• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Demin annemle babam eve geldi. Daha kapidan girmeden kardesime bagirmaya basladi. Yarim saat bagirdi bu sirada ben de ders calisiyorum butunlemeye kaldigim dersin sinavi var yarin.

Misafir gelcekmis de ev biraz daginik oldugundan (daginik dedigim de normal ev hali iste pek bisey yok) kardesimden aliyor sinirini.

Sonra yanima geldi bana da bagirmaya basladi. Mutfak yuzunden. Normalde ne kadar yogun olursam olayim toplarim ama kac gundur proje yetismiycek stresi arti bi de yarin girecegim sinav iyice stres oldum. Ama cok da daginik degildi mutfak iki bisey var sadece. Bugunluk kalsin bi ara kalkarim diye gectim dersin basina. Annem bagiriyor tabi gerizekalisin bilmem ne. Bi ise yaradigim yokmus falan filan. Misafir geliceginden haberim bile yoktu benim. Bu konularda cok kirici kendisi zaten bir seyi eksik mi topladim evlatliktan reddedercesine kizar sinir krizi gecirir.

Simdi ne gerek vardi moralimi bozmaya :( Ya ben acikcasi bir annenin cocuklarina kizarjen asagilagici kelimeler kullanmasini dogru bulmuyorum. Ne kadar hakaret varsa ediyor. Bisey olsun hemen "gerizekali" olurum. Ozguvenimi yerle bir etti zaten.

Demin annemle babam eve geldi. Daha kapidan girmeden kardesime bagirmaya basladi. Yarim saat bagirdi bu sirada ben de ders calisiyorum butunlemeye kaldigim dersin sinavi var yarin.

Misafir gelcekmis de ev biraz daginik oldugundan (daginik dedigim de normal ev hali iste pek bisey yok) kardesimden aliyor sinirini.

Sonra yanima geldi bana da bagirmaya basladi. Mutfak yuzunden. Normalde ne kadar yogun olursam olayim toplarim ama kac gundur proje yetismiycek stresi arti bi de yarin girecegim sinav iyice stres oldum. Ama cok da daginik degildi mutfak iki bisey var sadece. Bugunluk kalsin bi ara kalkarim diye gectim dersin basina. Annem bagiriyor tabi gerizekalisin bilmem ne. Bi ise yaradigim yokmus falan filan. Misafir geliceginden haberim bile yoktu benim. Bu konularda cok kirici kendisi zaten bir seyi eksik mi topladim evlatliktan reddedercesine kizar sinir krizi gecirir.

Simdi ne gerek vardi moralimi bozmaya :( Ya ben acikcasi bir annenin cocuklarina kizarjen asagilagici kelimeler kullanmasini dogru bulmuyorum. Ne kadar hakaret varsa ediyor. Bisey olsun hemen "gerizekali" olurum. Ozguvenimi yerle bir etti zaten.

tatlım sizi çocuk değil evde hizmetçi sanıyolar sanırım kendini savun ödevlerin misafirden de ev dağınıklığından da daha önemli değil mi zaten kalkıp yapıyormuşsun ailenin seni öpüp başına koyması lazım özgüvenini tabi yokederler böle:50::50:

tatlım sizi çocuk değil evde hizmetçi sanıyolar sanırım kendini savun ödevlerin misafirden de ev dağınıklığından da daha önemli değil mi zaten kalkıp yapıyormuşsun ailenin seni öpüp başına koyması lazım özgüvenini tabi yokederler böle:50::50:

Ya odevim var diyorum sanki normalde yapiyorsun diyor. Yapiyorum tabi, dip kose temizlik mi bekliyor benden anlamadim ki. Toparliyorum ve birakiyorum baska napabilirim? Ders calisiyorsan calis bana mi calisiyorsun bana ne faydan var diyor.

Ne degerli misafirmis arkadas cocuklari kirmis gecirmis resmen. Yaslandiklarinda misafir kisisi yaninda olmayacak, ev hali yzuunden bagirip cagirdigi evlatlari olacak. Bazen buyuklerin oncelik sirasiyla ilgili sikintilari olabiliyor maalesef.

