Misafirden bezdirdiler artık :(

Yazlık olarak kullanıyorlar anlaşılan. Eee evde yokuz deseniz ya da hani evde şu var deseniz bir bahane yaratsanız çok zor bir durum yaz boyu gelmeye devam ederler durmaz bir de o insanlar ne yiyip ne içiyor kim para harcıyor hep eşiniz mi bulaşık temizllikk ayyy daraldım kolay gelsin size

Ses cikarma aynen devam et..esine gore hava hoş yemek temizlik nasılsa yapılıyor o ne anlasın misafir ağırlamaktan.Azcik dış gösterin yoksa hamile halinle millete hizmet edip ağırlamaya devam edeceksin gibi görünüyor.Bikackere kabul etmeyin zaten ayakları kesilir

Hemen taşinin ne anlayişsiz insanlar iyide agirliyorsunuz belli ki yüz bulmuşlar 1 ay kalmak ne yahu.. Tatil beldesi sanki saçmalik..

Canım eşinle konuş kabul etmesin eşin..

Aynen 5 gün otelde kaldım 6.gun üstüme geldi o otel ki biliyosunuz Otel rahatlığını.
Nasıl beceriyolar bu kadar rahat yaşamayı yaa .. konu sahibine de yazık 1 ay hizmet edilir mi .. düşüncesiz insanlarla dolup taştı gezegen sonumuz hayrolsun

Valla siz sabırlı bi insanmışsınız. Millet yazlığına misafir kabul etmiyor.
Siz evi işletmeye çevirin.
Bu yaz valla oteller sizin ev gibi full çekmedi.

Bi yerde mi okudum, konuşma ortamımı Kadının yazlığı var gelmek istiyorlarmış. Yakınlarında da otel var. Kadın kaç gün kalacaksınız otelden rezervasyon yapıyorum, gelince ödemeyi yaparsınız demiş. Millet şok u geç mumya kesilmiş.

Milletin yaptığını yapacaksın yemek yapma mecburen hazır biseyler söylesinler, evim kumlandı de sildir, süpürt.

Tedavi gördüğünüzü bilmiyorlar mı? Biliyorlarsa tedavi döneminde misafir kabul edemediginizi söyleyin. Bildiğin pansiyon niyetine kullanıyorlar sizin evi.

hastalan yat tatsız tussuz özensiz yemekler yap ortalığa özen gösterme aah hastayım yyoksa toplardın de
onlar varken komsularda gelsin misafir misafiri ev sahibi hiç biri istemezmıs biribiri sevmeyen akrabaları aynı ana getir rahatsız olsunlar sofra toplanacakken bi ağrı girsin karnına yat bi yere bütün iş onlara kalsın

daha yüzsüz olamazlar giderler sanırım bu kadara ragmen gitmezlerse başaka bişey gelmiyoo aklıma :)

gelmeyin de ya açık açık söyle
müsait değilim de bu hafta baska planlarımız var de
ben uzulecegıme baskaları uzulsun banane

Kuran kursunda hocalık yapiyorum saat 9da gidiyorum 2de geliyorum
Bnce uzerine ekleyin 2de ciktignizi kmse blmesin aksama kdr calosoyorm diyin belim cok agrio kalkamiyorum diyin olurmu. Ustelik dr.agidiyorsunuz masrafiniz var valla acimayin kimseye burda yokuz diyin geln birgunde kalmio kac gun geleb evsahibini dusunur ya neymis oyle bir ay ozel hayati var milletin hayret bisi

Müsait değiliz demeniz lazım .Farkindaysaniz kimse sizi düşünmüyor herkes kendini keyfini düşünüyor.Siz böyle sustukca devam edecekler en sonunda siz eşinizle yada onlarla kötü olacaksınız.Kullandirtmayin kendinizi kimseye hizmet etmeye mecbur değilsiniz.

Esim de deniz tarafinda ist. disi baska bir sehire tasinalim demisti sirf bu muhabbetlerden gitmek istemiyorum. Aramayan sormayanlarinda arayip soracagi tutar :)

Ya gelmeyin diyeceksiniz yada taşınacaksınız. Yada her gelenin yanında söyleneceksiniz sürekli misafir ağırlıyorum yoruldum artık kalabalık istemiyorum biraz sakin kalmak istiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…