Evet vurmak olmadı farkındayım ama gözüm döndüVurmanız olmamış. Keşke misafir gelmeden önce kuralları konuşsaydınız.
Gittikten sonra kurallara uymadıkları için ceza verebilirdiniz. Dağıtttıklarını kendi toplama, bu arkadaşını bir süre eve davet edememe gibi.
Evi o hale getirirlerken de müdahale etmeliydiniz. Onlara oyun kurup göz önünde oynatma gibi
+100Vurmanız olmamış. Keşke misafir gelmeden önce kuralları konuşsaydınız.
Gittikten sonra kurallara uymadıkları için ceza verebilirdiniz. Dağıtttıklarını kendi toplama, bu arkadaşını bir süre eve davet edememe gibi.
Evi o hale getirirlerken de müdahale etmeliydiniz. Onlara oyun kurup göz önünde oynatma gibi
Psikolojik bir sıkıntısı mı var acabalar kızımın anlayamadımKendi cocukluguma dondum ve bence kiziniz o arkadasina kendini ispatlamaya calismis. Ben evde ozgurum her istedigimi yaparim kural tanimam havasina girip en pahali oyuncagini ona vererek de onun gozune girmeye calismis.
Psikolojik sorunu degil de. Eger o gelen arkadasi okulda baskin bir karaktarse ve kiziniz onu kendisinden ustun goruyorsa kendini ina onaylatmak kabul görmek istemis.Psikolojik bir sıkıntısı mı var acabalar kızımın anlayamadım
Küçükken bizde yaramazlık yapardık
Ama bizim annelerimiz böyle anlatmazdı ki
Ben herşeyi anlatıyorum
İşine gelince büyük insan gibi herşeyi anlıyor
Hanım efendinasıl vurabildiniz ya elleriniz kırılsın diycem de olmayacak
çocuğa kuralları öğretecek olan sizsiniz o suçlu değil daha 6 yaşında
çocuk mutlu olmuş ne yapacağını şaşırmış vurmak yerine bundan sonra nasıl davranması gerektiğini anlatmak daha mantıklı olabilirdi
nasıl vurabildiniz ya elleriniz kırılsın diycem de olmayacak
çocuğa kuralları öğretecek olan sizsiniz o suçlu değil daha 6 yaşında
çocuk mutlu olmuş ne yapacağını şaşırmış vurmak yerine bundan sonra nasıl davranması gerektiğini anlatmak daha mantıklı olabilirdi
gerçekten ne kadar saçma bi yorum ellerin kırılsın dicemde bu nasıl bi kelime ya anne yardım istiyor sizi duyanda kadın kızını öldüresiye dövdü sanar her olumsuz giden evliligin altına boşan yazan kadınlar gibi hey allahım
Evet vurmak olmadı farkındayım ama gözüm döndü
Kızıma toplattırdım ama geç saat olduğu için o yattı
Geri kalanını ben topladım
Gelmeden önce de tembih ettim
Yaramazlık yapma diye
Tamam dedi
Misafir varken de misafirle ilgilenmekten kızımla uğraşamıyorum
Aklı başında olması gereken yaş
Tamam dağınıklık olur
Odasındaki oyuncaklar için dağıtın toplarız dedim
Ama yastık keseceği
Bıçak alıcağı
Yatak odasını karıştıracağı
Aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?