Misafir varken kızımın davranışları

Valla mesajınızı okuyunca kendim yazdım sandım bidaha okudum :) Benimde iki oğlum var büyük oğlum 5 yaşında aynen misafir gelince kontrolü tamamen kaybediyoruz eşimde bende inanamiyoruz davranışlarına, oysa hergün parka bahçeye çıkarıyorum akranlarıyla bolca zaman geçirsin diye ama eve biri gelince biseyler oluyor çocuğa o anki ortamın serbestliginden faydalanıp yapılamayacak herşeyi yapıyor ikinci sorunumuz ise ben telefonla konuşurken bana dünyayı dar ediyor kardeşinin üstünden zor ayırıyorum ki normalde hiç yapmaz ne konuştuğumu ne anlatıldığını hiç anlamadan kapatıyorum telefonu ağlıyorum bazen sinirden, güzelce anlatıyorum tamam annecim diyor sonra yine aynı bilmiyorum gerçekten her bakımdan çok hassas olmaya hep onu anlamaya çalışıyorum ama gücüm bitti gibi hissediyorum oysa artık büyüdüler laftan sözden anlamaları gerekiyor sanki büyüdükçe geriye gidiyor herşey anlam veremiyorum

Daha önce bir konu açılmıştı kızının kıyafet yüzünden inat ettiğini, eşinin de gelip çocuğa vurduğunu yazan üye bu mu?
Konularına bakmak istemiyorum. bu o değildir umarım..
O konu bana aitti sevgili Ömergry
Yalnız hafizaniza hayran kaldım doğrusu.
Belli ki konum epey bir yer etmiş hafizaniza.
Madem öyle belirteyim:biz ebeveynligimizle ilgili o hatalı kisimlari hallettik,eşim de ben de artık daha sabırlıyiz.
Çok şükür kızımız da artık daha mutlu ve uyumlu bir çocuk.
Sevgilerimle...

dayak cennetten cikmadir, vurmaniz olmamis denmis bi milyon kez, hic anlamadim. bizimde sucumuz oldugunda ve soz dinlemedigimizde bi terlik firlatilirdi veya annemiz bi cimcik atardi kolumuza, odumuz patlar bidaha yapacak olurken iki kez dusunurduk. ‘dayak’ cok farkli bisey ama canini cok yakmadan kolunu sikmak, poposuna/koluna bitane yavastan vurmak burda abartildigi gibi öcü bisey degil bence. arkadas herkes piskolog pedagog nasil biseyse bu devir.

cesaretinize hayran kaldım. Ama katıldığım pek söylenemez yinede tebrikler:)

cesaretinize hayran kaldım. Ama katıldığım pek söylenemez yinede tebrikler:)
linc ediyolar dimi bazen ahah bazen ozellikle provoke etmek keyifli oluyo burdaki hanimlari. ama bu konuda gercekten fikrim bu, gayette her yerde savunurum. correcting slap der ingilizler buna.

Sevindim sizin adınıza.. Sabrınız daim olsun..

Valla ben çok dayak yedim kardeşlerim de annemin özel dayak sopası bile vardı .Töbe :))) tabi ki dayak çözüm değil ben asla vuramam çocuklara kendimi biliyorum fakat biz de öyle bir kuduruyorduk ki şimdi düşününce annem nasıl çıldırmamış hayret ediyorum her gün deil her saat başı bir olay o kadar dayak yememe rağmen annemi çok seviyorum ve bizim için yaptığı fedakarlıkların da asla hakkını ödeyemem dövmeyin çocuklarınızı yani dövmemeye çalışın en azından :)

kadını linç etmişsiniz arkadaşlar ayıp olmuş sanki, burda kaçımızın annesi "evet şimdi ceza paspasında duracaksın mola süren başladı" ya da "evet canım kızım biz seninle ne konuşmuştuk..." tadında davrandı? Benim annem okumuş etmiş insan onun sabrını aşırı zorladığımda ben de bi çimdik ya da hafif bi dokunuş yemişimdir. şamaroğlanına çevirmeyi kastetmiyorum. Konu sahibesi de istemsizce yapmış üzülmüş linç etmek nedir? herkesin türlü dertleri türlü sıkıntıları var bazen insan toleransını yükseltemiyor. Çocuğum yok ama olsa da linç etmezdim anneyi.

Aslında sınırları cizebilmek gerekli ama cocuklar arada cozutuyor
Ne yaparsan yap
vurmak dışında farklı cezalar verebilirdin aslinda
İşte bir hafta parka çıkarmamak markete goturmemek odasıni kendisine toplatmak bir daha o arkadaşını çağırmayacagini söylemek gibi gibi

Hiç aman ona nasil kızarsin o bir melek diyemeyecegim

Burada çocuk her seyden önemli ona yüz ifadesiyle bile kizmamamiz gerekir diyenler ciddi misiniz

Çocukegemen ailelerden oluyorsunuz farkında mısınız

Bizim nesil kötü yeni nesil çok mu iyi

Hani şu avm tepelerinde oyuncak almadığı için babasını tekmeleyen
dolmuşta kendisi yerinden kaldırılıp yaşlı amcaya yer verildiği için adama tüküren
Hiç bir disiplin ve ahlak kuralı öğrenmemis arkadaşlarınin özel yerlerinin fotoğrafını cekip internete koyan yeni nesil mi çok muhteşem Allah aşkına

Benim kızım da 5 yaşında
Telefonla konuşunca ne anlattım ne dinledim hiç bilmiyorum
Başka odaya geçiyorum yine olmuyor
Onu bırak eşimle iki dkk konuşamıyoruz bir konuyu
Bir başlıyor konuşmaya makineli tüfek gibi dkk da 50 soru
Normal de de çok dağınık bir çocuk ama bir misafir gelsin ev savaş alanı gibi asla oyuncak toplamak istemez
Okula da gitmek istemiyor
Benimle evde oynamak daha eğlenceliymiş
İşin tuhafı ben çalışıyorum akşamdan akşama oynuyorduk onu da bıraktım ama yine de gitmek istemiyor
Rahat hareket edemediği için sevmedi okulu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…