Misafir

Bi de rahatsızsın yani misafirin sırası mı? Şu eş tarafının arayıp erkeğe haber vermesine sinir oluyorum. İlgilenecek olan hazırlık yapacak olan bayan sonuçta. Benim o kadar uğraştığım misafir konusunda ortak karar alalım diye anlaştığım kocamın bile huyunu değiştirdiler. Adam önceden bi konuşayım da müsait olunca gelin filan derdi. Adama sürekli laf soktular biz yabancı mıyız yemeye içmeye mi geliyoruz bi ayak üstü geliriz filan diye. Pes etti adam. Anlamıyolar işte dedi pes etti.

Yatili misafir hic agirlamadik. Cok sukur yok ailemizde " fransadan/ almanyadan akrabalar". Ilerde evlenince ve esimin ailesi gilde boyle yatili matili isterse baya zorlanirim ben. Misafir gunu birlik olur. Baskasi sacma ve ev sahibine agirlik demek.
En dogru sekilde soylemen lazim esine.
Daha 1 aylik evlisiniz naziniz gecer, cilveyle soyleyin. " ozel bi gece ayarlamistim bizim icin, iptal olmasi gerek simdi..." de. Belkide annesi gili iptal eder. Onu etmezsede bidahakine size danisir gelin demeden once.

bunlar oğullarını evlendirmelerinin sebebi sizin evi otel gibi kullanmak ve seni otel çalışanı olarak görmek...yeni evlisiniz ne işleri var...kov gitsin ...bu çok sevdiğim sözcüktür....ben de senin gibiyim...ben 25 yıldır aynıyım kapıdan kovarım bacadan girerler bacadan kovarım kapıdan girerler...öyle yüzsüzler ki...

Birseyler bahane etseniz. Hatta bunu esiniz soylesin.

Abartan siz deģilsiniz. Zaten ne kaldı ki 1 aylık evlisiniz 4 kez 3-4 günlüğüne gelmişler sanırım eşinizle başbaşa kaldığınız süre daha az.

Eşinizle konuşun rahatsız olduģunuzu annesigil aradığında artık gelin demek yerine bizim planımız var eşim rahatsız falan desin. Önce eşinizle konuşun yoksa bu işin ardı arkası kesilmeyecek gibi.

Bu arada geçmiş olsun.

Tavrını koy "ben misafiri severim ama 1 ayda biraz fazla olmadi mi?"Hep bu şekilde mi olacak de bakalım ne diyecek böyle alıştırırsan hep böyle gidecek yıllar sonra sende benim gibi kafanı duvara vuracaksin ilgisizlikten kendini sabahlara kadar KK da bulacaksın haberin ola!

Bizimde ilk sene rahattik.cocugum oldu.3 saatlik yoldan haber vermeden geliyorlar.bir de surpriz diyorlar...cocuk yasinda bile degil.her ay rutine bagladilar
O zaman yabanci da hissediyorsun
Sonra artik bekler olduk
Geldiler surpriz dediler ben de dedim cocuk anlamiyor biz de alistik dedim.daha da gelmediler.
Bir de ben de takinti var her gelip gitmeye carsaflari yikayip utuluyordum.bebek de var zor bir bebekti.megerse buna bile alinmislar.pis mi duracakti.
Meger yeri saglamlastiriyorlar.
Esler ailelerine hicbisey demiyorlar kotu olan biziz.
Siniri koymazsan oooooo filmin devaminda neler bekliyor seni

daha bır aylık evlısın ya rahat bıraksınlar azıcık,evıne esıne bı alış hele
bazı buyuklerın ıcınde hala çocukluktan kalma evcılık oyunu oynama ıstegı var bence
ıstıyolarkı habıre bı bana bı sana gıdıp gelınsın

eşin üzülmesin diye sen mi üzülcen yahu bir aylık evli insenin evinde 3 4 gün kalmak nedir? şimdiden söyle ielrde pişman olursun. n

Bence suan söylemezsen ilerde sen üzülürsün ve eşinde üzülür mu diye düşünmez kendine yaparsın madem sen eşini düşünüyorsun o seni niye düşünmüyor bu kiz daha yeni evli ister mi acaba diye kendinden ödün verme yaşamış biri olarak diyorum sonra sen yıpranırsın

eşin üzülmesin diye sen mi üzülcen yahu bir aylık evli insenin evinde 3 4 gün kalmak nedir? şimdiden söyle ielrde pişman olursun. n

Bence suan söylemezsen ilerde sen üzülürsün ve eşinde üzülür mu diye düşünmez kendine yaparsın madem sen eşini düşünüyorsun o seni niye düşünmüyor bu kiz daha yeni evli ister mi acaba diye kendinden ödün verme yaşamış biri olarak diyorum sonra sen yıpranırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…