Misafir ve yemek ....

ohhooo! Bi hafta her gün yemek mi yapılır misafire
?neyse ... :/ karışmayayım!

Yoo sadece paranoyak olma yolunda ilerliyorum sanırım.

Yıllardır kendimi potansiyel romatizma hastası adayı olarak görürdüm yıllardır eklem ağrılarından dolayı, testlerde romatizma faktörü çıkmadı D vit eksikliği çıktı. Sen dediğin zaman baktım da demir ve çinko eksikliği de yaparmış.

Uygun bir zamanda baktıracağım da şimdi doğal yoldan almaya çalışıyorum.

Canım sadece dizlerinde ağrı falan varsa, bacak bacak üzerine atma, yerleri diz üzerinde silme. Benimde çok ağrırdı farkettim ki böyle şeylere dikkat edince ağrımıyor. Bir de dizlerdeki sıvı zamanla azalırsa, Allah korusun, o çok kötü, o yüzden özellikle diz kapaklarına yüklenmemek lazım. O sıvıyı besleyen tek şeyde yumurta beyazı diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum.

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var, henüz 1 aylık evliyim akşama ilk misafirim gelecek çaya, acaba ne yapmalıyım önerisi olan yardım edebilir mi acaba?

ayrıca şunu da belirteyim çalışan bir bayanım zaman almayan şeyler olması benim için önemli :)

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var, henüz 1 aylık evliyim akşama ilk misafirim gelecek çaya, acaba ne yapmalıyım önerisi olan yardım edebilir mi acaba?
süzme mercimek çorbası,fırında tavuk patates Yada köfte patates,pirinç pilavı,bir çeşit zeytinyağlı( fasulye,bamya,börülce,barbunya,yaprak sarma yada biber dolması gibi) bir çeşit börek tepsi böreği gibi tatlıyıda hazır alabilirsin.Semizotlu salata ve patlıcan salatası.

Teşekkür ederim öneriniz için ancak yemeğe değil akşam çaya geleceklerdi:) atlattım sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…