Misafir toplayan kv

Kendi evi gibi davet ediyor bi bakiyorum kapida kvler gorumcemler.soylede bi durum var bize gelirken gorumceyi getirirde gorumceye gidince biz duymayiz hic kiyamaz kizina.basim sikistiginda hep kendi annemi cagiriyorum oda benle yipraniyo.ama onlari yemege daver edemiyorum zaten etsemde bana kiyamaLar bu durumumda

Evet onda o dusuncede var biraz.oglumun parasi istedigimi yaparim.parayi marayida gec tmm yedireyim icireyim gozumde yokta insani makine gibi goruyo.her hizmetini yapicaksin.okadar sogudumki ondan

Boş verin konussun dursun. Size birsey derse de ben evime ne zaman ne şekilde misafir ağırlayacağımı biliyorum . Artık Karışma dersiniz. Çok istiyorsa kendi evinde kahvaltıya mi çağırır yatiyami kendi bilir. Kadın resmen Evcilik oynuyor . Size destek olmuyor madem köstek de olmasın .

Bi gün karşınıza alın ve konuşun " Anne bak 3 çocuk var şuan evime yetişemiyorum, yardıma diye gelip sen de hizmet bekliyosun yetmiyo gibi bi de misafir misafir diye tutturuyosun, bi gün dayanamayıp patlıcam, birbirimize kötü olacaz. Ben öyle küs kavgalı olmak istemiyorum. Birbirimizi kırmayalım bana misafir al diye ısrar etme, emrivaki yemeğe misafir getirme bu görümcemler olsa bile, 3 çocukla idare etmeyi öğrendiğimde ben sizi çağırırım zaten. Çok yıprandım de. Bunu söylerken yanınızda eşiniz ve kp falan varsa onlar da olsun ki bi daha ısrar edecek olursa şahidiniz olsun patladığınızda da sizi haksız gösteremesin. Bu konuşmadan sonra tekrar misafir lafı ederse, sesinizi yükseltin Yeter anne biz ne konuştuk deyiverin.

valla bu olay şu şekilde çözülür
çağrırısa birini bin kez hayır demenize rağmen
milletin yanında rezil edeceksiniz
annenizi filan da koşturmayın yazıktır annenızın canı can değil mi ne kadar ömürleri kaldı da elalemın nankör kadınına hızmet ettırıyorsunuz
anne ben sana soylemıstım bugun mısafır agırlayamayacagım uc cocuk yetısemıyorum sana davet edelım demıstım
bizi gormek ısteyen benı davet etsın uc kucuk cocugumla bızı agırlasın dıyeceksın
bak sımdı mısafırımı agırlayamadım bu ınsanlara da ayıp oldu Allah askına bırazda sen agırlayalım senın basın rahat dıyıp
aglayıp cocuklarınızı yanınıza alıp odana gececeksıniz
bır cınnet herseyı cozer

Yuh, kafayı yedi herhalde bu kV. Ikiz ve 8 aylık ay düşünmek istemiyorum canım benimki 8 aylık ben tek çocukla ucus modundayim. Bir daha ısrar ederse anne gelip sen kahvaltı hazırlayıp toplayacaksan buyur çağır benim o kadar gücüm yok diyen. Ne anlayissiz pis insanlar bu bir de görünce ile eve yemeğe mi gelecekmis tee allahim ya tam sopalik

Hadi hepsini geçtimde
Gelen misafirler de de beyin yok heralde
Nedir yani ikisi bebek üç çocuklu kadının evinde yemek yeme merakı
Ben utanırım ya yeminle
Çok elzemse içersin çayını gidersin

Oğlum 8 aylık tek çocukla uykusuzluktan ölüyorum. Siz bir cinnet geçirin herkes bir kendine gelir. Ne demek yemekli misafir 8 aydır yemekli misafir almadım,yemeğe gelen zaten bişey hazırlama bizgetiriyoruz diyor. Alıştırmayın daha çooook başınız ağrır

Simdi kusluk oldu.suclu olanda ben oldum simdi gelin bizi istemiyor deyip oturuyodur.yeminle kimseyi agirlayacak gucum yok

Ben iki kisilik siradan yemegi yapmak icin zorlaniyorum cunku kizim ayagima yapisiyor anne anne diye.birde ikizler bi evladin daha var onlardan zaman calip islere yetismekte hic dogru degil.kendi oglunun evi olabilir ama yemekleri hizmeti yapacak olan sizsiniz.gelenlerde de anlayis yok uc cocuklu kadinin evine dogduya gitmek icin yemek sartmi cayin yanina kurabiye yapmasa yine hosgorurum.kv den cok emrivakici.sahsen benim annem bebegin var calisiyorsun diye yemege gelmez bize nadir yani.kv niye dusunmezki.hic geri adim atma istiyorsa evinde agirlasin.kus kalirsa da kalsin bu sayede belki ayip ettigini anlar.

Bizde de tam tersi.gelinizya.hanim kustu huyunu biliyorum cok uzarda uzar bu mesele.hadi ona bakmayim gidetim dedim ama esim istemedi.onunda kimi hakli gordugunu anlamiyorum cekti gitti nasil davranayim napayim bilmiyorum

Bizde de tam tersi.gelinizya.hanim kustu huyunu biliyorum cok uzarda uzar bu mesele.hadi ona bakmayim gidetim dedim ama esim istemedi.onunda kimi hakli gordugunu anlamiyorum cekti gitti nasil davranayim napayim bilmiyorum
Ya boşver kim küserse küssün
Sen bebişlerinle ilgilen gerisini sallama

Artik sinirlerim tutmuyor.kendime ayiracak vaktim yok.ev darmadagin zaten.beb durumumu anlatmaya calisiyorum oda beni istemiyora getiriyor.yetisemiyorumki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…