Misafire Gelme Demek

Madem misafirler sizi ve eşinizi tanımak için geliyor..
Onlara deyin ki "biz de zaten 5 aydır tanışıyoruz,önce biz bi tanıyalım birbirimizi, sıra size gelince haber veririz"..

Bu sitede emek harcayip tecrübelerini paylaşan kadın evli olur yeni evlilkere yol gösterenlerin emeklerine harcıyorum. 2 admin yazı yazmış 2 sindede sadece ve sadece haset duygusu var. liseli kzıların toplu konuşma yapıp orda baska kızları aralarında ezmek için kullanılan cümleler örnek

Alıntı zhebani kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

boşver gırmızım anlayana

Bu size yazdığım cevap olarak son mesaj. Diğer arkadaslar öneri vb. yazarlarsa onlara cevap yazacaığım fakat siz hasetinizle çatlayın.

DOKTORUM İNŞALLAH CERRAH OLACAĞIM SONRA BAŞHEKİM

Ama sizin gibi meslekteki "bıçak parası almak" gibi kötü davranış yapanlarıda yetkimle gerekirse meslekten atıcam. sizin gibiler iyilik yapanları baltalamaya devam edin. klavye hanım ağaları.

upsss :86: nekadar yüksek ucarsan okadar hizli düsersin, yavasss:5:

anlayana iste

hastalarina aciyorum

bu kafa yapilari degismeli

doktorum suyum buyum diyerek kendini üstün varlik olarak görenlere biri dur demeli:4:

adresini verme semtini söyle sana ptt ile postahaneye öss kitabı yollacağım hazırlan sonra kazan (tabi kazanabilrsin) sonra tıp kazandım de övün. övünki insanlara yardımcı olcam diye.

tamam mı söz ve söz sana öss kitabı yollucam. yeterki hasetin gitsin. Hay Allah'ım ya.

not: dediğimde çok ciddiyim yollayıp posta kağdınıda tarattırım foruma resim olarak koycam sırf sen kazan diye. Bye Bye

HATTA EŞİMDE BANA DOKTORUM "SENİN HASTANIM İYİLEŞTİR BENİ DER" :51:

AMA SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN DAHA TEDAVİYE CEVAP VEREMEDİ :) HE ÖSS'YE HAZIRLANIRSAN ÖNCE CÜMLE BİLGİSİNDEN BAŞLA MALUM KURDUGUN CÜMLEYİ TÜRKÇEDEN TÜRKÇEYE ÇEVİRİ YAPIYORUZ.

öRNEK: "kimseye misafirliğe gitmeye çekinir olduk."

Doktor Hanım KAÇAR :)

Bu sitede emek harcayip tecrübelerini paylaşan kadın evli olur yeni evlilkere yol gösterenlerin emeklerine harcıyorum. 2 admin yazı yazmış 2 sindede sadece ve sadece haset duygusu var. liseli kzıların toplu konuşma yapıp orda baska kızları aralarında ezmek için kullanılan cümleler örnek

Alıntı zhebani kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

boşver gırmızım anlayana

Bu size yazdığım cevap olarak son mesaj. Diğer arkadaslar öneri vb. yazarlarsa onlara cevap yazacaığım fakat siz hasetinizle çatlayın.

DOKTORUM İNŞALLAH CERRAH OLACAĞIM SONRA BAŞHEKİM

Ama sizin gibi meslekteki "bıçak parası almak" gibi kötü davranış yapanlarıda yetkimle gerekirse meslekten atıcam. sizin gibiler iyilik yapanları baltalamaya devam edin. klavye hanım ağaları.

inş olursunuz.küçük yazıları okuyabiliyorum büyük yazmayın yani
hatta bu kırmızı kısmı misafirlere söyleyn gelmeyecklerdr emin olun

adresini verme semtini söyle sana ptt ile postahaneye öss kitabı yollacağım hazırlan sonra kazan (tabi kazanabilrsin) sonra tıp kazandım de övün. övünki insanlara yardımcı olcam diye.

tamam mı söz ve söz sana öss kitabı yollucam. yeterki hasetin gitsin. Hay Allah'ım ya.

not: dediğimde çok ciddiyim yollayıp posta kağdınıda tarattırım foruma resim olarak koycam sırf sen kazan diye. Bye Bye

HATTA EŞİMDE BANA DOKTORUM "SENİN HASTANIM İYİLEŞTİR BENİ DER" :51:

AMA SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN DAHA TEDAVİYE CEVAP VEREMEDİ :) HE ÖSS'YE HAZIRLANIRSAN ÖNCE CÜMLE BİLGİSİNDEN BAŞLA MALUM KURDUGUN CÜMLEYİ TÜRKÇEDEN TÜRKÇEYE ÇEVİRİ YAPIYORUZ.

öRNEK: "kimseye misafirliğe gitmeye çekinir olduk."

