Misafir toplayan kv

Kusluk sevmiyorum bole olmasin diyorum ama yuklendikce yukleniyor.simdi ayagina goturmeden hayatta gelmez cok kaprisli her zaman onun dedigi olsun istiyor
Birde ben demedim ben bisey yapmadim der seni suclu cikarir olaylarin icinden siyirir kendini

Bebeğim yokken altlı üstlü oturduk eşimin ailesiyle, misafir gelse hemen beni çağırır, yemek bulaşık falan yardıma giderdim, çat kapı gelip gidenler olurdu, ben o sıralar öğrenci olduğum için hafta sonu evde olduğumdan özellikle haftasonu illaki birileri gelirdi. Mesele misafir de değil, hizmetçi gibi davranmaları, ben iş yapmaktan gocunmam, bayram temizliğimi hem evimde hem kayınvalidemde yapardım yaşlı anne babasına baktığı için. Fakat her insanın işi gücü var hele ki çocuk olunca, okul veya çalışma hayatında bir düzen oluyor genelde fakat bebek öyle değil 2 saatte bir emzir gaz çıkar gece uyumaz, uykusuz kalırsın. Bu halde ben misafir ağırlayamam, kimsenin kaprisini de çekemem. 3 ay çok yıprandım, yok gelmiyorsunuz yok elinde birşeyle gelir akşama bunu yap sizdeyiz. Kimse gelmiyor diye üzüldüğünde ben oh be diyordum. Lohusa halimle kime ne ikram edeyim onu mu düşüneceğim ki komşudan bir tabak yemek gelse seviniyordum ilk zamanlar. Kimse aç açıkta değilse bu yemeye içmeye gelme merakını da çözemedim. Bu sebeple şuan uzaktayım ve çok mutluyum. Bir de ikizlerim var diyorsun, bu nasıl mantık ya, acil bir durum olur tamam da keyfi sırf yiyip içelim diye bebekli kadının evine gidilmemeli. Gidiyorsan da çayını kahveni içer kalkarsın. Yok yemeği yok tatlısı yok bulaşığı. İnşallah laftan anlar, anlamazsa belki uzaklaşmak gerekiyordur.

Hazir kusmus daha ne istiyorsun. Ayrica sen ona seni istemiyorum demedin ki misafir istemiyorum dedin. Kendisi bilerek seni sindirmek dedigini yaptirmak icin boyle davraniyor. Fazla ustune gitme nasilsa kendi barisacak bak buraya yaziyorum. Torunlari gormek isteyecek mecbur. Suclu olmadiginin farkinda cunku. Sakin sirf barismak icin alttan alma.

Bebekli kadın bebekli misafiri kahvaltıda Nasıl ağırlar

İkiniz için de zor

Kırklı bebeği olan da sen de sabah 9 da Nasıl hazır olacaksınız

Bir de gelen Kv ye gelsin neden Sana geliyor

Hepiniz gidin Kv hazırlasın kahvaltıyı da öğlen yemeğini de

Stresten hasta oluyorum.ama bundan sonra kesicem uzulmeyi
Hasta olsan senden çok çocuklar perişan olur
Kv büyük ihtimal işi gücü olmadığından iki laklak sohbet olsun diye sana misafir çağırıyor keyfe keder.Milletin keyfi için çoluğu çocuğu perişan etme.
Sen haklısın.
Bunu düşün stres yapma

Böyle kvye uzak ol soğuk ol. Kusse de takma kafana. Anne torunlarını düsun onlarla ilgilenmiyorum. Çocuklarının hakkına giriyorsun dersin usterlerse bunların kafası gelin eşittir hizmetci

O zaman misafir geldiğinde hiçbir hazırlık yapma abla, geldikleri zaman servis mervis de yapma. Sorulduğu zaman yetişemedim işim var de. O çağırıyorsa ikramı da servisi de yapacak. belki terbiyesizlik der ama onun yaptığı terbiyesizlik. ben böyle yapardım.

Pazar gunu geldiler bi yarim saat oturup gittiler.kv biraz tripli soguk duruyor.kpederle sohbet ettik.ogunden sonra yine yok bende gitmedim.hic gidesjmde gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…