• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirin densizligi.

Sahan gökbakar bi ara dalgasina bi sarki yapmisti geliyor cinnet diye bagriyodu o kiza ve annesine armagan ediyorum senin adina :KK62:
Saka bi yana gercek cinnet geldi okurken ugrasmasi güc böylesiyle direk baglantiyi kesip atin bence
 
Ne terbiyesiz insanlar var, milletin evini esyalarını açıp karıştırıyorlar görgüsüzler. Ben olsam kadını da sertçe uyarırdım, çocuğu da. Niye bu kadar zarar için beklediniz ki... Koskoca kadın yaparken utanmıyor da uyarırken ben mi utanıcam...
 
Off okurken sinir oldum canım sende bayaaaadır sabır varmış ben kendime kimseyi kıramam derim ama ben dayanamaz bişeyler derdim herhalde hele o servis kaşığı ile yiyip bide içine karıştırdıgını görsem ne yapardım düşünmek istemiyorum bide odaya girip o hale getirmişler :KK34:
 
Çocuğum olacak kınamak istemiyorum :-):-)
Armut dibine düşermiş, yerinde olsam o kadına derim ki bak seni seviyorum (yalandan) ama nolursun birazcık çocuklarına mukayet olsam, benim psikolojik sorunlarım var bir şey derim yanlışlıkla patlarım alınırsın evime gelmezsin daha de.

Hee yok, dersen annemle kavga ettirim annem her şeyi der ay kusura bakma derim :KK70:
 
Kızlar cildirdim.
Cidden cildirdim.
Koca koca insanlarda hiç mi görgü olmaz vallahi cildirdim. Olay şöyle bugün annemin yakın arkadaşlarıyla günü vardı . 15 kişi geldi 5-6 tane de çocuk. Bayramdan önceden beri planlanmış bir olay bu ama bazı olaylar oldu ertelendi sonunda bugün geldiler. Bu gelenler komşularımız. Hepsi iyi insanlardır çok severim. Ama biri var ki aralarında kızları ayrı kaynanası ayrı oğlu ayrı kendi ayrı dert.
Hatta bi konu acmistim bizden çıkmayan komşu oğlu diye. Bunun oğlu o. Her neyse bu komşu yokluk fakirlik adı altında surekli terbiyesizce hareketler yapiyorlar.
Bugün bu kadında kızlarıyla geldi. Biz masayı kurduk kadın iki kızıyla geldi oturdu masaya kimse gelmeden . Kuzenimin kızı tatlıyı gösterip istedi bende dur tatlım herkesle beraber yiyelim dedim. Çünkü onlar yiyecek belli oturdular. Masayı daha kurmadan börekten alıp yedi kadın. Kızlarına çikolata soslu tatlıdan verdi yiyorlar masanın ustune koydu ısırıp . Yağlı böreği alıp koydu masaya. Ben şoka girdim. Kızına kurabiyeyi verdi hadi git içeride ye diye gönderdi. Kız döke saca yemis. Ustune basılmış. Yoğurtlu salatayi ortadan alıp içindeki servis kaşığıyla yedi içine söküp karıştırdı. Üstünde ki tüm görüntüyü bozdu. Cevizle dereotuyla suslemistim çorba yaptı.
Sonra kızı biz yemek yerken heralde odama girmiş. Kapısı kapalıydı . Dolabımı ac alt gözü makyaj malzemeleriyle dolu orayı güzelce karıştır . Rujlarimi bulastir sağa sola. Ayna ruj lekesiydi. Bu kızda uzun zaman önce bir şeyleri alma huyu vardı. Elinde gormustum. İşte kolye bileklik sürpriz yumurtanın içinden çıkan oyuncaklar. Tokalar falan. Böyle şeyleri aldığını gordum kaç kere. Bunun için odanın kapısını kapattim bilerek. Ama yok. Kardeşimin yatağını dagit içine gir yat gündüz kıyafetiyle. Kardeşim odada gorunce napiyorsun demiş uykum geldi diyormuş.
Annesi desen ayrı baş belası. O kalabalıkta kocam işten gelir oğlum okuldan gelmiş diye kimseye bir şey sormadan 2 tabak hazırla eve götür. İnsan bir sorar yeter mi yaptıklarınız bu kadar insana diye ama yoook. Dolabı ac krem santi vardı onu al yedir çocuğuna. Mesele yemesi değil vallahi sormamasi. Sorsa zaten annem hayır diyecek biri değil.
Sonra o kızı benim topuklulari giyinmiş evde geziyor. Dışarıda giyindigim ayakkabıları evde giyiniyor. Aldım ayağından iki dakika sonra masanın ortasında ki pastanın kremasini parmakliyor. Ya hu annene şöyle tabağına koysun onu naparsan yap. Tüm bunlar olurken anne bakıyor sadece. Bu çocuk 5 yaşında olsa olur dersin 11 yaşında koca kız. Ve samimi degiliz bunlarla.
Ya hu cildirdim. O rujları açıkken kapatmış kapağı heralde batmış resmen. Fondoten sürmüş dolabın içine. Uyuz oldum. Oje kutusunu getirmiş bunlar benim olsun diyor bana. Bende dedim onlar x ablanin( kardeşim) o vermezde ben sana başka vereyim gel. Yok ağlamaya basladi. Annesi de diyor ki x koca kız surmese ne var verin kıza. Koca kız dedigi 17 yaşında.
Ayy uyuz oldummmm.
Valla daha çağırmak istemiyorum ama dan diye geliyorlar.
eee sen neden bu kadar kibar oldun ki o kız ve annesi bunu yaparken hic tahammül edemem cocukta suc yok annede suc anne olan cocugunun etrafında döncek sende diceksin kadının adını söylicem herkezin icinde ayse teyze mesela cocugun bütün dolabımı indirmis her yeri ruj yapmıs yada bu sekılde yenmez ben herkezle sorfrayı kurucam lütfen otururmusunuz de hani yüzün biraz düsse belki anlar
 
