Misafir varken kızımın davranışları

Kullanım şeklinize bağlı, şu şu kelimeler yasak diyemem çünkü kelimeyi nasıl kullandığınız önemli, örnek verdiğiniz kelimeden gidelim "oha patrona bak abartmış resmen" demek uyarı alma sebebi değilken "oha yavaş gel" demek uyarı almaya neden olur, anlatabildim miHoppa
Mine buradaki herkes kraliyet ailesinden hiç oha falan demez birkere:KK19::rolleyes:

konu sahibinin gerçek üyeliğiyle ilgili açtığı konulara bir bakın da sonra gelin bu kadını savunun!

şimdi hepsine baktım bunlar karı koca bu çocuk doğduğundan beri sürekli kavga halindeler birbirlerine saygısı sevgisi kalmayan çocuğun yanında deli gibi kavga eden hatta çocuklarına bile bağıran tipler ve bunlara sürekli maruz kalan bir çocuk düşünün.

bence çocuk yine gayet iyi ve normal tepkiler veriyor.

Evet eski konularına baktım çok daha üzüldüm. Ananesinde kalıyormuş almaya gittiklerinde imdat diye bağırıyormuş. Neler yaşıyor yazık yavrucak, ve her yorumunda “terbiye vermek” ten bahşediyor . Ne zannediyor çocuk yetiştirmeyi anlamadım

gerçekten ne kadar saçma bi yorum ellerin kırılsın dicemde bu nasıl bi kelime ya anne yardım istiyor sizi duyanda kadın kızını öldüresiye dövdü sanar her olumsuz giden evliligin altına boşan yazan kadınlar gibi hey allahım
Nasıl sacmalanirin tanımı işte o yorum. Abartmayı öyle seviyorkı bazı üyeler. Tokat attı die elleriniz kırılsın diyecekmiş. bazı yorumlara gerçekten inanamıyorum

Birilerinin yaninda yuz bulma yaşı tam.. Sınırları aşmaması adına kurallar koyup kucuk cezalarin verilmesi gerektigi bi donem.. Cok kucuk bi yas degil değil zira..
Bence bu davranışların altindaki nedeni arastirin, kendini arkadasina ispat etmeye mi calisiyor, dikkat cekmek mi istiyor, lider izlenimi vermek mi istiyor, bunlara bakın..
Tokat olayı kötü olmuş, siz de pisman olmussunuz zaten ama zivanadan cikmissinizdir diye tahmin ediyorum, ben de bi keresinde annemi cildirtmistim o yaslarda, tokadi yemistim, kadin %100 hakliydi delirmekte.. Vurmak dogrudur demiyorum ama hani insanlik hali, insan hatasi olmuş olabilir.. Bi daha tekrarlamamaya calisin, cunku siddet bi seyi cozmez, kizinizla iliskinizi zedeler sadece..

Kocanız size 6 yıl emek versin sonra 1 tokat atsın. "Ok olur böyle şeyler sıkmayalım canımızı" mı dersiniz?
Hayır ne alakasi var. Ben olur böyle şeyler demiyorum zaten. Her konu açana beddua ediyoruz hakarete varan laflar söylüyoruz diyorum. Yani nasil davranması gerektiğiyle ilgili yardımcı olmak bu sitenin amacına uygun davranmak olur. Vurması normal değil ama vurmuş olsada hala o çocuğun annesi bugünde annelik yapan kişi o. Ustelik hatasının farkında.

Hayır ne alakasi var. Ben olur böyle şeyler demiyorum zaten. Her konu açana beddua ediyoruz hakarete varan laflar söylüyoruz diyorum. Yani nasil davranması gerektiğiyle ilgili yardımcı olmak bu sitenin amacına uygun davranmak olur. Vurması normal değil ama vurmuş olsada hala o çocuğun annesi bugünde annelik yapan kişi o. Ustelik hatasının farkında.
Hatasinin farkinda falan degil , eski konularina bakarsaniz gorursunuz , cocuk imdat diyerek kaciyormus kocasindan da annesinden de , kimbilir neler yasiyor o cocuk
Eski konulari gozukmesin diye yeni uyelik almis , kazen yakalamis sagolsun

6 yaş kız çocugu için olgun davranışlar beklenecek bir yaş değil, benım kızım 10 yaşında henuz 1 yıldır falan benım uyarılarımı tam olarak ciddiye alıp uyguluyor, bence beklentınız çocugun yaşından daha büyük, psikologluk bir durum da göremedim ben, arkadasları gelınce daha cılgın davranıslar sergıleyıp şımarık davranabılıyorlar, siz epey yükselmişsiniz, bence kendi tepkilerinizi acilen gözden geçirin....

