- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi lilyumkokusu
yatak odamı değil evi de vermezdimMerhabalar,
Eşimin tarafında düğün var. Şehir dışından akrabalar gelecek. Biz erkek tarafıyız ama kız tarafının da burada kimsesi yok. İki tarafı da biz ağırlayacağız yani. Evim geniş, bir kaç aileyi de ben yatılı alacağım. "acaba senin evi kız tarafına versek, oğlan tarafını bir şekilde bana mı sığdırsak" dedi kayınvalidem. "Düşünelim bakalım hangisi en uygun olacaksa" dedim. Neticede gelinin de rahat hazırlanması açısından böyle ayrı bir evde olması onun için de iyi olur. Ben evimi seve seve kız tarafına bırakacağım özetle. Ama yatak odamı veresim yok, Allah biliyor. Hem ıvır zıvırım, çamaşırlarım dahil şahsi eşyalarım, hem yatağım, günlüğüm vs vs el altında olsun istemiyorum.
Eşim "gelinin annesi babası yatak odasında yatar, koskoca insanlara bizim mahremimiz burası, size salonda yer yatağı yapalım mı diyeceğiz" diyor. O da haklı.
Bir yandan da evi komple vermeyeyim, geleyim yatak odamda kendim kalayım hem bu sorun ortadan kalkar diyorum.
Bir yandan madem yapıyorsun bir iyilik tam sevap al, aileyi başbaşa bırak, özel vakit geçirsinler yatak odanın kapısını kitle çık diyorum. Ne yapayım?
gelecek kişiler kalacakları yeri ayarlayıp gelsin
kalamayacak olan da dönsün