Allah sabır versin,ne diyeyim.Zor bir durum.Aile bu,atsan atılmaz,satsan satılmaz.Siz yine de alttan alın

Ne degerli misafirmis arkadas cocuklari kirmis gecirmis resmen. Yaslandiklarinda misafir kisisi yaninda olmayacak, ev hali yzuunden bagirip cagirdigi evlatlari olacak. Bazen buyuklerin oncelik sirasiyla ilgili sikintilari olabiliyor maalesef.
Eve biri gelecek olsun hemen agresiflesir. Temizlikci kadin bike gelecek olsa evi toplatiyor ki kadinin isi o zaten. Bu surekli sinirli olma durumu bizim de psikolojimizi etkiledi. Ben de cabuk sinirlenen biri oldum ve durumu duzeltmeye calisiyorum su an. Cok baskin bi karakteri var bizi serbest birakmiyor.
Allah sabır versin,ne diyeyim.Zor bir durum.Aile bu,atsan atılmaz,satsan satılmaz.Siz yine de alttan alın

Kucuklugumden beri bir seyi yanlis yapsam hemen gerizekali diye lafi yapistirir. Elimden alip kizim bak bu boyle olur diye anlatsaydi keske. Sirf bu konar degil, baska ciddi sorunlarimiz da var psikologa vs gittik. Onun yuzunden cok ciddi psikolojik sorunlarim olustu ozguvenim sifirlandi.

Ya odevim var diyorum sanki normalde yapiyorsun diyor. Yapiyorum tabi, dip kose temizlik mi bekliyor benden anlamadim ki. Toparliyorum ve birakiyorum baska napabilirim? Ders calisiyorsan calis bana mi calisiyorsun bana ne faydan var diyor.

alla alla ne biçim ailen varmış tatlım ya biraz tuhaflar gerçekten :44::44: insan çocuğu ders çalışsın diye neler yapar bunlar çalışma ev kızı ol istiyolar

Benimki de öyleydi. Ben evden ayrıldıktan sonra bunların çoğunu bıraktı. Umarım seninki de bir gün toparlar kendini.

Bunun tek yolu ona soylemek. Annen alismis ve farkinda deil ne denli kizdiginin. Her seferinde anne bana bagirma kiriosun beni bu kelimeler ne insan cocuguna solermi de. Ne kdr kizsada her kizisinda mutlaka yuzune vur. Benim annem hakaret etmezdi ama direm patlardi milletin içinde. Kasik getir dedi sos icin.. tatli kasigi getirdim.misafir sosu tabaklarina koymalari icin bi bagirdi bana annem bu kaşık olurmh yemek kasigi getir die bi anda ya sok oldum ve direk dedim ne bagiriosun bana durduk yere normal sekilde iste dedim ve gittim.mutfaga. buna benzer daha ne zmn olduysa misafir dinlemedim anneme cikistim anladi sonunda smdk dikkat edior normaldede bagirip cagirmio artik

___dega___

Annenize Allah şifa versin.Size verdiği zararın farkında değil belli ki ama ne kadar kötü bir anne olsada oların gönlünü yapmazsa insan bu dünyada mutlu olamıyor.Biliyorsunuz önce Allah sonra anne-baba.Anneniz çok yanlış davranıyor ama onu düzeeltmk sizin göreviniz değil.Babanız eğer hayatta ise ve konuşulabilir biri ise yada bir aile büyüğünüz varsa halden anlayan ona durumu anlatın ve o da anneniz ile konuşsun diyeceğim ama sanki fayda etmeyecek gibi.Size tek önerim var hiç karşılık vermeyin ne istiyorsa hızlıca yapın dersinize bakın zaten evlenince kendi düzeniniz olacak inşallah.

Son düzenleme:

Yaaa annenin de belki Ogün baska bir stresi vardır. Hemen yerden yere vurmayın kadını da . Bende bazen cok sinirli olabiliyorum , o anda önüne kim gelirse ondan çıkıyor acısı maaslef :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı

Inşallah sınavından geçersinde işittiğin laflara bari değer
Benim annemde öyle bi sinirlensin gözü döner
Sıkma canını sınavına çalış,ayrıca yarın sınavın olduğu halde misafir gelmesi ona kızman için bi sebep bence,allah kolaylık versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bekarken sinav donemlerimde olaganustu hal ilan edilirdi. Kesinlle misafir kabul edilmez, annemle babam salonda cit cikarmadan otururlardi. Birde meyve cay servisi yaparlardi. Ailenizle bu konuda konustunuzmu. Sizin sinaviniz misafirdende evin temizligindende daha onemli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim annemde böyle ya bahanemi söyleyince de sanki çalışmasanıııııızzzzzzzzz der :9:
normal de evi çekip çeviren birisiyim geçen snee okul yeni bitmişti ders falan yoktu(bu sne kpss var) sahura bile ben kalkar birşey yaptırmazdım aman anneler işte
açıkcası ben alıştım ilk zamanlar çok ağırıma gidiyordu ağlıyordum alıştım artık ne yalan söyleyim :ssz:

Son düzenleme:
Back
X