Konuyu böyle beklemiyordum . Şoklardayım . Korku filmi gibi birşey resmen , gerçek olamaz .
Nasıl dayandınız tebrik ederim . Sanırım ben , en azından sunum için çok özendim , biraz bekleyelim falan derdim . Masayı bozmasını engellerdim .
Odanızı daha evvel karıştırdığında uyarmadınız mi ?
 
İs annede bitiyor bende cocuk oldum misafirlikte degil oda karistirmak yerimden kalkamazdim bi yaramazlik yapsam annem gozume bi bakardi kalakalirdim valla:KK70:bida gelirlerse annen uyarsa mi kadini acaba ben olsam sinirden kudururdum siz yine iyi sakin kalmissiniz.
 
Allahtan masayı hazırlada gelelim sizde yiyelim demiyormus :KK70:
Valla onu da yapacak kapasitesi vardı mutlaka öğle yemeği vaktinde 5 yaşındaki kızı ile kapıyı çalardı evde sıkıldık diye bide elinde elişi

Bi keresinde temizlik yapıyormuş bende dışarı çıkacaktım bana bişeyler hazırlamısın yemek yapmaya vaktim olmadı demişti

Bende aceleden kahvaltı türü hazırladım evine verdim ben dışarı çıkıyorum işim var dedim

Amaan nasıl surat astı ben sana gelecektim bunu bende yapardım dedi

Bak komşu benim işim vardı yinede yaptim sana afiyet olsun görüşürüz dedim gittim

Yok yüzsüz yinede başka şeylerle rahatsız etti en son çare taşınmakta oldu

Yaşça benden büyük sarı bezle gezen Şükran ablama sevgiler :KK36:
 