Doktor Hanım KAÇAR :)

:14: bu bana lafmi soktu simdi:44::60:

tamam anladik, ikide bir doktor oldugunu niye vurguluyorsunki:25:

Doktor olduğunu vurguluyor ki yoğunluğunu anlayalım diye.Doktorluk zor meslek.Sen neden buna taktın ki arkadaşım anlayamdım doğrusu.Ne güzel taktirlik bir mesleği var altında bir şey arayacağına sorduğu soruya yardım etmeye çalışsan olmaz mı?Ben bile rahatsız oldum sizin tavrınızdan konu sahibine Allah sabır versin....

Ayşecim sen de misafir geleceği zaman emrivaki yapanlara özellikle hayır de "geliyoruz yemek yap gelin" gibi msela.Eşinin evde olmadığını söyleyebilirsin ya da bir yere çıkacağınızı,bunlar pembe yalanlar,stres olmandan iyidir.

Doktor olduğunu vurguluyor ki yoğunluğunu anlayalım diye.Doktorluk zor meslek.Sen neden buna taktın ki arkadaşım anlayamdım doğrusu.Ne güzel taktirlik bir mesleği var altında bir şey arayacağına sorduğu soruya yardım etmeye çalışsan olmaz mı?Ben bile rahatsız oldum sizin tavrınızdan konu sahibine Allah sabır versin....

Ayşecim sen de misafir geleceği zaman emrivaki yapanlara özellikle hayır de "geliyoruz yemek yap gelin" gibi msela.Eşinin evde olmadığını söyleyebilirsin ya da bir yere çıkacağınızı,bunlar pembe yalanlar,stres olmandan iyidir.

yer acin kizlar yeni avukatlara:23:

evet baska kimse kaldimi bana takan:2:

konu sahibi arkadaşın tek bir cümlesi yok ki mesleğinle övündüğü!
bunu nereden çıkardınız anlamadım.
herkes kıskandığınızı düşünmüş. verdiğiniz normal bir tepki değil çünkü.
tabi ki mesleğini söyleyecek. yorum yapabilmemiz için gerekli bir şey.
eminim mesleğini söylemeseydi ne iş yaptığını, iş yoğunluğunu soran biri olurdu.

konudan sapmamak adına yorumumu da yapayım.
baştan dur demediğiniz için o misafirlerin arkası kesilmez.
ya biraz daha sabredeceksiniz ya da müsait değiliz şu gün gelin diyeceksiniz.
kalabalık aile misiniz bilmiyorum ama sizi bıktırdıklarına göre gelecek pek kimse kalmamıştır artık :1:

ben olsam bugun arkadasıma davetlıyız obur gun gelsenız olur mu derım en uygun yol bu bunda da alıncak bı sey olmaz bence gerçi insan yalan soyleyınce rahatsız oluyo ama gercek nedenı de anlatacak halınız yok hem bence cok haklısınız hıc yalnız kalmadan da olur mu hıc hem 3 aylık evlısnız

:14: bu bana lafmi soktu simdi:44::60:

Misafirlerin hıncını senden çıkarıyor.:1:

Doktor olduğunu belirttiği için rahatsız olduğunu söyledin kıskanç oldun.Bence gereksiz yere üstüne geliniyor.

Ayrıca misafirler bu kadar bunaltıyorsa sizi uygun dille gelmeyin denilebilir yani.Onlar kırılmasın diye siz evliliğinizi yaşayamayacaksınız.

konu sahibi arkadaşın tek bir cümlesi yok ki mesleğinle övündüğü!
bunu nereden çıkardınız anlamadım.
herkes kıskandığınızı düşünmüş. verdiğiniz normal bir tepki değil çünkü.
tabi ki mesleğini söyleyecek. yorum yapabilmemiz için gerekli bir şey.
eminim mesleğini söylemeseydi ne iş yaptığını, iş yoğunluğunu soran biri olurdu.

konudan sapmamak adına yorumumu da yapayım.
baştan dur demediğiniz için o misafirlerin arkası kesilmez.
ya biraz daha sabredeceksiniz ya da müsait değiliz şu gün gelin diyeceksiniz.
kalabalık aile misiniz bilmiyorum ama sizi bıktırdıklarına göre gelecek pek kimse kalmamıştır artık :1:

işte bende siteyi takip ediyorum ve gelecek ilk soru ne iş yapıyorsunuz nerde yaşıyorsunzu olcak. eşiniz ne iş yapıyor arkadas çevreniz geniş mi dar mı gibi sorular gelcek. uzun uzun yazmadan key word şekliyle anlatmaya çalıştım fakat olmuyor. işte biz kadınların temel sorunu bu "kadınlar eziliyor iş hayatına katılamıyor eziliyorlar" katılanlar yükselenler malesef "aman amann şuna bak pehh" diye adlandırılıyor. hayatımda hep başkasına küçük gelen şeyleri giymişim araba alırım "hıh araba almış" ben ise araba alana ne güzel ekonomik durumu iyi almış almışki galerici para kazanmış para kazanmış vergisini ödemiş devletmizi para kazanmış ve sosyal devlet gereği aldıgı vergiyi garibanlara sosyal yardım olarak dağıtmış olarak düşünüyorum. Herkese Allah daha çok versin dediğim için ailelerimizden para almadan evimizi rahtlıkla kurduk malesef meraklı çok..

