Misafire çağırmalı mıyım sizce ?

Yeni evliliğin ilk yılları misafir ağırlamakla geçer.
Ben eşimin tüm akrabalarını ve kendi çevremi ağırladım, seve seve.
Sonuçta yeni evlendim ve çift olarak saydığımız, hatrı olan insanlara bu durum bir borçtur bana göre.
Hiç tanımadığım insanları da ağırladım, şuan çok iyi arkadaş olduk çoğuyla.
Yani siz güzel adım atarsanız, aynı şekilde karşılık alırsınız.

Bence her insanı eve davet etmemek lazım. Ev insanın en rahat ettiği yer, özeli, mahremi..
Sonuçta eşinin iş arkadaşları ve asistanları. Eve davet etmeye gerek yok.
Ama dışarı da çay kahve içmeye davet edebilirsiniz..
Ortama ve samimiyet derecesine göre, eve davet edersin..

Misafir agirlamayi sevmiyorsan yemege degil de bir aksam kahve icmeye cagirirsin. Yanina hazir birseyler alirsin yeter.
Mecbur degilsin onlarin da bekledigini sanmiyorum ama esinin yakin arkadaslariysa senin kaynasmani istemis olabilir.

Evet olabilir insanin ruh hali her zaman ayni olmaz.Ama mecburda degilsin aslinda onlari almaya.Hazir degilsen degilsindir.

Evet bi zorunluluk yok tabi ki .
Belki yalnızlıktan hayıflanıyorum onun içinde demiş olabilir ama ayıp ne alaka .

Neyse ben zaten Yeni evliliğin öZellikle de misafir almanın bütün ayrıntılarını kk da deneyimliyorum.
O yüzden bu konuları buraya danışmak bana iyi geliyor.

Evet en mantıklısı bu sanırım.
Dışarıda kahve içmeyi teklif edip kafam uyarsa duruma göre diğerine bakılır.
Teşekkürler.

Çağırmadığın için ayıp olmaz da çağırabilirsin bekarlar sonuçta siz çiftiniz daha normal gibi geldi hem eşinizin iş ortamını öğrenmiş olursunız hem arkadaş olur belki

Yani ben olsam cagirir esimin cevresini tanirdim. Yemege almana gerek yok. Bir haftasonu bir kek cirp, bir cay demle bes cayina cagir.
He cagirmazsan ayip olur mu, olmaz.
Yemisim ayibini gonulsuz yapildiktan sonra ne anlamisim o isten.

ben yalnızlıgı severim kimseyi cagırmazdım. ki bende hiç bilmedigim bir yere geldim. eşimin iş arkadaşları ile önce takıldım ama fikir olarak bana cok uzak insaanlardı uzaklaştım. şimdi de kimseye ne giderim ne de cagırırm. köpegimle gayet mutluyum
birilerini sırf cagırmak için cagırmayın. istemiyorsanız hele hiç yapmayın. görücüye cıkar gibi size davranırlarsa sinirlenirsiniz.
eşinize bunu tatlı bir şekilde ben halimden mutluyum iş arkadaşların ile tanışabilirim ama eve gelmesinler. bir yerde kahve içelim diye diyin. ama yok buna hayır dersen ben eve misafir istemiyorum diyin kesip atın.
kimin önce gelimesi yada cagırması benim için önemli degil ama bunlar gereksiz hareketler...

Çağırman gerekmez

Ama eşin çevre edin diye onu çağır vs demiş olabilir

Onlar bekar anne baba evine sizi çağırmak istememiş olabilirler

Yani bekar görümcem Kv ye iş yerinden arkadaş ve eşini eve çağıracağım derse garipser ama iş yerinden arkadaşın eşi
Davet etti gideceğim dese normal karşılar

Bu arada aynı iş yerinde 6 yıl çalıştım arkadaşlarım sadece doğumda geldi keza ben de onların evine bir doğumda bir cenazede gittim bunlar olmayanlara gitmedim

Eşimin arkadaşları da doğumda geldiler bir ikisine de ben Bebek görmeye gittim

Biz antisosyaliz bu konuda haftada 6 gün günde 10 saat birlikteydik zaten bir de evde gerek yok en fazla çıkar bir yerde kahve içerdik

Canim bekarlarmis nereye cagircaklar seni. Aile evine çağırmak saçma değil mi ? Yalnız yasiyorlarsa da işten çıkıp davet sofrası kurmak kolay değil. Dışarda görüşün olmuyor mu

iş arkadaşı adı üstünde işteki arkadaş. üstelik evli bile değiller ki aile oturması gibi olsun. aman boşver

Canim bekarlarmis nereye cagircaklar seni. Aile evine çağırmak saçma değil mi ? Yalnız yasiyorlarsa da işten çıkıp davet sofrası kurmak kolay değil. Dışarda görüşün olmuyor mu

Kızlar bekar ama kendileri tek yasıyorlar memurlar.
Neyse zaten cagırmamaua karar verdim .
Yalnız ve mutlu yola devam :)

ben bu işlerde pek sıraya bakmam, sevdiysem çağırırım sevmediysem çağırmam. Bir kere davet et tanışmış olursun , seversen görüşmeye devam edersin sevmezsen bir daha müsait olmazsın

Bence çağır. Eşin bir şekilde söylemiş kırma. Samimi olursan hem arkadaş olursunuz. İkisi de bekar demişsin aklına bi kötülük getirmek istemiyorsan tanı bence.

Belki seversin , bir tanış bak duruma. Biz iş yerinde toplanınca sadece kadınlar olarak toplanıyoruz , çılgın kısır partilerinden yani erkek arkadaşların da hanımları geliyor. Ayda 1-2 değişiklik oluyor. Kalabalık olunca muhabbet de sarıyor. Yemek sana zor geliyordu diye hatırlıyorum çaya davet edebilirsin , yarın akşam müsaitseniz çaya beklerim diyerekten. Bir kek bir poaça bir de salata yaparsın ohh mis. Sararsa devam edersin görüşmeye , sarmazsa bir daha davet etmezsin.

Bekar ve çalışan kadın olduklarından sen de evde olduğundan senden beklemiş olabilir eşin. Gerektiği için değil de tanışmak için davet edilebilir.

Tatlım bence ayıp değil. Yalnızsan birilerini istiyorsan çağır ama iş arkadaşı ile gazla samimiyet sonrasında hep sorun getiriyor ben onun için hep mesafeliyim

Yeni evlendigim zaman esimin bayli bayanli arkadaslari esleriyle geldiler bekar bayan da vardi kalabaliktik biz.yemek isi bence abarti gerek yok.aksam caya davet edersiniz.yanina da biseyler yapar ikram edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…