistirdim.ama artik kaldiramiyorum.guzel guzel soyledim yetisemiyorum diye.kendi dudugunu caliyo boyna
Demin esime sardim.bak soyle israr etmesin benim evime karismasin cok istiyosa kendi alsin dedimMecbur bozacaksın bikaç kere, önce hayır dediginiz halde israr edip kendi dedigini yaptidemrirsa her seferinde ayni seyi yapacak ve seni dinlemeyecek.
Demin esime sardim.bak soyle israr etmesin benim evime karismasin cok istiyosa kendi alsin dedim
Bugun bir kavanoz zeytin getirmis yarin kahvaltiya alirsan koy diye alamicam kimseyi kahvaltiua fln dedim.Sizin yerinizde olsam, kahvaltıya kabul ederim ama...
Dışarıdan sipariş eder, köpük tabakla servis yapar yollarım.
Öyle emrivakiye böyle cevap verilir çünkü!
Çok biliyorsa, kendi gelsin hazırlasın, ağırlasın!
Desemde dinlemiyoki anlamiyo.mecburen esime demek zorunda kaldim.esimde alma dikkatede alma onun dedigini diyor.ama insanin sinirini oyle bozuyo.benim evime karismasin ben kimi nezaman cagircagimi bilirim dedim.Esine niye soyleniyorsun? Adam illa annemin dedigi olacak mofunda degilse bosuna adamin basini sisirmeyin. Kvye soyleyin diyeceginizi ve almayin misafir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?