- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Ayıp mı???
Kime göre neye göre?
Sebep?
Şöyle saçma ayıpları okudukça ufkum genişliyor valla
Ne münasebet iş arkadaşı??
Misafir agirlamayi sevmiyorsan yemege degil de bir aksam kahve icmeye cagirirsin. Yanina hazir birseyler alirsin yeter.
Mecbur degilsin onlarin da bekledigini sanmiyorum ama esinin yakin arkadaslariysa senin kaynasmani istemis olabilir.
Evet olabilir insanin ruh hali her zaman ayni olmaz.Ama mecburda degilsin aslinda onlari almaya.Hazir degilsen degilsindir.
Bence her insanı eve davet etmemek lazım. Ev insanın en rahat ettiği yer, özeli, mahremi..
Sonuçta eşinin iş arkadaşları ve asistanları. Eve davet etmeye gerek yok.
Ama dışarı da çay kahve içmeye davet edebilirsiniz..
Ortama ve samimiyet derecesine göre, eve davet edersin..
ben yalnızlıgı severim kimseyi cagırmazdım. ki bende hiç bilmedigim bir yere geldim. eşimin iş arkadaşları ile önce takıldım ama fikir olarak bana cok uzak insaanlardı uzaklaştım. şimdi de kimseye ne giderim ne de cagırırm. köpegimle gayet mutluyumKızlar ben eşimin memleketine gelin geldim.
Eşimde burada memur.
Çalıştığı iş yerinde bi asistanı birde aynı kadrodan bayan arkadaşı var.
Bugün bana onları niye yemeğe çağırmıyorsun ayıp oluyor dedi.
Bende asıl onların bizi çağırması Lazım ben buraya dışarıdan geldim sonuçta dedim.
Bu arada ikisi de bekar.
Benim mi çağırmam lazım ?
Ha hiç çagırmasam da olur da ben burada yalnızım eşimin ailesi dışında arkadasım yok.
Öyle bi yakınlıkta göremedim düşünüp bi kahve içilmeye dahi cagrılmadığım bilemedim size danışıyım dedim.
Canim bekarlarmis nereye cagircaklar seni. Aile evine çağırmak saçma değil mi ? Yalnız yasiyorlarsa da işten çıkıp davet sofrası kurmak kolay değil. Dışarda görüşün olmuyor muKızlar ben eşimin memleketine gelin geldim.
Eşimde burada memur.
Bende asıl onların bizi çağırması Lazım ben buraya dışarıdan geldim sonuçta dedim.
Bu arada ikisi de bekar.
Ha hiç çagırmasam da olur da ben burada yalnızım eşimin ailesi dışında arkadasım yok.
Öyle bi yakınlıkta göremedim düşünüp bi kahve içilmeye dahi cagrılmadığım bilemedim size danışıyım dedim.
Çağırman gerekmez
Ama eşin çevre edin diye onu çağır vs demiş olabilir
Onlar bekar anne baba evine sizi çağırmak istememiş olabilirler
Yani bekar görümcem Kv ye iş yerinden arkadaş ve eşini eve çağıracağım derse garipser ama iş yerinden arkadaşın eşi
Davet etti gideceğim dese normal karşılar
Bu arada aynı iş yerinde 6 yıl çalıştım arkadaşlarım sadece doğumda geldi keza ben de onların evine bir doğumda bir cenazede gittim bunlar olmayanlara gitmedim
Eşimin arkadaşları da doğumda geldiler bir ikisine de ben Bebek görmeye gittim
Biz antisosyaliz bu konuda haftada 6 gün günde 10 saat birlikteydik zaten bir de evde gerek yok en fazla çıkar bir yerde kahve içerdik
Canim bekarlarmis nereye cagircaklar seni. Aile evine çağırmak saçma değil mi ? Yalnız yasiyorlarsa da işten çıkıp davet sofrası kurmak kolay değil. Dışarda görüşün olmuyor mu
Kızlar ben eşimin memleketine gelin geldim.
Eşimde burada memur.
Bu arada ikisi de bekar.
Belki seversin , bir tanış bak duruma. Biz iş yerinde toplanınca sadece kadınlar olarak toplanıyoruz , çılgın kısır partilerinden yaniKızlar maşallah hiç bişeyi unutmuyorsunuz
Evet misafir ağırlamayı zaten sevmiyorum .
Bencede gereksiz zaten hiç öyle bişey aklımdan geçmiyordu eşim deyince durup bi düşündüm.
Bu arada ikisi de bayan bi arkadaş sormuş.
Yani aslında yalnızlıktan sıkılıyorum bazen ama bazende Yeni insanlarla tanışıp anlaşmaya Bile üşeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?