- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
- Konu Sahibi aysemm1984
-
Yazmayayım birşey dedim ama tutamayacağım kendimi.
Öncelikle doktor düşmanı ya da doktor sempatizanı biri olmadığımı belirteyim.
Diğer mesleklerden herhangibir farkı olmadığı gibi işini iyi yapan herkes kadar taktir edilesi, suistimal eden herkes kadar yerilesidir bu mesleği icra eden herkes.
Konu sahibine gelince eğer doktor ise ben 34 sene boşuna yaşamışım, insanları tanıma konusunda da bir cm yol alamamışım derim.
Bana kalırsa içinde kalmış; " madem gerçekte başaramadık sanal alemde olalım" diye kendini kandıran bir arkadaşımız.
Konuyu admin bir arkadaş kapatabilir. Anladığım kadarı ile toplumumuzda kadınlar arasında meslek kavramı oturmamış ve hasetler devam ediyor. Tavsiye yazanlara teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşları eshefle kınıyorum.
evet 34 yıl boşa yaşamıssın diğer ömrünü iyi geçir. Meslek: biyolog yazıyor biyolog fizik kimya mezunları genelde kıskanırlar hatta beyaz önlük gibi kampüste dolaşırlardı aklıma hep gelir(üstü kirlenmesin ve tıp öğrencisi sansınlar diye giymeyenleri tenzih ederim)
Herkese ihtiyaç var. babamda deri fabrikasında işçiydi. son kez yazıyorum sosyo-ekonomik kültürel eğitim durmunu belirtmek için yazdım fakat siz aaa bu ne sahibi olmuş şu kaç para kazanıyor diye çekiştirmeye devam edin. (aranızda böyle olmayanları tenzih ederim) kadınlar dayak yemeye ezilmeye tacize uğramaya devam edecektir fıtratınız ile. çok zaman geçirdim burda bundan sonra misafir olarakda girmeyeceim. Kendi aklımla idare etmeyi öğreneceğim.
herkes hoş ve esen kalsın. İyi günler...
bende müsait değiliz dedıgımde napacaksın ne işin var gibi sorular sorarak dibine darı ekmek isteyen arkadaslara sinir oluıyorum sana ne yahu da denılmıyorr... karsı taraftakılerın özgüvenlerıne hastayım
ay evet canım ya bana dense müsait değilim diye bir daha çağırılana kadar hiç aramam..
peki der kapatırım..sanki kabul etmek zorundaymış gibi davranıyor bazı misafirler..
ama sürekli gelenlerden bahsediyrum tabi..
Bir de çat kapı gelenler o daha fena ya..
toktor hanim bosuna konunun icerigini bosaltma, ben alintiladim zaten
kesinlikle
burdan geçiyordumda bi çayını içelim dedik diye gelirler..annemle otururlar işin yoksa hizmet et artık yanlarında oturmasam zaten ayıp yada telefon açılır yemekleri hazırlayın biz geliyoruz diye
bide annemin bi akrabası aradı geçen biz tavuk yemiyoruz haberiniz olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?