Küçükken ben annemden dayak yedim cogunu da hatırlıyorum hatta çocuklar hatirlamaz denilen yaslari da hatırlıyorum. Siddet gördüm demeye dilim varmiyor. (Annemle şu anda çok güzel bir ilişkimiz var ) ama malesef insanın içinde kalıyor gerçekten. Anne olmadan önce ben cocuguma hiç vurmayacagim diye söz vermiştim kendime. Şimdi 2 yaşında bir çocuğum var bazen gerçekten çok bunaliyorum ama vurmak aklıma bile gelmez. Biliyorum eğer (allah korusun) el kaldirirsam kendimi affedemem. Ve en önemlisi benim düşüncem insanlar çocuklarına kendi psikolojisi kötü olduğu zamanlar şiddet uyguluyor. Yoksa mantıklı düşünen hiç bir insan küçücük çocuğa el kaldiramaz

Çocuklara ufacık bi azara bile bu kadar tepki gösterilnce aklıma gulse birselin şu yazısı geliyor hep. Sıralamayı yanlış koymuş olablrm ama okumanızı tavsiye ederim :) bayiliorm bu kadına

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-16-19-26-52.webp
    Screenshot_2018-04-16-19-26-52.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 135
  • Screenshot_2018-04-16-19-26-47.webp
    Screenshot_2018-04-16-19-26-47.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 135
  • Screenshot_2018-04-16-19-26-42.webp
    Screenshot_2018-04-16-19-26-42.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 126
Konuyla ne alakası var anlayamadım. Konu sahibi azarlamamış vurmuş kızına.
En ufak bı azara bile kiziliyor burda dedim farkındaysanız. Yazıda gayet açıklayıcı ve konuylada bağlantılı bence aslında çocukların eskiden bizler nasıl büyütlduysek öyle buyutulmesı gerektiğini vurgulayan şahane bi yazı. Şimdilerde anneleri görüyorm aman pskolojisi aman susu aman busu çocuk resmen kendini evin reisı ilan etmiş durumda söz geçmiyor. Ben suanki cogu annenin çocuk yetistirme şeklini begenmiorm. Benim gibi dusunmeyenlerin düşüncelerinede saygı duyuyorum

En ufak bı azara bile kiziliyor burda dedim farkındaysanız. Yazıda gayet açıklayıcı ve konuylada bağlantılı bence aslında çocukların eskiden bizler nasıl büyütlduysek öyle buyutulmesı gerektiğini vurgulayan şahane bi yazı. Şimdilerde anneleri görüyorm aman pskolojisi aman susu aman busu çocuk resmen kendini evin reisı ilan etmiş durumda söz geçmiyor. Ben suanki cogu annenin çocuk yetistirme şeklini begenmiorm. Benim gibi dusunmeyenlerin düşüncelerinede saygı duyuyorum

Bu düşünce evlat sahibi olduktan sonra değişiyor.
Hayatınızın en kıymetli varlığına vurma fikri korkunç!
Azarlamak da dahil.
Konusarak anlatarak çözülebilecek seyler var yani hayatta...
Ki malum dayak bir terbiye sekli degildir/olmamalidir.

Tokat, ufak bir azarlama mi? Tamam o zaman arkadasiniz ile anlasamadigin da size tokat atsin. Ögretmen iyi dinlemiyorsun diye bir fiske atsin,.. Esin yemegi begenmediginde size vursun. Ne olacak, normal ya!!

Ve ben bu yaziya asla katilmiyorum. Eskiler cocuklarini daima dogru büyütmüyordu. O yedigim dayaklar, azarlamalar, baska cocuklar ile karsilastirmalar,..bende travma yaratti.

Istediginiz kadar inkar edin, pedagoji denilen birsey var. Ergenler kendini mutsuz his edebilir. Bunun adi hormon ve ergenliktir. Disleksi ve hiperaktif olayi gercektir. Bunu inkar etmek sadece cocuklari sonra sokmaktan baska birsey degil.

Ha elbette cocuga sinirsiz özgürlük verilmez. Uygun bir sekilde cezalandirilir fakat bu ceza asla siddet olamaz. Siz sanirim cocugunuzu vuruyorsunuz. Lütfen kendinizi hakli cikirmak yerine bu konuda farkli makaleler okuyun. Emin olan tokat atmadan da gayet iyi bir sekilde cocuga disiplini ögretebilirsiniz.

Yorgunluğun arkasına sığınman hiç olmamış. Yoruluyorsan yapma,çocuk yalvardı mı sana temizlik yap misafir çağır yorul diye. En sonda demişsiniz ya hani bence çokta haksız değilsiniz.

Tokat, ufak bir azarlama mi? Tamam o zaman arkadasiniz ile anlasamadigin da size tokat atsin. Ögretmen iyi dinlemiyorsun diye bir fiske atsin,.. Esin yemegi begenmediginde size vursun. Ne olacak, normal ya!!

Ve ben bu yaziya asla katilmiyorum. Eskiler cocuklarini daima dogru büyütmüyordu. O yedigim dayaklar, azarlamalar, baska cocuklar ile karsilastirmalar,..bende travma yaratti.

Istediginiz kadar inkar edin, pedagoji denilen birsey var. Ergenler kendini mutsuz his edebilir. Bunun adi hormon ve ergenliktir. Disleksi ve hiperaktif olayi gercektir. Bunu inkar etmek sadece cocuklari sonra sokmaktan baska birsey degil.

Ha elbette cocuga sinirsiz özgürlük verilmez. Uygun bir sekilde cezalandirilir fakat bu ceza asla siddet olamaz. Siz sanirim cocugunuzu vuruyorsunuz. Lütfen kendinizi hakli cikirmak yerine bu konuda farkli makaleler okuyun. Emin olan tokat atmadan da gayet iyi bir sekilde cocuga disiplini ögretebilirsiniz.
Cevabiniza tamamen katiliyorum :KK200::KK200: ben de cevap yazmaya calisiyordum ama oğlum yazmama bir türlü izin vermedi:KK52:

Back
X