- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Hakikatten yaa.. beni bağlasan üstüne para versen yine duramam.. hiç akıl fikir yok bu insanlarda.. otelde bile 1 hafta demeden sıkılan insanım..Hepsini anladım da 1 ay kalmak nedir arkadaş rahatliga bak pesss
Öncelikle sakın beni yanlış anlamayın.
Daha 2buçuk senelik evliyim. Aslında misafiri cok severim ama 1sene önce eşimin işi geregi deniz kenarında bir kasabaya taşındık. Buraya taşındığımızdan beri misafirimiz eksik olmuyor. Her gelen en az 1 hafta kalıyor.
Önce eşimin kuzenleri geldi hamile eşleriyle beraber 1hafta kaldılar, aradan 1ay geçmeden bir akrabamiz geldi 3gün kaldılar. Sonra esimin erkek arkadaşlari geldi 2gun kaldilar. Benim teyzemin kızı geldi 3cocukla 4gün kaldılar. Sonra eltimler geldi 2cocukla beraber kaynımın işi var diye 1 ay kaldılar. Aradan 4gün gecmeden kayınvalidemler geldi 5gün kaldılar.
Ve şimdi ögrendimki carsamba günü görümcemler geliyomuş 4 5 gün kalacaklarmış.
Velhasıl usanmış durumdayim artikher gun ne yemek pişirsem bulasik makinam yok hersryi elimde yikiyorum evi topla temizlik yap birde çocuklar varsa daha zor oluyo..
Birde çocugumuz olmuyor tedavi görüyorum. Her zman doktora git gel yapıyorum doktorun dedigini uygulamak zorundayız ama bazen uygulayamiyoruz cünkü ev müsait degil.
Gelene gelme diyemiyorsun, ama yoruldum artik ben yanapsam bilemiyorum
4 günde az değil ki,misafir severim ama ben planlarsam,hazırlığımı eksiksiz yaparım,ağırlarım,ama gittiklerinde de önce bir dinlenirim,öyle işe girişirim,kalmasalar bile yoruluyor insan...erkekler icin hava hoş olan size oluyor.esinizle konusun bu boyle olmaz ipini koparan geliyo.ne dusuncesiz beleşci insanlar.4 gun kaliyolar ama her gelen 4 gun kalsa 1 ay eder.sizin sucunuz ne tatil yoresinde oturmak mi.bence gelene bizim misafirlerimiz var diyin yada baska yerdeyiz diyin gelip kontrol edecek halleri yok.uydurun biseyler
Nasıl bir haksızlık değil mi?Belki imkanın var, işin uygun,alabileceksin ama vazgeçiyorsun,neden,bunlar başına gelmesin diye.Bunun bir yolu olmalı,yapan utanmaz,biz demeye utanırız.Hakikatten yaa.. beni bağlasan üstüne para versen yine duramam.. hiç akıl fikir yok bu insanlarda.. otelde bile 1 hafta demeden sıkılan insanım..
Bi de yakın akraba ne desen olmaz. Şahsen ben bi şey diyemeyenlerdenim. Sırf bu yüzden havuzlu deniz kenarı müstakil ev hayalimden vazgeçtim ya. İnsanların bu rahatlığı beni benden alıyor
kiz ne bu boyle iyi daynmisssin haret ya ..senn ewi beles otel sanmislar bide tatil kasabasinda oturuyom dedin belese eatil yemek kacar mi hic hizmetcide var ewde ondan senii boyle bi guzel kullaniyilar bide oncelerden haber ediyolat gelcklerini ..Öncelikle sakın beni yanlış anlamayın.
Daha 2buçuk senelik evliyim. Aslında misafiri cok severim ama 1sene önce eşimin işi geregi deniz kenarında bir kasabaya taşındık. Buraya taşındığımızdan beri misafirimiz eksik olmuyor. Her gelen en az 1 hafta kalıyor.
Önce eşimin kuzenleri geldi hamile eşleriyle beraber 1hafta kaldılar, aradan 1ay geçmeden bir akrabamiz geldi 3gün kaldılar. Sonra esimin erkek arkadaşlari geldi 2gun kaldilar. Benim teyzemin kızı geldi 3cocukla 4gün kaldılar. Sonra eltimler geldi 2cocukla beraber kaynımın işi var diye 1 ay kaldılar. Aradan 4gün gecmeden kayınvalidemler geldi 5gün kaldılar.
Ve şimdi ögrendimki carsamba günü görümcemler geliyomuş 4 5 gün kalacaklarmış.
Velhasıl usanmış durumdayim artikher gun ne yemek pişirsem bulasik makinam yok hersryi elimde yikiyorum evi topla temizlik yap birde çocuklar varsa daha zor oluyo..
Birde çocugumuz olmuyor tedavi görüyorum. Her zman doktora git gel yapıyorum doktorun dedigini uygulamak zorundayız ama bazen uygulayamiyoruz cünkü ev müsait degil.
Gelene gelme diyemiyorsun, ama yoruldum artik ben yanapsam bilemiyorum
Sorma zaten en sinir olduğum kısım o. Annemlere kızıyorum bu yüzden az cazgır ol hayır demeyi bil demedikleri için.. insanlar da ılımlı görünce kötüye kullanıyo ne yazık kiNasıl bir haksızlık değil mi?Belki imkanın var, işin uygun,alabileceksin ama vazgeçiyorsun,neden,bunlar başına gelmesin diye.Bunun bir yolu olmalı,yapan utanmaz,biz demeye utanırız.
Canim oturduugumuz yer ağam şaham biyer degil köyde oturuyoruz ama denize 20km uzaklik. Denize gelmek isteyen bize geliyor anlayacagin.Ben yerinizi cok merak ettim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?