- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi aysemm1984
ya kızlar boşuna tartışmayın yok yere banlancanız şimdi:13::13:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sitede emek harcayip tecrübelerini paylaşan kadın evli olur yeni evlilkere yol gösterenlerin emeklerine harcıyorum. 2 admin yazı yazmış 2 sindede sadece ve sadece haset duygusu var. liseli kzıların toplu konuşma yapıp orda baska kızları aralarında ezmek için kullanılan cümleler örnek
Alıntı zhebani kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
boşver gırmızım anlayana
Bu size yazdığım cevap olarak son mesaj. Diğer arkadaslar öneri vb. yazarlarsa onlara cevap yazacaığım fakat siz hasetinizle çatlayın.
DOKTORUM İNŞALLAH CERRAH OLACAĞIM SONRA BAŞHEKİM
Ama sizin gibi meslekteki "bıçak parası almak" gibi kötü davranış yapanlarıda yetkimle gerekirse meslekten atıcam. sizin gibiler iyilik yapanları baltalamaya devam edin. klavye hanım ağaları.
anlayana iste
hastalarina aciyorum
bu kafa yapilari degismeli
doktorum suyum buyum diyerek kendini üstün varlik olarak görenlere biri dur demeli![]()
Bu sitede emek harcayip tecrübelerini paylaşan kadın evli olur yeni evlilkere yol gösterenlerin emeklerine harcıyorum. 2 admin yazı yazmış 2 sindede sadece ve sadece haset duygusu var. liseli kzıların toplu konuşma yapıp orda baska kızları aralarında ezmek için kullanılan cümleler örnek
Alıntı zhebani kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
boşver gırmızım anlayana
Bu size yazdığım cevap olarak son mesaj. Diğer arkadaslar öneri vb. yazarlarsa onlara cevap yazacaığım fakat siz hasetinizle çatlayın.
DOKTORUM İNŞALLAH CERRAH OLACAĞIM SONRA BAŞHEKİM
Ama sizin gibi meslekteki "bıçak parası almak" gibi kötü davranış yapanlarıda yetkimle gerekirse meslekten atıcam. sizin gibiler iyilik yapanları baltalamaya devam edin. klavye hanım ağaları.
adresini verme semtini söyle sana ptt ile postahaneye öss kitabı yollacağım hazırlan sonra kazan (tabi kazanabilrsin) sonra tıp kazandım de övün. övünki insanlara yardımcı olcam diye.
tamam mı söz ve söz sana öss kitabı yollucam. yeterki hasetin gitsin. Hay Allah'ım ya.
not: dediğimde çok ciddiyim yollayıp posta kağdınıda tarattırım foruma resim olarak koycam sırf sen kazan diye. Bye Bye
HATTA EŞİMDE BANA DOKTORUM "SENİN HASTANIM İYİLEŞTİR BENİ DER"
AMA SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN DAHA TEDAVİYE CEVAP VEREMEDİ :) HE ÖSS'YE HAZIRLANIRSAN ÖNCE CÜMLE BİLGİSİNDEN BAŞLA MALUM KURDUGUN CÜMLEYİ TÜRKÇEDEN TÜRKÇEYE ÇEVİRİ YAPIYORUZ.
öRNEK: "kimseye misafirliğe gitmeye çekinir olduk."
Doktor Hanım KAÇAR :)
tamam anladik, ikide bir doktor oldugunu niye vurguluyorsunki![]()
Doktor olduğunu vurguluyor ki yoğunluğunu anlayalım diye.Doktorluk zor meslek.Sen neden buna taktın ki arkadaşım anlayamdım doğrusu.Ne güzel taktirlik bir mesleği var altında bir şey arayacağına sorduğu soruya yardım etmeye çalışsan olmaz mı?Ben bile rahatsız oldum sizin tavrınızdan konu sahibine Allah sabır versin....
Ayşecim sen de misafir geleceği zaman emrivaki yapanlara özellikle hayır de "geliyoruz yemek yap gelin" gibi msela.Eşinin evde olmadığını söyleyebilirsin ya da bir yere çıkacağınızı,bunlar pembe yalanlar,stres olmandan iyidir.
bu bana lafmi soktu simdi:44:
![]()
konu sahibi arkadaşın tek bir cümlesi yok ki mesleğinle övündüğü!
bunu nereden çıkardınız anlamadım.
herkes kıskandığınızı düşünmüş. verdiğiniz normal bir tepki değil çünkü.
tabi ki mesleğini söyleyecek. yorum yapabilmemiz için gerekli bir şey.
eminim mesleğini söylemeseydi ne iş yaptığını, iş yoğunluğunu soran biri olurdu.
konudan sapmamak adına yorumumu da yapayım.
baştan dur demediğiniz için o misafirlerin arkası kesilmez.
ya biraz daha sabredeceksiniz ya da müsait değiliz şu gün gelin diyeceksiniz.
kalabalık aile misiniz bilmiyorum ama sizi bıktırdıklarına göre gelecek pek kimse kalmamıştır artık![]()
işte bende siteyi takip ediyorum ve gelecek ilk soru ne iş yapıyorsunuz nerde yaşıyorsunzu olcak. eşiniz ne iş yapıyor arkadas çevreniz geniş mi dar mı gibi sorular gelcek. uzun uzun yazmadan key word şekliyle anlatmaya çalıştım fakat olmuyor. işte biz kadınların temel sorunu bu "kadınlar eziliyor iş hayatına katılamıyor eziliyorlar" katılanlar yükselenler malesef "aman amann şuna bak pehh" diye adlandırılıyor. hayatımda hep başkasına küçük gelen şeyleri giymişim araba alırım "hıh araba almış" ben ise araba alana ne güzel ekonomik durumu iyi almış almışki galerici para kazanmış para kazanmış vergisini ödemiş devletmizi para kazanmış ve sosyal devlet gereği aldıgı vergiyi garibanlara sosyal yardım olarak dağıtmış olarak düşünüyorum. Herkese Allah daha çok versin dediğim için ailelerimizden para almadan evimizi rahtlıkla kurduk malesef meraklı çok..
Misafirlerin hıncını senden çıkarıyor.
Doktor olduğunu belirttiği için rahatsız olduğunu söyledin kıskanç oldun.Bence gereksiz yere üstüne geliniyor.
Ayrıca misafirler bu kadar bunaltıyorsa sizi uygun dille gelmeyin denilebilir yani.Onlar kırılmasın diye siz evliliğinizi yaşayamayacaksınız.