- Konu Sahibi aysemm1984
-
konuya bak
vay sen doktor esin bakanlikta ilkinizsiniz, iyide konuyla ne alaka
olsanız eşinizle yalnız vakit geçirmek en doğal hakkınız.
tamam anladik, ikide bir doktor oldugunu niye vurguluyorsunki
evet coook kiskandim
evet coook kiskandim
böyle insanlar yüzünden artik kimseye misafirlige gitmeye cekinir olduk
türkiyenin doktorlari iste, bise sorarsin terslerler cünki senden daha üstünler ya havalarindan gecilmez, onlar calisarak melek sahibi olmus, geri kalan meslekler calisilmadan aliniyo cünki
insanlar size deger verip evinize geliyor , aaa cok sasirdim simdiye kadar nasil direk yüzüne söylemediniz gelmeyin diye
hala ne demek istedigim anlamadiniz, konunuza ben doktorum söyleyim böyleyim diye baslamaniz bana cok itici geldi cünki kendini öven kisilerden oldum olasi haz etmemisimdir
konu sahibi ne diyor?
ben o zorluklar altında okudum ve zorluklar altında çalışıyorum.
evet DOKTORUM!
söylenicek başka söz yok sanırım.ben olsamda övünürdüm.aysemm1984 övün bence.ohh doktorsun çalışıp okuyup emek verip keşke herkes bir yerlere gelebilse böyle.keşke insanlara yararlı olabilse herkes.
kimseye misafirlige gitmeye cekinir olduk
böyle insanlar yüzünden artik kimseye misafirlige gitmeye cekinir olduk
türkiyenin doktorlari iste, bise sorarsin terslerler cünki senden daha üstünler ya havalarindan gecilmez, onlar calisarak melek sahibi olmus, geri kalan meslekler calisilmadan aliniyo cünki
insanlar size deger verip evinize geliyor , aaa cok sasirdim simdiye kadar nasil direk yüzüne söylemediniz gelmeyin diye
hala ne demek istedigim anlamadiniz, konunuza ben doktorum söyleyim böyleyim diye baslamaniz bana cok itici geldi cünki kendini öven kisilerden oldum olasi haz etmemisimdir
Şu cümleyi kuran insanı sadece doktor değil herkes tersler kimseye misafirliğe gitmeye çekinir olduk. Acaba doktora derdini nasıl anlatıyorsun. ayağımdaki gözüm kanlanıyor hiçkimse çok ilgileniyor.
boşver gırmızım anlayana
sende doktorun avukatisin heralde, sanane sana noluyo , yoruma yorum yapma isine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?