• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirden bezdirdiler artık :(

Refik-i hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1.270
985
123
Öncelikle sakın beni yanlış anlamayın.

Daha 2buçuk senelik evliyim. Aslında misafiri cok severim ama 1sene önce eşimin işi geregi deniz kenarında bir kasabaya taşındık. Buraya taşındığımızdan beri misafirimiz eksik olmuyor. Her gelen en az 1 hafta kalıyor.

Önce eşimin kuzenleri geldi hamile eşleriyle beraber 1hafta kaldılar, aradan 1ay geçmeden bir akrabamiz geldi 3gün kaldılar. Sonra esimin erkek arkadaşlari geldi 2gun kaldilar. Benim teyzemin kızı geldi 3cocukla 4gün kaldılar. Sonra eltimler geldi 2cocukla beraber kaynımın işi var diye 1 ay kaldılar. Aradan 4gün gecmeden kayınvalidemler geldi 5gün kaldılar.
Ve şimdi ögrendimki carsamba günü görümcemler geliyomuş 4 5 gün kalacaklarmış.
Velhasıl usanmış durumdayim artik :( her gun ne yemek pişirsem bulasik makinam yok hersryi elimde yikiyorum evi topla temizlik yap birde çocuklar varsa daha zor oluyo..

Birde çocugumuz olmuyor tedavi görüyorum. Her zman doktora git gel yapıyorum doktorun dedigini uygulamak zorundayız ama bazen uygulayamiyoruz cünkü ev müsait degil.

Gelene gelme diyemiyorsun, ama yoruldum artik ben ya :( napsam bilemiyorum

Daha 2buçuk senelik evliyim. Aslında misafiri cok severim ama 1sene önce eşimin işi geregi deniz kenarında bir kasabaya taşındık. Buraya taşındığımızdan beri misafirimiz eksik olmuyor. Her gelen en az 1 hafta kalıyor.

Önce eşimin kuzenleri geldi hamile eşleriyle beraber 1hafta kaldılar, aradan 1ay geçmeden bir akrabamiz geldi 3gün kaldılar. Sonra esimin erkek arkadaşlari geldi 2gun kaldilar. Benim teyzemin kızı geldi 3cocukla 4gün kaldılar. Sonra eltimler geldi 2cocukla beraber kaynımın işi var diye 1 ay kaldılar. Aradan 4gün gecmeden kayınvalidemler geldi 5gün kaldılar.
Velhasıl usanmış durumdayim artik :KK43: her gun ne yemek pişirsem bulasik makinam yok hersryi elimde yikiyorum evi topla temizlik yap birde çocuklar varsa daha zor oluyo..

Birde çocugumuz olmuyor tedavi görüyorum. Her zman doktora git gel yapıyorum doktorun dedigini uygulamak zorundayız ama bazen uygulayamiyoruz cünkü ev müsait degil.

Gelene gelme diyemiyorsun, ama yoruldum artik ben ya :KK43: napsam bilemiyorum
Bedava tatil çok uyanıklar

Gelene gelme diyeceksiniz, bedavacılar da üç kuruş ödeyip otelde/ pansiyonda kalacaklar. İpin ucunu yakalayın, anneleriniz babalarınız gelir tabi ki ama gerisi ? Misafir dediğin günü birlik gelip gider. Zorunda değilsiniz. Sizi aradıklarında müsait olmadığınızı açık bir şekilde ifade edin

Velhasıl usanmış durumdayim artik :KK43: her gun ne yemek pişirsem bulasik makinam yok hersryi elimde yikiyorum evi topla temizlik yap birde çocuklar varsa daha zor oluyo..

Gelene gelme diyemiyorsun, ama yoruldum artik ben ya :KK43: napsam bilemiyorum
gelene gelme de..

Bir de gelene hergün yemek pişirmekle uğraşmayın ya.
Gelen tatile geliyor onlar düşünsün çıksınlar dışarıda yesinler ya da girsinler mutfağa pişirsinler. Bulaşığı tek başınıza mı yıkıyorsunuz, çağırın mutfağa yardım isteyin.
Kimseyi 4 4lük ağırlamak zorunda değilsiniz.
İş yaptırın, böylece gelmeleri seyrekleşir.

tatil bölgesinde oturduğunuz için kalacak yer nasıl olsa var diyerek için tercih ediliyorsunuz.
eşinizle konusun bir sekilde bu konuyu halledebilirsiniz.zor bişey değil bi kaç günlüğüne arkadasa söz verdik oraya gitcez falan deyin gelip sizin evde olup olmadığınıza bakacak kadar düşmezler herhalde

Oo kendinden hizmetçili devre mülk ya sizin ev :KK53:

Önünü almazsanız bu böyle gider. Bu sene de gafil avlanmışsınız, artık diğer sene için hazırlıklı olun, tatil matil ayarlayıp kaçın evden, arayana "Yokuz" deyin, her gününüzü doldurun, planlayın, gelen olursa ilgilenmeyin, gelmelerine fırsat bile vermeyin vurun evin kapısına kilidi kaçın.

İyice alışmışlar, bu alışmışlığı kırmazsanız daha çok tatil evi olur sizin ev. Siz de gönüllü hizmetçi...
Uyuz oluyorum bu tarz beleşçilere, misafir değil bunlar canım, beleş tatilci.

Eşimin halası ve amcası bu tarz bir yerde yaşıyorlar. İkisinin de 3 katlı evleri var. Geleni gideni eksik olmaz yazın. Halasının oğlu da engelli ona rağmen en az 1 hafta kalırlar. Eşim evlendigimizden beri gidelim der sürekli ben ayarla bir otel gidelim onları da ziyaret ederiz dedim. Öyle de yaptık. Ama halası çok ısrar etti kimler gelip kalıyor bir yeğenim mı kalmayacak deyince 1 gece kaldık. Ona da durumu açıkladim çok şaşırdı kimse beni bu kadar düşünmemişti diye. Allah anlayışlı insallarla karşılaştırsin ve size de Allah kolaylık versin.

Demekki ben haksız degilmişim.
Eşime göre hava hoş. Niye bukadar büyütüyosun altı üstü 4gün kalacaklar diyor.
Ama 2çocuk var hic durmuyolar .

Back
X