- Konu Sahibi aysemm1984
-
Yazmayayım birşey dedim ama tutamayacağım kendimi.
Öncelikle doktor düşmanı ya da doktor sempatizanı biri olmadığımı belirteyim.
Diğer mesleklerden herhangibir farkı olmadığı gibi işini iyi yapan herkes kadar taktir edilesi, suistimal eden herkes kadar yerilesidir bu mesleği icra eden herkes.
Konu sahibine gelince eğer doktor ise ben 34 sene boşuna yaşamışım, insanları tanıma konusunda da bir cm yol alamamışım derim.
Bana kalırsa içinde kalmış; " madem gerçekte başaramadık sanal alemde olalım" diye kendini kandıran bir arkadaşımız.
2 gundur falan goruyoru bu topigi
valla ne diyeyim eyni seyi bende hissettim ne bileyim gercekten hekim ol,sa bu kadar net demezdi herhal cunku saglikci oldugunu ogrendlermi yok tahlil sonuclari yok hastalik belirtileri falanistemez kimse bole sohbeti bide coooktan amaci degismis bunun geyik olmus mihabebet ama cok okuyucusu var ha
iyide başlık öğlen açıldı
iyide başlık öğlen açıldı
bu yorumu görünce koptumm
Allah iyiliğini versin kıss
ne var gulecek alllahhhh
ben ilk mesajimda neden doktor oldugunu yazdin demedim
benim tuhafima giden ben doktorum esim bakanlikta ikimizde ikimizin ilkiyiz demesine karsilik, konuyla alakasini sordum
konu sahibide bana doktorum yani dedi israrla, bende tamam anladim doktorsun ikide bir demene gerek yok dedim kiskanc oldum
yahu niye kiskanayimki:44: herkesin meslegi kendine güzel, doktor olunca hasa allahmi olunuyo
daha ilk mesajinda hava atmasi garibime gitti sadece, ve tahminim dogru cikti önüne gelene hakaret etti asagiladi
yazdigim mesajdan bi cümlesini cimbizla alip türkcemle dalga gecti
neye güleceğimi size mi soracaktım bayan ??
millet gerginliğini başkalarından çıkarmaya bayılıyo bu sitede.. :95:[/QUOTEvalla gergin deglilim ama gerilecem galiba....
neye güleceğimi size mi soracaktım bayan ??
millet gerginliğini başkalarından çıkarmaya bayılıyo bu sitede.. :95:[/QUOTEvalla gergin deglilim ama gerilecem galiba....
buyrun beraber gerilelim fatma hanım ..
hiç çekinmiyorum gerilmekten inanınnn
Benim tavsiyem, bahane uydurmaktan ziyade, "bu günlerde çok yoğunum, çok yorgunum, sizi layıkıyla ağırlayamam, eşimle planımız var" gibi cümleler kullanmanız. Yoksa siz "bizim başka sosyal aktivite planımız var" gibisinden konuşursanız, insanlar sizin akşam evde ayaklarınızı uzatıp kahve içmek istiyor olabileceğinizi, her akşam misafir ağırlamaya o kadar da meraklı olmadığınızı anlamazlar. Bana sıra neden gelmiyor diye gocunabilirler bile.
canım o zamanda akşam sevişceklermiş derler ya
buyrun beraber gerilelim fatma hanım ..
hiç çekinmiyorum gerilmekten inanınnn
bak canim benim salak sacma bi konu icin en azindan diger topiklerden engellenerek geri kalmak istemiyorum ama valla sikildim lise ogrenciside degilim cikista goruselim dicek hadi sana hayatta basairlar... kendi hayatinda .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?