Kendi evi gibi davet ediyor bi bakiyorum kapida kvler gorumcemler.soylede bi durum var bize gelirken gorumceyi getirirde gorumceye gidince biz duymayiz hic kiyamaz kizina.basim sikistiginda hep kendi annemi cagiriyorum oda benle yipraniyo.ama onlari yemege daver edemiyorum zaten etsemde bana kiyamaLar bu durumumdaO getirdigi bir kavanoz zeytini misafirlerin onune koy, yanina da cay demle. Hadi afiyet olsun de. Sanki kahvalti sirf zeytinle oluyor da. Toplayip yemege getirdiklerine de kuruyemis cips cekirdek falan ver. Sanki yemekten haberin yokmus gibi. Kaynanan da aciz falan derse milleti yemege sen topladin niye kendi evinde doyurmadin dersin. Bi kac kere ayar ver bakalim rezil olmaktan korkup bir daha yapiyor mu.
Evet onda o dusuncede var biraz.oglumun parasi istedigimi yaparim.parayi marayida gec tmm yedireyim icireyim gozumde yokta insani makine gibi goruyo.her hizmetini yapicaksin.okadar sogudumki ondanvalla öyle de böyle siz suçlusunuz
makina olamadğınız için
kötü olun da suçlu olun en azından enayi yerine konulmazsınız
üstelik kusura bakmayın da 3 çocuklu eve sürekli misafir çağrılıyorsa o ailenin rızkına göz dikilmiş demektir
yok dolapta ne et var vs bunlar oğlumun parasını ben yiyeyim modları
valla bu olay şu şekilde çözülürKendi evi gibi davet ediyor bi bakiyorum kapida kvler gorumcemler.soylede bi durum var bize gelirken gorumceyi getirirde gorumceye gidince biz duymayiz hic kiyamaz kizina.basim sikistiginda hep kendi annemi cagiriyorum oda benle yipraniyo.ama onlari yemege daver edemiyorum zaten etsemde bana kiyamaLar bu durumumda
Simdi kusluk oldu.suclu olanda ben oldum simdi gelin bizi istemiyor deyip oturuyodur.yeminle kimseyi agirlayacak gucum yokYuh, kafayı yedi herhalde bu kV. Ikiz ve 8 aylık ay düşünmek istemiyorum canım benimki 8 aylık ben tek çocukla ucus modundayim. Bir daha ısrar ederse anne gelip sen kahvaltı hazırlayıp toplayacaksan buyur çağır benim o kadar gücüm yok diyen. Ne anlayissiz pis insanlar bu bir de görünce ile eve yemeğe mi gelecekmis tee allahim ya tam sopalik
Bizde de tam tersi.gelinizya.hanim kustu huyunu biliyorum cok uzarda uzar bu mesele.hadi ona bakmayim gidetim dedim ama esim istemedi.onunda kimi hakli gordugunu anlamiyorum cekti gitti nasil davranayim napayim bilmiyorumOğlum 8 aylık tek çocukla uykusuzluktan ölüyorum. Siz bir cinnet geçirin herkes bir kendine gelir. Ne demek yemekli misafir 8 aydır yemekli misafir almadım,yemeğe gelen zaten bişey hazırlama bizgetiriyoruz diyor. Alıştırmayın daha çooook başınız ağrır
Ya boşver kim küserse küssünBizde de tam tersi.gelinizya.hanim kustu huyunu biliyorum cok uzarda uzar bu mesele.hadi ona bakmayim gidetim dedim ama esim istemedi.onunda kimi hakli gordugunu anlamiyorum cekti gitti nasil davranayim napayim bilmiyorum
Artik sinirlerim tutmuyor.kendime ayiracak vaktim yok.ev darmadagin zaten.beb durumumu anlatmaya calisiyorum oda beni istemiyora getiriyor.yetisemiyorumki zatenBen iki kisilik siradan yemegi yapmak icin zorlaniyorum cunku kizim ayagima yapisiyor anne anne diye.birde ikizler bi evladin daha var onlardan zaman calip islere yetismekte hic dogru degil.kendi oglunun evi olabilir ama yemekleri hizmeti yapacak olan sizsiniz.gelenlerde de anlayis yok uc cocuklu kadinin evine dogduya gitmek icin yemek sartmi cayin yanina kurabiye yapmasa yine hosgorurum.kv den cok emrivakici.sahsen benim annem bebegin var calisiyorsun diye yemege gelmez bize nadir yani.kv niye dusunmezki.hic geri adim atma istiyorsa evinde agirlasin.
Strese giriyorum cocuklarla ilgilenmeye halim kalmiyoYa boşver kim küserse küssün
Sen bebişlerinle ilgilen gerisini sallama
GirmeStrese giriyorum cocuklarla ilgilenmeye halim kalmiyo
Kusluk olsun istemiyorum ama artik uzulmeyi kesicem galiba naparsa yapsin diycStrese giriyorum cocuklarla ilgilenmeye halim kalmiyo
Keşke benimki küsse de bir daha da barışmasak :)Kusluk olsun istemiyorum ama artik uzulmeyi kesicem galiba naparsa yapsin diyc
Kusluk sevmiyorum bole olmasin diyorum ama yuklendikce yukleniyor.simdi ayagina goturmeden hayatta gelmez cok kaprisli her zaman onun dedigi olsun istiyorBırak gelmesin. Ne istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?