değil mi yaa, ah bide yüzüm tutsa hayır diyebilsemHani muhabbetleri iyi olsa sevdigin insanlar olsa yine zor gelmez ama hem çalışıyorsun hem hamilesin hem hos sohbet değiller birde uzerine hasari cocuklar...Kabul etmeme ve surekli gorusmeme hakkina sahipsin.
Halsizim rahatsizim de hamilesin ustelik bahanende var ileriki aylarda daha da zor olur bence şimdiden alistir kendini hayir demeyedeğil mi yaa, ah bide yüzüm tutsa hayır diyebilsemgerçi bu sefer biraz gönülsüz buyur ettim ama anladılar mı bilmem
valla arkadaşım sen de hatalısın o zamanÜstelik bir de hamileliğimden önce hafta içi de gelirlerdi, ben işten çıkıp akşam kostur koştur eve giderdim yemek yapmaya
( yani yemeğe geliyorlardı düşünün) şimdi aklıma geldi de daha bir sinirlendim :)
var işte var bende de var insanlara hayır diyemiyorum. Aman kötü olmayım, aman kırılmasınlar, aman laf etmesinler. Sanki çok kıymet biliniyormuş gibivalla arkadaşım sen de hatalısın o zaman
laf etsinler, kötü ol, kendi sağlığından ve rahatından önemli mi ya?var işte var bende de var insanlara hayır diyemiyorum. Aman kötü olmayım, aman kırılmasınlar, aman laf etmesinler. Sanki çok kıymet biliniyormuş gibi
çok haklısın canım, sen çok iyi yapmışsın. İyi taktik yaniEvliliğimin ilk aylarında böyle bir sorun yaşadım.
Baktım ki habire bizim evimizde toplanılıyor, benim daha gitmediğim evler mevcut.
Tabi bir yandan büyükleri de ağırlamaya devam ediyorum derken 1 oldu 2 oldu 3 oldu 4 oldu.
E bende sabır bitti.
Bir daha size geleceğiz, toplanalım görüşelim dendiğinde eşimi de tembihleyerek 'dışarı çıkalım çok istiyorsanız, hep evdeyiz' cümlesiyle ayaklarını bir güzel evimden kestim.
Sonralarında birkaç sefer gelmek istediklerinde uygun olmadığımı, başka misafirlerim olduğunu belirttim.
O gün bugündür ancak ben davet ettiğim zaman gelebiliyorlar.
Siz de aynı şeyi yapın, kendilerini davet ettirmeye çalıştıkları an 'dışarıda program yapalım 'deyin.
Muhtemelen zaten çocukları oldukları için dışarıda yapılan programa sıcak bakmayacak ve iptal edeceklerdir.
Eşinize söylediklerinde ise 'malum eşim hamile hem de çalışıyor, uygun değiliz' desin.
Yazık size de...
:) EVEY IYYY :) Birde grip oldum mu üstüne, işte bilinç altı herhalde bünye yenik düştü. Şimdi daha çok düşünmeye başladım bu halde nasıl ağırlayacağım diye. Aslında onlar içinde kötü bu durum, hepsinin küçük çocuğu var ya bulaşırsa değil mi?bahane uydur gelemesinler... görüşmek gerekince de onlar gelmeden siz gidin bir de benden demesi bebek gelince senden çıkmazlar artık ııyyyyy
heralde kızıııımmm.... canım sen bana gel ben sana vicdan azabı duymadan, utanmadan, çekinmeden, her türlü koşulda bahane uydurma kursu geçeyim... 3 seansta kesin çözüm... memnun kalamzsan paran iade:) EVEY IYYY :) Birde grip oldum mu üstüne, işte bilinç altı herhalde bünye yenik düştü. Şimdi daha çok düşünmeye başladım bu halde nasıl ağırlayacağım diye. Aslında onlar içinde kötü bu durum, hepsinin küçük çocuğu var ya bulaşırsa değil mi?
Söylemeli miyim ki grip olduğumu?
:) sağol tatlım. Yanlız ben gerçekten grip oldum, bu bahane değildi yani, zaten bu kadar hızlı bahane üretemem:)heralde kızıııımmm.... canım sen bana gel ben sana vicdan azabı duymadan, utanmadan, çekinmeden, her türlü koşulda bahane uydurma kursu geçeyim... 3 seansta kesin çözüm... memnun kalamzsan paran iade
ödev yazdım yukarı su gibi ezberle yarın sınav yapacağım, son bahaneye çok iyi çalış onu kesin soracağım:) sağol tatlım. Yanlız ben gerçekten grip oldum, bu bahane değildi yani, zaten bu kadar hızlı bahane üretemem:)
Bundan sonra sana çok danışacağım konu olacak o zaman
çok haklısın canım, insanlar maalesef çok düşüncesiz. Seni senden ve ailenden başka düşünen olmazMillet karnını doyuracak yer arıyor.. Bi de hamilesin yani millete hizmet mi ediyorsun, hamilenin elinden su bile içerken utanırım iki canlı diye. Milletin sana pişirip kotarıp göndermesi lazım. Eşin alıştırmış onları öyle. Aradıklarında diyecek zor bi hamilelik geçiriyor istirahat ediyor, bağışıklığı çok düşük yatıyor. Bu kadar basit yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?