misafire verilen oda hassasiyeti

Evimde kalır yatak odamı kimseyi vermez kalan heryerde herkesi ağırlardım,yatak odası bence özel bi yer orda kimseyi yatırmam ben.

Odalara ,eşyalara anlam yükleme olayi bence bahane.
Işine gelmiyor diyin çıkın işin içinden hanimlar:)ne mahremiyetmis bu kadar anlam bindirmişsiniz 4 duvara.
Yabancıyı yatırmam yatağımda ama mecburi bir durum oluşursa eşim dostum pek tabiki kalabilir

ben bunca düğün gördüm kimse kimseye yatak odasını vermiyor yatın yatağınızda onlar gelince siz ne yapacaksınız nereye gideceksiniz ki

Şunu da buraya not edeyim de herkesin kulağına küpe olsun
Geçenlerde bi tanıdığımız babasını kaybetti
Başsağlığına geleni gideni çok olmuş
Sonradan fark etmiş ki evinde bulundurduğu değerli eşyaları yok
Şimdi kimden şüphelenilen iş işten geçti
Devir kötü çok dikkatli olmalıyız

Ayıp olmaz. Ben de yatağımı vermezdim, salonda kanepede yatsınlar sen de rahat rahat evinde yatağında yat.

yatak odanızı kimseye açmak zorunda değilsiniz. Eve misafir etmeniz yeterli gelir nereyi bulurlarsa orda yatabilirler.Evinizi de kimseye bırakmayın bence sonra istedikleri gibi at koşturuyorlar kendi evinize işiniz düşer gitmek istersiniz de çekinirsiniz.Üstüne bide hani gelmicektin bakışları olur pişman olursunuz.
Beğenmeyen otele gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…