işte bende siteyi takip ediyorum ve gelecek ilk soru ne iş yapıyorsunuz nerde yaşıyorsunzu olcak. eşiniz ne iş yapıyor arkadas çevreniz geniş mi dar mı gibi sorular gelcek. uzun uzun yazmadan key word şekliyle anlatmaya çalıştım fakat olmuyor. işte biz kadınların temel sorunu bu "kadınlar eziliyor iş hayatına katılamıyor eziliyorlar" katılanlar yükselenler malesef "aman amann şuna bak pehh" diye adlandırılıyor. hayatımda hep başkasına küçük gelen şeyleri giymişim araba alırım "hıh araba almış" ben ise araba alana ne güzel ekonomik durumu iyi almış almışki galerici para kazanmış para kazanmış vergisini ödemiş devletmizi para kazanmış ve sosyal devlet gereği aldıgı vergiyi garibanlara sosyal yardım olarak dağıtmış olarak düşünüyorum. Herkese Allah daha çok versin dediğim için ailelerimizden para almadan evimizi rahtlıkla kurduk malesef meraklı çok..

Herkes sizin kadar iyi niyetli olamıyor ki. İnsanlar çok fesat. Allah daha çok versin inşallah. Zaten böyle güzel niyetlerledevam ettikçe daha fazlasına sahip olmaya devam edeceksiniz.

Pek çok arkadaşın dediği gibi nasılsa doktor bi hanımsınız, yoğunsunuz, bir sürü bahane uydurulabilir. O bahaneyi bulmak da bulmak size düşüyor. :97:

Canım sen alıştırmışsın anlaşılan
Kibarca bugün başka bi yere davetliyiz kusura bakmayın diyebilirsiniz
Sonuçta yeni evlisiniz ve birbirinize zaman ayırmanız gerekir

Tamam polemik yapmayınn bebişimm etkileniyr huzursuz ortamlardann:1::1::1::49::49:

Konu sahibi arkadaşım gelen kişiler algılayamıyor galiba yeni evli bi çift olduğunuzu malesef başbaşa kalmak siiznde hakkınız umarım yakın zamanda evliliğinizin tadını çıkartırsınız..Bu arada kutlarım evliliğinizi:71::71:

Misafirlerin hıncını senden çıkarıyor.:1:

Doktor olduğunu belirttiği için rahatsız olduğunu söyledin kıskanç oldun.Bence gereksiz yere üstüne geliniyor.

Ayrıca misafirler bu kadar bunaltıyorsa sizi uygun dille gelmeyin denilebilir yani.Onlar kırılmasın diye siz evliliğinizi yaşayamayacaksınız.

aynen kıskançlık falan yok
kırmızınında gayet iyi bi işi var.neden kıskansın
espri yaptı,üstüne gelindi

konu sahibi de çok şey yazdı.cahilsin felan :52:

gelme desn konu sahibide.valla kkya yazdıklarını dese ömrü billah misafir gelmez
o da başhekim olur.

valla kızlar ister yeni evli olsun ister 40 yıllık evli, gelen insanlarla ortak bi noktanız hoş sohbetiniz yoksa, herhalukarda sıkıcı olur her hafta her hafta görüşmek
yani bence yeni evliliklede pek alakası yok.

Konu ne kadar çok sapmış :)
Çok güzel bi mesleğiniz var, uzun bi okul, çalışma dönemi ve çok fazla emek, çaba... Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Gelelim asıl probleme, siz doktorsunuz yani yoğun olduğunuz düşünülmeli bunu düşünemeyip gelmek isteyen misafirlerde sorun bence :) yoğun olduğunuzu yorgun olduğunuzu belirtin ya da başka bi çok bahane üretebilirsiniz.Ama ben öyle anladım ki siz de insanları reddetmeye kıyamayan ve hayır diyemeyen insanlardansınız.

Fakat bunu eşiniz için kendiniz için yapmak zorundasınız çünkü bu hayat başkalarını düşünerek geçmiyor . bırakın bu kez de onlar kırılsın siz bencil olun bi kerede.Ve hayatınızı yaşayın ... Başarılar diliyorum . :65:

aman ne hal almış konu kadın misafirlere nasıl gelme diyebilirim demiş akıl sormuş
tutturmuşlar bir doktor hava falan doktorsa doktor ne uzatıyorsunuz
birinci sınıfta bir hastamın lafı vardı hiç unutmam insan insandan takvayla üstün olur başka birşeyle değil !

misafire de gelme denmiyor gerçekten bende pek diyemem ama bazen demek gerekiyor işte
bu akşam eşim evde yok başka akşam inşallah
bu akşam başka bir yere davetliyiz gibi yalan söylemek lazım
açık açık gelme ben kocamla başbaşa kalmak istiyorum denemiyor işte
aslında insanların kendi aklından bulması lazım ama milletimizin merakı malum

ya aslında. küserler felan diye sustukçada bişi olmuyo..
müsait dğeiliz başka bir akşam buyurun demek iyidir :44:

Back
X