Benimkide oyle. Bana her geleni mutlaka kendi evine cagiriyo mutlaka. Yada kendisi geliyo. Ama ben anlasin da yapmasin diye ona gelene asla ne giderim ne evine cagiririm. Gerci anlamiyo o ayriBu arada yazmayı unuttum benim misafirim gelince kv gelmesede olur o kendini mecbur hissedip geliyo ve buna benzer bi olayı bi kere daha yapmıştı hemen bi laf gönderiyo
Normalde hep çıkarım zaten bu gelenlerden hoşlanmıyorum cikmak istemedim çocuklar uyudu arabadaÇıksaydınız ne olacak ki
Yoook bugün biri gelicekse akşamdan gelir kalırlar sabah kalkar işlere girişir şunu söyle yap bunu böyle yap daha annemle basbasa evimde oturamadım trip yapar cagirmaasanÇocuklar olmasaydı cikabilirdiniz ama karşılıklı misafir gelince evlere gitme olayını ilk defa duydum. Misafirim varken kayinvalidemin bende işi ne.
Bastan alistirmissiniz. Herkesin evi barki ayrı.her evin bir hanimi olur.Yoook bugün biri gelicekse akşamdan gelir kalırlar sabah kalkar işlere girişir şunu söyle yap bunu böyle yap daha annemle basbasa evimde oturamadım trip yapar cagirmaasan
Bende hoslanmam ama öyle gelişti gitmesen bir suru surat kırılmasın diye gittim bu zamana kadarNiye sürekli birileri geldiğinde birbirinize girme ihtiyacı hissediyorsunuz.mesafe koymamissiniz araya.hic hoşlanmam hoslanmam böyle ilişkilerden.bu şekilde daha çok problem yasarsiniz
Kendini geri cekmesini bilmiyo bazen surat aşıyorum yok ben böyle yapicam diyorum anlamiyoBastan alistirmissiniz. Herkesin evi barki ayrı.her evin bir hanimi olur.
HmmNormalde hep çıkarım zaten bu gelenlerden hoşlanmıyorum cikmak istemedim çocuklar uyudu arabada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?