Ay kızlar yine misafir geldi yazamadım.
Herkesin aynı goruste olmasına sevindim. Şöyle ki çocuk bir şey begenince isteyince annesi diyor ki 'yok, ondan istiyor' hayir iyle cok kotu olsa durumlari inanin tamam. Ama evleri var arabalari var . Hadi istemesi tamam ama dagitmasi ?ya hu benim yegenlerimde var kardeşlerimde. Çocuk bu. Yegenimle bir yere gidince bir sey dokmesin diye yemek yiyemiyoruz. Cok serbest. Samimi goruyor belki tamam ama yuh ya. Komsusun sen komşu. Akraba değil kuzen değil .. Komşu. İstediğin kadar gel git. Ki biz en son gideli 1 sene olmustir
 
sorun yemesinde değil demişsin de bence pekala yemesinde.. bu ne yahu, görgü gerek biraz.. valla sen iyi dayanmışsın ben ilk satırdaki olayda çığlık atardım, doğal olarak da gerisi gelmezdi.. ceylin ya, yılın enlerine "yılın en sabırlı üyesi" bölümünde rakipsiz aday olur, alırsın ben sana diyim..
 
Kimse kirilmasın kusmesin diye sustukca herşeyi yapmaya yüz buluyorlar vallahi.
Oyle kategori var mi cidden ? :)
sorun yemesinde değil demişsin de bence pekala yemesinde.. bu ne yahu, görgü gerek biraz.. valla sen iyi dayanmışsın ben ilk satırdaki olayda çığlık atardım, doğal olarak da gerisi gelmezdi.. ceylin ya, yılın enlerine "yılın en sabırlı üyesi" bölümünde rakipsiz aday olur, alırsın ben sana diyim..
 
Aboo çok fenaymış ama onlar belli ki anlamaz dilinizden iyi davranman etki etmiyor. Onlar gibi çirkef olcan aynı dili konuşcan. ayy sinir bastı bana
 
Ben de asıl sizin gibi insanları anlamıyorum
Aileden değil
Akraba değil
Çekmek zorunda mısınız ?
Niye sesinizi çıkarmadınız ?
Kibarlıktan naiflikten bu kadar kırılırsanız böyle tepenize binen çok olur.
Cidden merak ettim o yoğurtlu salata ile çocuğun parmakladığı pastayı misafirlere servis ettiniz mi ?
Hayır saç baş yolun demiyorum
Herkes gelmeden sofraya oturduğunda şakayla karışık "X abla gel seninle mutfakta iki dedikodu edelim / X abla Y Teyzeler beş dakikaya gelecekmiş gel koltukta otur orada bekleme" vs demek bu kadar mı zordu? Böyle derseniz nolurdu ? Kimse ölmezdi bence.
Sesinizi çıkarın şöyle durumlarda lütfen
Hayatınızdan bir komşu eksilirse bir şey kaybetmezsiniz
 
Ah demi ?
Çıkmıyor işte çıkmıyor.
O an tersleseydim vallahi icimin yağları erirdi ama yoook. Şak diye laf yapıştırmayı öyle isterdim ki
Ben de asıl sizin gibi insanları anlamıyorum
Aileden değil
Akraba değil
Çekmek zorunda mısınız ?
Niye sesinizi çıkarmadınız ?
Kibarlıktan naiflikten bu kadar kırılırsanız böyle tepenize binen çok olur.
Cidden merak ettim o yoğurtlu salata ile çocuğun parmakladığı pastayı misafirlere servis ettiniz mi ?
Hayır saç baş yolun demiyorum
Herkes gelmeden sofraya oturduğunda şakayla karışık "X abla gel seninle mutfakta iki dedikodu edelim / X abla Y Teyzeler beş dakikaya gelecekmiş gel koltukta otur orada bekleme" vs demek bu kadar mı zordu? Böyle derseniz nolurdu ? Kimse ölmezdi bence.
Sesinizi çıkarın şöyle durumlarda lütfen
Hayatınızdan bir komşu eksilirse bir şey kaybetmezsiniz
 
Back
X