- Konu Sahibi Blackcat95
-
Aslında cok canım sıkıldı belki benim bi programim var ama umursayan yokki
Kızlar ben evleneli 1ay 11gun oldu bugun bu dördüncü yatılı misafirimin gelmesi esimin ailesi geliyor ve 3 4gun kaliyolar tabiki gelsinler kalsinlar ama cok sık oldu sanki bu ara bilmiyorum esim üzülmesin diye biseyde demiyorum elimden geldigi kadar agirlamaya çalışıyorum ama bugun sabah telefon geldi e biz size geliyoruz evlilige henuz alisamadm sağlık sorunlarım var kum döküyorum psikolojimde fevkalade degil ben mi büyütuyorum ?
Kızlar ben evleneli 1ay 11gun oldu bugun bu dördüncü yatılı misafirimin gelmesi esimin ailesi geliyor ve 3 4gun kaliyolar tabiki gelsinler kalsinlar ama cok sık oldu sanki bu ara bilmiyorum esim üzülmesin diye biseyde demiyorum elimden geldigi kadar agirlamaya çalışıyorum ama bugun sabah telefon geldi e biz size geliyoruz evlilige henuz alisamadm sağlık sorunlarım var kum döküyorum psikolojimde fevkalade degil ben mi büyütuyorum ?
Beni degil ogullarını aramışlar zaten hep öyle yapıyorlar oda bana sormadan gelin demiş
Simdi konuştum eşimle bana sormadan niye kabul ettin dedim sabahtan bekliyorum busaat oldu ben araynca aksam gelcez diyolar dedim nasil konusuyosun sen seni doverim dedi tartistk kapattk
Ah canım ya en güzel yaşını heba ettiğine değer mi...
Büro yönetimi ve yönetici Asistanlığı okudumAh canım ya en güzel yaşını heba ettiğine değer mi...
Okudun mu eğitim iş ?
Döverim mi dedi !!!!! Hadsizs bak sen ya. Valla bende karadenizde yaşıyorum eşimin ailesi 1.5 saat uzaklıkta . İkimizde çalışıyoruz valla 2 ayda bir ziyarete gidiyorum kimse kusura bakmasın eşek gibi çalışıp bide zırtt pırt ziyarete gidemem zaten bir haftasonum var temizlik mi yapayım kocama mı zaman ayırayım yoksa ziyaret mi ? Sizinki çok zor bir durum yani. Bide bu kdar şeye rağmen o size döverim diyorsa yuh yani. Tehlike çanları çok erken çalmaya başlamış sanki..Simdi konuştum eşimle bana sormadan niye kabul ettin dedim sabahtan bekliyorum busaat oldu ben araynca aksam gelcez diyolar dedim nasil konusuyosun sen seni doverim dedi tartistk kapattk
Tebrikler bir okuzle evlenmissiniz.Simdi konuştum eşimle bana sormadan niye kabul ettin dedim sabahtan bekliyorum busaat oldu ben araynca aksam gelcez diyolar dedim nasil konusuyosun sen seni doverim dedi tartistk kapattk
Eski konularına bakma ihtiyacı hissettim kendimde nedense. Ve bir konusunda adet oldu diye üzülmüş hamile olmadığı için çok ilginç...Tebrikler bir okuzle evlenmissiniz.
Hemen bu okuzden çocuk yapmalisiniz o muhteşem genleri evrene yayilmali hemen yapın çocuk.
Benim esimden yana tek sıkıntım bh konu çok şükür ve 7senedr tanıyorum esimiEski konularına bakma ihtiyacı hissettim kendimde nedense. Ve bir konusunda adet oldu diye üzülmüş hamile olmadığı için çok ilginç...
Seni döverim demesi sıkıntı değil mi?Benim esimden yana tek sıkıntım bh konu çok şükür ve 7senedr tanıyorum esimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?