Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of ya yine o zaman eski konuları mı hatmedeceğiz her şüpheli üyede vay anam vay gidip bakayım şunun konularınakonu sahibinin gerçek üyeliğiyle ilgili açtığı konulara bir bakın da sonra gelin bu kadını savunun!
şimdi hepsine baktım bunlar karı koca bu çocuk doğduğundan beri sürekli kavga halindeler birbirlerine saygısı sevgisi kalmayan çocuğun yanında deli gibi kavga eden hatta çocuklarına bile bağıran tipler ve bunlara sürekli maruz kalan bir çocuk düşünün.
bence çocuk yine gayet iyi ve normal tepkiler veriyor.
Galiba o uyeDaha önce bir konu açılmıştı kızının kıyafet yüzünden inat ettiğini, eşinin de gelip çocuğa vurduğunu yazan üye bu mu?
Konularına bakmak istemiyorum. bu o değildir umarım..
of ya yine o zaman eski konuları mı hatmedeceğiz her şüpheli üyede vay anam vay gidip bakayım şunun konularına![]()
Ay bide hamile kalmaya calisiyormus
Yahu bir tanesine bakamiyorsunuz yazik bari ikinciyi yapmayin
Keske ehliyet verilse cocuk sahibi olmayi hak etmeyenler olamasa
kocası da manyakmış ya bununbak bak sonra gel konuşalım baya konusu var![]()
Ay bide hamile kalmaya calisiyormus
Yahu bir tanesine bakamiyorsunuz yazik bari ikinciyi yapmayin
Keske ehliyet verilse cocuk sahibi olmayi hak etmeyenler olamasa
kocası da manyakmış ya bunun![]()
Anlamak mumkun mu?gerçekten mi ya?
1 tanesine tahammülün yok, ikinciyi neden yapıyorsun
o zaman pitikaremitikareciğim özür dilerim hadi hep beraber topyekun ellerin kırılsın üye diyelim valla derimkarı koca tencere kapak misali çok tatlılar :)
o zaman pitikaremitikareciğim özür dilerim hadi hep beraber topyekun ellerin kırılsın üye diyelim valla derim![]()
Keske kalsaBöyle bir ehliyet şartı olsa ülke nüfusu İsveç kadar kalır Milana :)
Anlamak mumkun mu?
Cildiriyorum boyle konulari okudukca
Şiddeti kimse desteklemiyor çarpıtmayın bence ,burda anne zaten attığı tokatın pişmanlığını yaşamış bu saatten sonrakonu sahibi gibi (kendi isteği doğrultusunda kaçak mesaj yazmamak adına) ellerin kırılsın demeye lüzum yok ,konu sahibinin de rica ettiği üzere öneri sunmamız gerekir ki evladına nasıl davranmalı ne yapmalı ...burası kişilerin anneliklerin ölçüldüğü bir platform değil o kişilere doğru yolların gösterildiği bir yer olmalıdır bana göre.
Galiba o uye
Actigi tonlarca konu var bi ton da uyeligi varmis