Misafir

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
Kızlar ben evleneli 1ay 11gun oldu bugun bu dördüncü yatılı misafirimin gelmesi esimin ailesi geliyor ve 3 4gun kaliyolar tabiki gelsinler kalsinlar ama cok sık oldu sanki bu ara bilmiyorum esim üzülmesin diye biseyde demiyorum elimden geldigi kadar agirlamaya çalışıyorum ama bugun sabah telefon geldi e biz size geliyoruz evlilige henuz alisamadm sağlık sorunlarım var kum döküyorum psikolojimde fevkalade degil ben mi büyütuyorum ?

1.4 ayda 4. kez yatılı misafir mi? Çok çok fazla bence.
4ü de eşinizin ailesi mi?

Beni degil ogullarını aramışlar zaten hep öyle yapıyorlar oda bana sormadan gelin demiş

Beni degil ogullarını aramışlar zaten hep öyle yapıyorlar oda bana sormadan gelin demiş

bunu baz alarak eşinle konuşmalısın. biz artık ikimiz bir aileyiz. birbirimize sormadan evimize misafir özellikle de yatılı misafir davet etmemeliyiz. senin ailenin başımın üzerinde yeri var ama biraz da birbirimize alışalım bir süre minvalinden güzelce, biraz işveli cilveli, ailesini överek, kendi rahatsızlığından dem vurarak felan bi konuşma yap derim.

Teşekkür ederim

Bu kadar sabırlı olmanıza ne gerek var?

Önce eşinize size sormadan nasıl kabul edebildiğini sorun, sonra durumunuzu anlatıp iptal etmesini isteyin, son olarak bir daha emri vaki yapmaması söyleyin.

Baştan tavrını belli et bence eşin de mutlu olduğunu düşünebilir misafir geldikçe.Alıştırma nasıl başlarsa öyle gider mesafeni koru.Muhabbet arasında sıkça yeni evli olduğunuzu ama evliliğin henüz misafir ve temizlikten ibaret olduğunu dile getir insan olan anlar.(anlamayan anlamıyo ya da anlamazdan geliyo benim de başımda var biliyorum neyse..) evde misafir varken kocanı sıkıştır göster ama elletme misafir varken olmaz utanırım daha alışamadım heycanım kaçtı falan de gitmeleri için sabırsızlansın biraz.bende işe yaramıyo ben yapamıyorum belki sende yarar

benim iş çıkışı eve gitmem 1.5 saati buluyor, bu insanlar 1 saatlik yolu idip gelemiyor mu ki 3 gün kalıyorlar?
eşiniz hiç rahatsız olmuyor mu, yeni evlisiniz yani

Misafiri sevmem yatiliyi hiç sevmez suyunu cikar andan da nefret ederim.sürat yapsanız ama sadece onların anlayabileceği şekilde kendinizi suçlu durumuna dusurmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…